Psikoterapi hakkinda

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Meraba hanimlar. Benim derdim sucluluk duygusu. Ama ole inatci ki 2 aydir gecmedim suan terapiye gidiyorum 3 seans oldu gideli. Ilacta kullaniyom ayni zamanda. Ama gelin gorun ki gecmiyor bu duygu gecmiyor. Ozellikle esime karsi daha cok var bu duygu. Cok yoruldum. Suan bu hayatta istedigim tek bsy var bu duygunum gecmesi her seyi unutmak hayatima yoluma bakmak. Benim gibi bu duyguyu cok agir bir sekilde yasayip takinti haline getirmis arkadaslar olmus mudur acaba? Ben bu konuda dunyada ilk ve tek oldugumu dusunuyorum.

Suçluluk duygusu hissettiğiniz kişiler sizin hayatınızda ve hâlâ sizi suçlamaya devam ediyorlarsa bu duygu zor geçer bence. Bu yüzden, psikoterapiye onları götürmeniz daha mantıklı!

Eskiden esinin arkadasiyla flort edip sonra ondan ayrilip esiyle evlenen ama kendini esine karsi suclu hisseden bir bayan vardi forumda . Tek degilsin.
Beyin diyeti oneriyorum.
Sagliksiz dusuncelerden arin. Beynini iyi guzel duygularla besle. Mesguliyetlerini arttir. Aklina geldikce kotu seyler engelle baska sey dusun. Hayvan besle. Cicek yetistir. Sosyalles. Tibbi tedavilere de devam et.
Gecmis olsun.

Suçluluk duygusu hissettiğiniz kişiler sizin hayatınızda ve hâlâ sizi suçlamaya devam ediyorlarsa bu duygu zor geçer bence. Bu yüzden, psikoterapiye onları götürmeniz daha mantıklı!
Esim ve ailem durumumun farkinda bana cok daha hassas davraniyorlar. Esimin ailesiyle bu surecte gorusmeme karari aldim ve uyguluyorum.

Back
X