- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegi555
-
Teşekkürler canım..Canim onu suclamadan ofkesini arttirmadan ayrılmayı dene. Tehdit vs edecektir kulak asma. Biliyorum zor ama eğer boyun egersen devamı gelir. Aileme herkese durumu anlattım kimse bana seninle ilgili bilgi ulastirmayacak de. Cunku ulaşmaya çalışır. Korkma. Gerekirse polisi ararsin vs. Yalnız yasiyosan anahtari falan varsa kapının kilidini değiştir..
Merhaba hanımlar.
Psikopat olduğundan şüphelendiğimiz, psikopat nitelikleri taşıyan ve öyle davranan kişiyle nasıl ayrılmalıyız? Yani şunu sormak istiyorum, bunu ona söylemeli ve düzelmesini destek almasını istemeli miyiz? Böyle birisinin düzelme şansı var mıdır yoksa geçmeyecek kalıcı bir kişilik bozukluğu mudur?
Ya da direk böyle düşündüğümüz için hiçbir şey demeden ayrılmalı, uzaklaşmalı mıyız?
Neyse ki çok geçmeden kurtulmuşsunuz.. Geçmiş olsun diyelim.Off üniversite zamanımdaki erkek arkadaşım geldi aklıma.
Toplam 4 ay ilişkimiz oldu, daha sonra hal ve hareketleri yüzünden ayrıldım. Evin numarasını bulup annemle konuşmuş, ben ona ne paralar yedirdim falan demiş. Daha sonra annemin cep telefonunu aradı ve bir akşam babamın telefonunu arayınca bende ipler koptu. Ben de onun kardeşine ulaştım ve yaptıklarını, söylediklerini anlattım. O gün bana ağzına geleni saydıktan sonra bir daha aramadı. Daha sonra okulda karşılaştık konuşalım dedi bağırdım istemiyorum dedim.
Çok zor bir süreç ama kararlı olun lütfen, sizden değerli değil.
Basina niye bela etsin ki bilerek/isteyerek : ))Niye başına bela ediyon şöyle psikopatlar kolay kolay bırakmaz benim arkadaşımda takıldı böyle birine 7 senedir bak hayla ugrasıyor işin zor Allah yardımcın olsun kardeşim
Zor ya inş kurtulur bu beladanBasina niye bela etsin ki bilerek/isteyerek : ))
Yani boyle tipler iliski suresi ilerlemeden taninmiyordur ve eminim ki baslarda her sey cok guzeldir.. Bazisi kendini iyi gizliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?