ya edacım, beni kirlettin diyen adam mı olur ya. onu hala erkek olarak görebiliyo musun gerçekten?
olmaz demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya edacım, beni kirlettin diyen adam mı olur ya. onu hala erkek olarak görebiliyo musun gerçekten?
o da acamaz merak etme...mazaallah kirleniverir :)
Ben sana katılmıyorum canım, neden olmasın ki sonuçta bu konuda hassas olabilir.
Belki gerçekten herşeyi eşiyle yaşamak istiyor olabilir.
Yani anlatılanları okudum ve bana abes gelen bişey olmadı çocukcağızla ilgili.
Bu şekilde davranması da büyük hayal kırıklığına uğramış ondan sanırım.
Ben sana katılmıyorum canım, neden olmasın ki sonuçta bu konuda hassas olabilir.
Belki gerçekten herşeyi eşiyle yaşamak istiyor olabilir.
Yani anlatılanları okudum ve bana abes gelen bişey olmadı çocukcağızla ilgili.
Bu şekilde davranması da büyük hayal kırıklığına uğramış ondan sanırım.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hatta bana ayrılırken ne dedi biliyor musun güleceksiniz ama "madem ayrılmayı düşünüyodun neden beni oyaladın iki yüzlüsün yalancısın kirlettin beni" dedi bana yanlış anlamayın öyle ileri boyutta şeyler kesinlikle yaşamadık sadece el ele gezdik iki gün.. şok oldum mesajı görünce resmen
ben onu özellikle yaklaştırmışım kendime, aşık etmişim kirletmişim elleri kirlenmiş, kullanmışım onu. mesajı okuyunca çok afedersiniz ama kendimi o......u gibi hissettim şok geçirdim
peki şimdi sana geri dönmek istese bi düşün... bütün sinir olduğun huylarını... kabul edecek misin?
senden vazgeçtiğini düşündüğün için bu kadar taktın. hiç kimse vazgeçilmez değil buna inanmayı başardığın an zaten kurtulacaksın düşünmekten. herkes ilk görüştüğüyle evlenecek diye bi kural yok ki zaten sen bitirmişsin bunun farkındasın.
yarın okula gideceksen bence uyu artık şiş gözlerle gitme. bak nasıl çöktü demesin
buarada bence o hala üzülüyodur. çok neşeli davranmasının nedeni bu...
Üzülme tatlım, eğer dedikleri doğruysa zaten dayanamaz döner.
Bence sende onun gibi davran, yoksa belli edersen üzüntünü döneceği varsada dönmez.
tabi hassas olabilir çok haklısın da, elele tutuştu diye bi kıza beni kirlettin demesi çok garip değil mi :44: benim gözümden direkt düşerdi vallahi. adam olsun azıcık![]()
Senin bu eski sevgili neyin kafasını yaşıyor, çok mu türk filmi izliyor, hap map bir şey mi içiyor, alt tarafı el ele tutuşmuşsunuz beni kirlettin kullandın ne demek yahu, sen kendini psikopat diye sorguluyorsun ama bence böyle bir psişikten kurtulduğun için sevinmelisin...
böyle biri benimde anında gözümden düşer.biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
Bence çok güzel bir özellik eğer doğruysa.
Sonucta biz bayanlar ne kadar hassas isek bu konuda erkeklerinde her zaman hassas olmasını istemiyormuyuz.
Biz böyle yaparsak bu erkekler hiç düzelmez, bizim gibi düşünsünler ki aldatmasınlar.
Şurada haklısın belki kirlenmek kelimesini kullanmasaymış daha ii olurmuş.Ama başka şekilde ifade edemedi demekki![]()
bu cümleleri sarfeden insan ilişkiyi fazlası ile ciddiye almıştır ,senin tarafından terk edilmek tabiri caızse koymustur diyeceğim affedersiniz.ee hal böyle olunca bi anlık öfke ile face den silmiştir seni.madem terk ediyorsn,bitiryorsun bak da gör nasıl oluyor mantığında arkadaş . kesinlikle tepkiden dolayı bu.umursamamazlık değil bence
Bence çok güzel bir özellik eğer doğruysa.
Sonucta biz bayanlar ne kadar hassas isek bu konuda erkeklerinde her zaman hassas olmasını istemiyormuyuz.
Biz böyle yaparsak bu erkekler hiç düzelmez, bizim gibi düşünsünler ki aldatmasınlar.
Şurada haklısın belki kirlenmek kelimesini kullanmasaymış daha ii olurmuş.Ama başka şekilde ifade edemedi demekki![]()
bu cümleleri sarfeden insan ilişkiyi fazlası ile ciddiye almıştır ,senin tarafından terk edilmek tabiri caızse koymustur diyeceğim affedersiniz.ee hal böyle olunca bi anlık öfke ile face den silmiştir seni.madem terk ediyorsn,bitiryorsun bak da gör nasıl oluyor mantığında arkadaş . kesinlikle tepkiden dolayı bu.umursamamazlık değil bence