• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Bu kadar cimri ve dusuncesiz bir adamdan ayrildiginiz icin uzuldugunuze emin misiniz :53:

Bence sizinki ozlemek degil sadece pesinizden kosup surunmedigi icin egonuzun verdigi tepki..

3-4 aylık bir ilişkiymiş çabuk unutursun merak etme..Millet 25 senelik eşinden ayrılıyor da hayatına devam ediyor, elbet sende edersin...

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce konu açmıştım sevglmden ayrıldım diye, bitiren ben olmuştum ama onun benimle konuşmasını bekliyordum bugünlerde... face mi dondurmuştum o ekliydi facemde. facemi açtım 2 gün önce. bugün bir de baktım ki beni silmiş şok oldum resmen, artık onun olduğu ortamlardan geçerken yönünü çeviriyo, arkasını dönüyo... çok sinir oluyorum bitiren benim ama içi yanan da benim bazen psikopat olduğumu düşünüyorum, bitiren benim ama yediremiyorum da kendime yani onun benimle konuşmamasını... benden nefret ettiğini hissediyorum bu beni daha çok yakıyo anlamadım be bendeki ne? sırf onu unutayım diye başka bir şehire gidip alışveriş yaptım kafa dağıtmaya çalıştım ama herşeyde bir o aklıma geliyo... onu unuttuğumu hissettirmek istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum

ayrılmayı kendin istemişsin adam ne yapacak daha peşindemi gezecek...şimdiki ilişkiler hep maddiyat üstüne kuruluyor....bir hediyeyle karsıdaki kişiyi degerlendiriyosan isabetli karar vermişsin o zaman ne diyim ....ayrıca ben aranızda sevgi oldugunuda düşünmüyorum zaten...hem öğretmen maaşı diyorsun hem evlendıkten sonra calısmak ıstemıyorum dıyorsun hem ucuz hem hedıye alamıyor dıyorsun....hep bir tarafa yüklememek gerek dimi bazı seylerı

nasıl unutabilirim onu:(((

Bıraktım gittim hala aynı mısın be canım ?
Ne yaşadınız da unutamayacaksın bu insanı ?
Hayır çok mu ilgi alaka gösterdi sana çok mu poh pohladı seni ?
Yoo hiçte böyle bir şey yapmamış .
Eee daha ne ?
Bence uğraşacak kendini meşgul edecek bir şeyin yok ondan bu derece büyüttün bu konuyu .
Bir kaç ay konuşmuşsunuz görüşmüşsünüz ve anlaşamadığınızı anlayıp ayrılmışsın .
Bitmiş , gitmişş .
Daha peşinden mi koşucaktı üstelik onu terk eden birisinin peşinden ?
Kesinlikle ego meselesii olduğunu düşünüyorum .
Boş yere kendini üzüyorsun ki insanın kendisinden daha değerli kimse yoktur .
Canını sıkmayı , üzülmeyi bırak da hayatına bak .

Mesaj yaz seni terkettim,bana neden ilgi göstermiyorsun diye,hem nedenini anlarsın...

böyle şeymi olur ya.Adamı terketmişsin,gururlu adammış bence.

Mesaj çekmeye,aramaya devam etseydi bıktım bundan nasıl kurtulucam derdin.

Belli sebeplerin varmış ayrılmışsın.BOŞVER GİTSİN....

onun silahı da bu umursamıyomus gibi davranmak, seninde aynen bunları dusunmenı istedi bence bunun için seni sildi peşinden koşsaydı senin onu umursamycagını biliyodu senin ilgini cekebilmek için boyle davrandı sende ona istedigini verme onu dusunme ve umursama buda ona en buyuk cevap olur

boşver cnm düşünmeye bile değmez..

adam cimrinin tekiymiş.. daha şimdiden 3 kuruşun hesabını yapıyorsa ilerde nolur..

ayrılmakla doğru bir karar vermişsin..

benim demek istediğim tek bişey var zamanla geçer merak etme:))önüne bak bence madem sen bitirdin kararının arkasında dur..belki de o nasılsa pişman olup bana dönmek isteyecek diye düşündüğü için böyle davranıyordur

Bakırköye gitsem deli raporu da vermezler. Deli deyip geçmeyin. Kimse ilişmez size. kafanıza göre takılırsınız.

Bitmesi iyi olmus bence, adam da incelik yok zaten, cogu arkadaslara katılıyorum siz aslında onu sevmiyorsunuz, sadece pesinizden kosmadıgı icin hayal kırıklıgına ugramıssınız o kadar..
Üzülmeyin bu da gecer..

Son düzenleme:
biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

böyle kişilikteki insanlardan nefret ediyorum..en iyisini yapmışsın.

onun silahı da bu umursamıyomus gibi davranmak, seninde aynen bunları dusunmenı istedi bence bunun için seni sildi peşinden koşsaydı senin onu umursamycagını biliyodu senin ilgini cekebilmek için boyle davrandı sende ona istedigini verme onu dusunme ve umursama buda ona en buyuk cevap olur

ben de umursamazmış gibi görünüyorum eskisi gibi güleryüzlü ve neşeli davranıyorum...

Bitmesi iyi olmus bence, adam da incelik yok zaten, cogu arkadaslara katılıyorum siz aslında onu sevmiyorsunuz, sadece pesinizden kosmadıgı icin hayal kırıklıgına ugramıssınız o kadar..
Üzülmeyin bu da gecer..

evet haklısınız eğer sevseydim zaten yaptığı şeyleri görmezdim... alışkanlıktan kaynaklanan bir özlem benimkisi

Back
X