• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

ya edacım, beni kirlettin diyen adam mı olur ya. onu hala erkek olarak görebiliyo musun gerçekten?

Ben sana katılmıyorum canım, neden olmasın ki sonuçta bu konuda hassas olabilir.
Belki gerçekten herşeyi eşiyle yaşamak istiyor olabilir.
Yani anlatılanları okudum ve bana abes gelen bişey olmadı çocukcağızla ilgili.
Bu şekilde davranması da büyük hayal kırıklığına uğramış ondan sanırım.

peki şimdi sana geri dönmek istese bi düşün... bütün sinir olduğun huylarını... kabul edecek misin?

senden vazgeçtiğini düşündüğün için bu kadar taktın. hiç kimse vazgeçilmez değil buna inanmayı başardığın an zaten kurtulacaksın düşünmekten. herkes ilk görüştüğüyle evlenecek diye bi kural yok ki zaten sen bitirmişsin bunun farkındasın.

yarın okula gideceksen bence uyu artık şiş gözlerle gitme. bak nasıl çöktü demesin :34:

buarada bence o hala üzülüyodur. çok neşeli davranmasının nedeni bu...

Ben sana katılmıyorum canım, neden olmasın ki sonuçta bu konuda hassas olabilir.

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

tabi hassas olabilir çok haklısın da, elele tutuştu diye bi kıza beni kirlettin demesi çok garip değil mi :44: benim gözümden direkt düşerdi vallahi. adam olsun azıcık :1:

hatta bana ayrılırken ne dedi biliyor musun güleceksiniz ama "madem ayrılmayı düşünüyodun neden beni oyaladın iki yüzlüsün yalancısın kirlettin beni" dedi bana yanlış anlamayın öyle ileri boyutta şeyler kesinlikle yaşamadık sadece el ele gezdik iki gün.. şok oldum mesajı görünce resmen

ben onu özellikle yaklaştırmışım kendime, aşık etmişim kirletmişim elleri kirlenmiş, kullanmışım onu. mesajı okuyunca çok afedersiniz ama kendimi o......u gibi hissettim şok geçirdim

Senin bu eski sevgili neyin kafasını yaşıyor, çok mu türk filmi izliyor, hap map bir şey mi içiyor, alt tarafı el ele tutuşmuşsunuz beni kirlettin kullandın ne demek yahu :53:, sen kendini psikopat diye sorguluyorsun ama bence böyle bir psişikten kurtulduğun için sevinmelisin...

Son düzenleme:
peki şimdi sana geri dönmek istese bi düşün... bütün sinir olduğun huylarını... kabul edecek misin?

senden vazgeçtiğini düşündüğün için bu kadar taktın. hiç kimse vazgeçilmez değil buna inanmayı başardığın an zaten kurtulacaksın düşünmekten. herkes ilk görüştüğüyle evlenecek diye bi kural yok ki zaten sen bitirmişsin bunun farkındasın.

yarın okula gideceksen bence uyu artık şiş gözlerle gitme. bak nasıl çöktü demesin :34:

buarada bence o hala üzülüyodur. çok neşeli davranmasının nedeni bu...

kabul etmeyeceğim çünkü karakterini öğrendim geri dönemem gururumu ayaklar altına alıp, o beni faceden bile silerken:(( Allahım bi türlü sindiremiyorum ya faceden silmesini özellikle:(

tabi hassas olabilir çok haklısın da, elele tutuştu diye bi kıza beni kirlettin demesi çok garip değil mi :44: benim gözümden direkt düşerdi vallahi. adam olsun azıcık :1:

Bence çok güzel bir özellik eğer doğruysa.
Sonucta biz bayanlar ne kadar hassas isek bu konuda erkeklerinde her zaman hassas olmasını istemiyormuyuz.
Biz böyle yaparsak bu erkekler hiç düzelmez, bizim gibi düşünsünler ki aldatmasınlar.
Şurada haklısın belki kirlenmek kelimesini kullanmasaymış daha ii olurmuş.Ama başka şekilde ifade edemedi demekki :1:

