• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

Hassas erkekler konusunda sana kesinlikle katılıyorum ancak bence buradaki durum hassaslıktan öte. Hassas olan biri yapıp edip de sonra suçu karşısındakine yüklemez. Kızlar duygusal anlamda zayıftırlar, daha çabuk bağlanıp kanarlar, ama erkekler daha sağlam bu konuda. Hal böyleyken bir erkeğin bir kıza "beni kirlettin" diyerek suç yüklemesi çok mantıksız ve çocukça, bir kız bile bunu söylese "aklın yok mu" senin derim ilk etapta. Hassaslıkla ilgili değil bu bence..

ben de ona " sakın beni suçlamaya kalkma, nefsine sahip çıksaydın, sen benden önce kendi nefsini hesaba çek" dedim bişey yazmadı sonra

peki sen tam olarak ne istiyorsunn..??

yeniden baslamak mı yoksa senın pesınden kossun mu?? anlayamadımm..

ben sadece onun bu tavırlarına şaşırıyorum ve anlayamıyorum benim tanıdığım kişi böyle olmamalıydı diyorum.. ayrılan ben oldum kötü özelliklerinden dolayı sorun şu ki onu unutamıyorum ve sürekli ileri derecede kıskançlık duygusu hakim bende:((

ne diyosunuz allah aşkına güzel arkadaşım ya el ele tutusmak bu ,sevgililiğin güzelliği,saflığı...ne nefsını tutsa idin,hesaba cek nefsini filan.

yaa hakıkatten sen psıkopatmısın !

arkadasım hem sen ayrılmısım hem ısyan eden de sensın .

tamam anlıyorum ,bız kadınlar da vardır soyle bır dusunce ;

ayrıldıgımız da arkamızdan gelsın ıkna etmek ıstesın deger goruldugunu

hıssetmek ısterız evet bunu her kadın ıster aslın da ama senın durumun bambaska !

3 aylık ılıskı demek kı ben ılıskı bıle dıyemıyorum bu zaman dılımıne neyse;

bu uc ayda sız en fazla bırbırınızı tanımaya calısırsınız ,ılıskıye bakıs acınızı

ılerıye donuk planlarınızı sartlarını kurallarınızı v.s ıste bırbırınıze daır ne varsa

tanımaya calısırsınız .sen beklentılerını koymussun ortaya o da beklentılerını

ıkınızın de beklentılerı hıc bır sekıl de uyusmamıs .ee zaten bu 3 ayda tanıma dılımı degılmıydı

ee.. o zaman ne kaldı gerıye ,herkes yoluna degıl mı !

ortada ask yok sevgı yok !hanı soyle 1-2 yıllık bır ılıskınız olur ve bu adam sana vaadlerle gelmıstır kı

ısyanını anlayacagım .ama adam sana vaad vermemıs ki en basından ne oldugunu soylemıs .

sen de kabul etmemıssın bıtmıs .ee 3 aylık tanıma suresı de adamın pesınden kosmasını

beklemek bıraz mantıksız olurdu degıl mı :27:

ikiniz için söylüyorum ben .kirlettin sözü baştan falso zaten.kimse kimsenin elini zorla tutmaz.kimse biri elini tuttu diye de kirlenmez.

o öyle düşünüyo işte:( sanki ben ona t....z ettim tövbe tövbe. ilk kendi dedi. biz onunla küsmüştük daha doğrusu ben küsmüştüm aramızda bi dargınlık olmuştu. sonra barıştık falan bana elini tutabilir miyim diye sormuştu ben de salak gibi başımı sallamıştım. pastaneden çıktıktan sonra el ele dolaştık olay bu işte.

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Benimki bana bir milyoncu dan bileklik alsa, bileğimden çıkarmazdım.
Bana denizden bulduğu taşı verdi, hala saklarım.
Sen sevmemişsin . İlk diye bu kadar bağlanma. İlklerin bir önemi yok artık.

ya onun ileride başkasıyla evleneceği aklıma geliyo sonra o kişiye güzel sözler söyleceği ve ona dokunacağı aklıma geliyo sürekli çok kötü oluyorum... bu düşüncelerden kurtaramıyorum kendimi takıntı mı benim ki anlamıyorum mantığımı dinliyorum ama yine olmuyo, çok kıskanıyorum onu çooooooookkkk:(

Evlencek tabi... Karısına diyeceği cümleyi düşünemiyorum... "Ben daha önce kirletildim, beni affet biriyle el ele tutuştum, artık bakir değilim" :1: Tövbe Yarabbi, Selamun Kavlen.

Sen psikopatsın diyelim hadi de, sevgilin pek saf ... ( Bir erkeğin saf olabileceğine hiç inanmıyorum maalesef.)

Kısa ve öz yorum yapayım bu konuya: Seni faceten silmesi en çok koyanmış. Adam sana beni kirlettin demiş be... Üstelik el ele tutuşma ile :9:

Sen kirli biri misin ki? Resmen hakaret. Bence en çok buna üzül.

Sendeki ne sevgi ne aşk. İstediğin gibi peşinde koşturtamadın. Ondan. Egon aç kalmış, bağırıyor... "açıııım açıııım".

Ya da son ihtimal, sen bizle gerçekten alay ediyorsun.

