• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

bu kadar kısa zamanda maddiyatı bu kadar gündeme getirdiysen itici olmuştur belki bu yüzden o tarz kaba cümleler sarfetmiştir.

sonuç olarak sana tamamen ters biri değil mi? mutlu olmalısın bittiğine...

evet ters ben evleneceğim insanda ilk başta kibarlık naziklik ararım... mantığım ağır bastığı için ayrıldım zaten ama onu görünce herşeyi unutuyorum bir de onun benimle konuşmaması ağırıma gitti:(

evet ters ben evleneceğim insanda ilk başta kibarlık naziklik ararım... mantığım ağır bastığı için ayrıldım zaten ama onu görünce herşeyi unutuyorum bir de onun benimle konuşmaması ağırıma gitti:(

zamanla geçer hislerin, bence hoşlanmıyosun bile adamdan. sadece niye bu kadar kolay vazgeçti diyosun.

aman bunun gibileri de burnundan kıl aldırmaz. bölesini de bilirim. gittiysen gittin allah yolunu açık etsin der, öle saksı gibi durur, bide küser

evet pişman olmak istemiyorum zaten aslında uyuşamadığımızı da biliyorum ama inanın onu çok kıskanıyorum yanında bi bayan olmasına bile tahammül edemiyorum nerdeyse, kız öğrenciler soru soruyo onu bile nerdeyse kıskanıyorum çok mu benimsedim yoksa bu bendeki takıntımı bilmiyorum ve kendime çok kızıyorum böyle hislere sahip olduğum için

Canım sen her şeyin farkındasın zaten
Ama sadece ona alıştığın için böyle oluyor .
Alışkanlıklarda fazla sürmez sen şimdi ki onsuz hayatına bak canım .
Onu hiç düşünme bile .
Ve her zaman gülümsemeni eksik etme yüzünden . :34:

Bazı Hanımlar tam bir " Dramaqueen" oluyorlar!
Söyle düşünün, Adam piskopatta çıkabilirdi.
Yani sizin peşinizi bırakmayabilirdi, tehdit edebilirdi.
Siz bitirmişsiniz oda kendi hayatına devam ediyor
daha ne?

ya "ben seni hayatta bırakmam" derdi ben tehdit etsin zorlasın demiyorum ama bir kere olsun sormadı ki düşün faceden bile sildi yaaa

Canım sen her şeyin farkındasın zaten
Ama sadece ona alıştığın için böyle oluyor .
Alışkanlıklarda fazla sürmez sen şimdi ki onsuz hayatına bak canım .
Onu hiç düşünme bile .
Ve her zaman gülümsemeni eksik etme yüzünden . :34:

inşallah, onu malesef hergün görüyorum aynı okulda görev yapıyoruz çünkü:(

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Eee zaten ayrılmanız gerekiyormuş, zaten 3-4 aylık bir ilişki ve belli ki oturmamış.

Sanırım sizi arayıp, bu durumun peşine düşmemesi şaşırtmış sizi.

Aman kalbinizin oyununa gelmeyin, onun geri durması, sizin olmayan duygularınızı depreştirir.

3-4 aylık oturmamış bir ilişki bu kadar unutulmayacak hal almaz.

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Ne üzülüyorsun sen buna yaa böyle karakterin peşinden koşsa ne koşmasa nee ıyyşşşş çok banal.

Eee zaten ayrılmanız gerekiyormuş, zaten 3-4 aylık bir ilişki ve belli ki oturmamış.

Sanırım sizi arayıp, bu durumun peşine düşmemesi şaşırtmış sizi.

Aman kalbinizin oyununa gelmeyin, onun geri durması, sizin olmayan duygularınızı depreştirir.

3-4 aylık oturmamış bir ilişki bu kadar unutulmayacak hal almaz.

evet ya evlilik hayali kuruyodu bu ay söz olacaktı, eylülde onun düşüncesine göre evlenecektik... birden bire onun da hemen ayrılmasına hala inanamıyorum ve şuan ki tavırlarına.... acaba ben mi iyi tanıyamamışım demekkki sevmiyormuş beni

evet ya evlilik hayali kuruyodu bu ay söz olacaktı, eylülde onun düşüncesine göre evlenecektik... birden bire onun da hemen ayrılmasına hala inanamıyorum ve şuan ki tavırlarına.... acaba ben mi iyi tanıyamamışım demekkki sevmiyormuş beni

ne kadar ani planlar bunlar böyle ?
İlişkiye başlayalı 3-4 ay olmuş ve hemen bu ay söz, eylülde de düğün .
Evlilik hayalleri her ilişkide oluyor canım
Ay değil yıllardır süren evlilik hayalleriyle bezenmiş ilişkiler bile birden puf olabiliyor :31:
Ve evet sevseydi bitmemesi için bir şeyler yapardı .

ya onun ileride başkasıyla evleneceği aklıma geliyo sonra o kişiye güzel sözler söyleceği ve ona dokunacağı aklıma geliyo sürekli çok kötü oluyorum... bu düşüncelerden kurtaramıyorum kendimi takıntı mı benim ki anlamıyorum mantığımı dinliyorum ama yine olmuyo, çok kıskanıyorum onu çooooooookkkk:(

Back
X