Senin bu eski sevgili neyin kafasını yaşıyor, çok mu türk filmi izliyor, hap map bir şey mi içiyor, alt tarafı el ele tutuşmuşsunuz beni kirlettin kullandın ne demek yahu :53:, sen kendini psikopat diye sorguluyorsun ama bence böyle bir psişikten kurtulduğun için sevinmelisin...

tamam hassastı gerçekten ama bunu bana bu şekilde ifade etmesine çok şaşırdım, bir de bana seni affetmeyeceğim dedi:(

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
böyle biri benimde anında gözümden düşer.:31:
peşinden koşmuyor diye şanslın.ya o psikopat olsaydı.:34:

Sonucta biz bayanlar ne kadar hassas isek bu konuda erkeklerinde her zaman hassas olmasını istemiyormuyuz.
Biz böyle yaparsak bu erkekler hiç düzelmez, bizim gibi düşünsünler ki aldatmasınlar.
Şurada haklısın belki kirlenmek kelimesini kullanmasaymış daha ii olurmuş.Ama başka şekilde ifade edemedi demekki :1:

ikimizin de çok şanlı olduğunu söyler dururduk birbirimize bi zamanlar... keşke keşke biraz nazik biri olsaydı:(

bu cümleleri sarfeden insan ilişkiyi fazlası ile ciddiye almıştır ,senin tarafından terk edilmek tabiri caızse koymustur diyeceğim affedersiniz.ee hal böyle olunca bi anlık öfke ile face den silmiştir seni.madem terk ediyorsn,bitiryorsun bak da gör nasıl oluyor mantığında arkadaş . kesinlikle tepkiden dolayı bu.umursamamazlık değil bence

bu cümleleri sarfeden insan ilişkiyi fazlası ile ciddiye almıştır ,senin tarafından terk edilmek tabiri caızse koymustur diyeceğim affedersiniz.ee hal böyle olunca bi anlık öfke ile face den silmiştir seni.madem terk ediyorsn,bitiryorsun bak da gör nasıl oluyor mantığında arkadaş . kesinlikle tepkiden dolayı bu.umursamamazlık değil bence

haklı... sen ayrılınca o da sinirden silivermiş. bi de sen hesabını dondurmuştun galiba, engelledin falan sanmıştır belki...

Hassas erkekler konusunda sana kesinlikle katılıyorum ancak bence buradaki durum hassaslıktan öte. Hassas olan biri yapıp edip de sonra suçu karşısındakine yüklemez. Kızlar duygusal anlamda zayıftırlar, daha çabuk bağlanıp kanarlar, ama erkekler daha sağlam bu konuda. Hal böyleyken bir erkeğin bir kıza "beni kirlettin" diyerek suç yüklemesi çok mantıksız ve çocukça, bir kız bile bunu söylese "aklın yok mu" senin derim ilk etapta. Hassaslıkla ilgili değil bu bence..

ben görüşmeyi tam olarak kestiğim gün facemi de dondurmuştum sonra arkadaşa demiş ki bbeni faceden silmiş ve engellemiş ondan soğudum demiş ben de 2 gün önce açtım ve silmediğimi görünce bakalım ne yapacak diye deneyeyim dedim bugün bi baktım ki silmiş beni... artık tam olark yoksun mesajını veriyo sanırım bana. ya insan bi kere mesaj atmaz mı neden diye ??? işte bu yüzden umursamaz diyorum

canım bak sen dondurmuşsun hesabını ama arkadaş belli ki seni face de aramış,mrak etmiş bulamayınca ki arkadaş listesinde de cıkmadın muhtemel sildin ,engelledin sanmış.dondurduğunu düşünemedi.direkt aa tmm ayrıldık ,sildi beni faceden diye düşündü bulamayınca face de.bence bu durum bundan ibaret.

Back
X