"Beni kirlettin" ha? Gece gece güldürdü beni.

o öyle düşünüyo işte:( sanki ben ona t....z ettim tövbe tövbe. ilk kendi dedi. biz onunla küsmüştük daha doğrusu ben küsmüştüm aramızda bi dargınlık olmuştu. sonra barıştık falan bana elini tutabilir miyim diye sormuştu ben de salak gibi başımı sallamıştım. pastaneden çıktıktan sonra el ele dolaştık olay bu işte.

salak değilsin öyle düşünme.sevgilin,sevdiğin insan tabi tutacaksın elini.yoldan geçen birinin elini tutmuyorsun ki

yaa hakıkatten sen psıkopatmısın !

arkadasım hem sen ayrılmısım hem ısyan eden de sensın .

tamam anlıyorum ,bız kadınlar da vardır soyle bır dusunce ;

ayrıldıgımız da arkamızdan gelsın ıkna etmek ıstesın deger goruldugunu

hıssetmek ısterız evet bunu her kadın ıster aslın da ama senın durumun bambaska !

3 aylık ılıskı demek kı ben ılıskı bıle dıyemıyorum bu zaman dılımıne neyse;

bu uc ayda sız en fazla bırbırınızı tanımaya calısırsınız ,ılıskıye bakıs acınızı

ılerıye donuk planlarınızı sartlarını kurallarınızı v.s ıste bırbırınıze daır ne varsa

tanımaya calısırsınız .sen beklentılerını koymussun ortaya o da beklentılerını

ıkınızın de beklentılerı hıc bır sekıl de uyusmamıs .ee zaten bu 3 ayda tanıma dılımı degılmıydı

ee.. o zaman ne kaldı gerıye ,herkes yoluna degıl mı !

ortada ask yok sevgı yok !hanı soyle 1-2 yıllık bır ılıskınız olur ve bu adam sana vaadlerle gelmıstır kı

ısyanını anlayacagım .ama adam sana vaad vermemıs ki en basından ne oldugunu soylemıs .

sen de kabul etmemıssın bıtmıs .ee 3 aylık tanıma suresı de adamın pesınden kosmasını

beklemek bıraz mantıksız olurdu degıl mı :27:

haklısın canım... normal bir tanışma süreci değildi ki zaten 1 yıldır beraber çalışyoduk sonra arkadaşlar aracılığı ile çıkmaya başladık hergün görüşüyoduk aynı ortamdaydık evet beklediğim gibi çıkmadı malesef... mantığımla hareket ettim ama ayrıldıktan sonra duygusal düşünmeye başladım:( alışkanlık belki benimkisi ama çok üzülmeye başladım... ayrılık sözünü açtığım zaman bahsettirmiyodu hemen konuyu kapatıyodu... inan ev bile bakmaya başlamıştı o kadar kendisini kaptırmıştı... işte şimdi bu şekilde nasıl oluyor da böyle davranıyo anlam veremedim. boğa burcu kendisi. acaba bana acı mı çektirmek istiyor

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce konu açmıştım sevglmden ayrıldım diye, bitiren ben olmuştum ama onun benimle konuşmasını bekliyordum bugünlerde... face mi dondurmuştum o ekliydi facemde. facemi açtım 2 gün önce. bugün bir de baktım ki beni silmiş şok oldum resmen, artık onun olduğu ortamlardan geçerken yönünü çeviriyo, arkasını dönüyo... çok sinir oluyorum bitiren benim ama içi yanan da benim bazen psikopat olduğumu düşünüyorum, bitiren benim ama yediremiyorum da kendime yani onun benimle konuşmamasını... benden nefret ettiğini hissediyorum bu beni daha çok yakıyo anlamadım be bendeki ne? sırf onu unutayım diye başka bir şehire gidip alışveriş yaptım kafa dağıtmaya çalıştım ama herşeyde bir o aklıma geliyo... onu unuttuğumu hissettirmek istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum

Pesinde piskopat gibi dolasmasindan seni tehdit etmesinden daha iyi.Bu sekilde topiclerde okuyoruz. Bitirmissin daha ne ilgi bekliyorsun anlamadim. Her kadin sevilmek ister tabiki her erkekte .Ama bitirmissin faceden silmis diye neden üzülüyorsun arkadas kalmak istiyorsun ? yapilacak en büyük hata :((

Yanlis oldugunu bildigin icin ayrilmissin. belki kendi adina iyi bir adim atmis oldun. Önüne bak.Onun ne yaptigi ya da senin ne yaptigin birbirinizi ilgilendirmez artik birlikte degilsiniz.

yani sevgilisi insana hediye almak zorunda mı? veya hesabını ödemek zorunda mı?

anladığım kadarıyla aynı yerde çalışıyorlarmış, e maaşları aynı demek, niye erkek ödesin ki hesabı...

Artik herkes citayi yükseltti evsiz, arabasiz evlenilmiyor :(( hediyesiz hele hic.

3-4 ay icinde karsimdakinden hic hediye beklemem yani yüzüm bile olmaz o hediyeyi acmaya. belki 2-3 sene sonra alirsa alsin bir gül bile yeter.

ya onun ileride başkasıyla evleneceği aklıma geliyo sonra o kişiye güzel sözler söyleceği ve ona dokunacağı aklıma geliyo sürekli çok kötü oluyorum... bu düşüncelerden kurtaramıyorum kendimi takıntı mı benim ki anlamıyorum mantığımı dinliyorum ama yine olmuyo, çok kıskanıyorum onu çooooooookkkk:(

ayy evet yaa ben debaşkasıyla evleneceğini,başkası olacağını bilmemne düşünmeye başladım resmen kafamda kuruyorum. kafayı sıyırıcam psikopat değiliz ama yakında olucaz böle giderse söliyim

Back
X