• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

ya onun ileride başkasıyla evleneceği aklıma geliyo sonra o kişiye güzel sözler söyleceği ve ona dokunacağı aklıma geliyo sürekli çok kötü oluyorum... bu düşüncelerden kurtaramıyorum kendimi takıntı mı benim ki anlamıyorum mantığımı dinliyorum ama yine olmuyo, çok kıskanıyorum onu çooooooookkkk:(

bu senin ilk ilişkin miydi?

ya onun ileride başkasıyla evleneceği aklıma geliyo sonra o kişiye güzel sözler söyleceği ve ona dokunacağı aklıma geliyo sürekli çok kötü oluyorum... bu düşüncelerden kurtaramıyorum kendimi takıntı mı benim ki anlamıyorum mantığımı dinliyorum ama yine olmuyo, çok kıskanıyorum onu çooooooookkkk:(

Yapma canım , yapma kızçem güçlü oll !

evet ilk:( onun da ilki bendim:(

ondan bu kadar kafayı takman. bu arada sürekli kahkaha atıyorum demişsin ya, onu yapma. çok anlaşılır. normalde olduğun gibi ol. ne gereğinden fazla keyifli, ne de çok fazla hüzünlü... bi de ufak bi tavsiye, 3-4 ay çıkmışsınız ya, bu kadar kısa zamanda verilen çok büyük sözlere herzaman güvenme. hep aklında bitebileceği ihtimali olsun.

ne kadar ani planlar bunlar böyle ?
İlişkiye başlayalı 3-4 ay olmuş ve hemen bu ay söz, eylülde de düğün .
Evlilik hayalleri her ilişkide oluyor canım
Ay değil yıllardır süren evlilik hayalleriyle bezenmiş ilişkiler bile birden puf olabiliyor :31:
Ve evet sevseydi bitmemesi için bir şeyler yapardı .

internetten eşya falan da bakıyoduk hoş o en ucuz eşyaları beğeniyodu ama:( gerçekten sevmediğini görüyorum:(

internetten eşya falan da bakıyoduk hoş o en ucuz eşyaları beğeniyodu ama:( gerçekten sevmediğini görüyorum:(

Kendini toparlamalısın canımm
Gerçi acı gelicek biraz ama sen kendini toparlasan da toparlamasan da bitti*
Hadi barıştınız diyelim eskisi gibi olması çok zor :31:

Senin gibilerini görünce ben gerçekten güçlü olduğumu görüyorum
onca yıl , onca yaşanmışlık , onca yalan ...
Ben düzelebiliyorsam sen hayli hayli düzelirsin .
Sadece biraz çaba canım ve umutsuz olma
O kim ki ? Senin için hayırlı birisi değilmiş demekkii ......

ondan bu kadar kafayı takman. bu arada sürekli kahkaha atıyorum demişsin ya, onu yapma. çok anlaşılır. normalde olduğun gibi ol. ne gereğinden fazla keyifli, ne de çok fazla hüzünlü... bi de ufak bi tavsiye, 3-4 ay çıkmışsınız ya, bu kadar kısa zamanda verilen çok büyük sözlere herzaman güvenme. hep aklında bitebileceği ihtimali olsun.

o geçen haftalarda sürekli nâralar atıyodu şarkı söylüyodu umrunda değilmiş gibi bende ona nisbet olsun diye öyle davranmaya başladım.. evet aslında anormal olduğumun farkındayım çeki düzen vermeliyim kendime

ben 24 yaşındayım hep ilk görüştüğüm kişinin eşim olmasını çok istedim ama kısmet değilmiş:(

O kaç yaşında ?
Kız da ilk olması kavramını doğal karşılıyorum da
Erkekte hele ki (seninle yaşıt ya da büyük olduğunu düşünürsek)
24+ olupta ilk sevgilisini bu yaşlarda edinmesi garip bence vardır daha önce de birileri :31:

Son düzenleme:
Kendini toparlamalısın canımm
Gerçi acı gelicek biraz ama sen kendini toparlasan da toparlamasan da bitti*
Hadi barıştınız diyelim eskisi gibi olması çok zor :31:

Senin gibilerini görünce ben gerçekten güçlü olduğumu görüyorum
onca yıl , onca yaşanmışlık , onca yalan ...
Ben düzelebiliyorsam sen hayli hayli düzelirsin .
Sadece biraz çaba canım ve umutsuz olma
O kim ki ? Senin için hayırlı birisi değilmiş demekkii ......

evet hiç güçlü değilim kendime söz verdiğim şeyleri yapamıyorum iradem zayıf sanırım, onunla aynı ortamda olmak benim için çok kötü o yüzden de zorlanıyorum, ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsam da içimde sürekli acı var:(

evet hiç güçlü değilim kendime söz verdiğim şeyleri yapamıyorum iradem zayıf sanırım, onunla aynı ortamda olmak benim için çok kötü o yüzden de zorlanıyorum, ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsam da içimde sürekli acı var:(

Madem bu kadar pişman olucaktın ayrılmayaydın ya o zaman canım ?

3-4 ay çok çok az bir zaman.

Ben erkegin kendinden sogutmak için böyle davranıp, amacına ulaştıgını düşünüyorum!!!

Belli ki sana belli etmemiş, ama bitiren sen ol istemiş..

O kaç yaşında ?
Kız da ilk olması kavramını doğal karşılıyorum da
Erkekte hele ki (seninle yaşıt ya da büyük olduğunu düşünürsek)
24+ olupta ilk sevgilisini bu yaşlarda edinmesi garip bence vardır daha önce de birileri :31:

o 26 yaşında. bana hep sen ilkimsin diyodu ve hatta yemin ediyodu. ben kendimi evleneceğim insana sakladım diyodu müsbet biri aynı zamanda

o 26 yaşında. bana hep sen ilkimsin diyodu ve hatta yemin ediyodu. ben kendimi evleneceğim insana sakladım diyodu müsbet biri aynı zamanda

26 yaşında ve ilkim sensin diye yemin ediyordu .
Hiç inandırıcı değil hem de hiç ..
Aynı kız mantığı , hangi erkek böyle düşünür ki "ben kendimi evleneceğim insana sakladım" :53::31:

İradeni güçlendiriceksin o zamann canm daha bir kaç aylık birisi için bu kadar üzülmeye değmez .

Back
X