Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim kuzum.elimizden geldiğince yaptık bişiler.canım çok güzel olmuşsun kıyafetine bayıldım
mekanda harika herşeyin kusursuz olmuş
allah tamamına erdirsin
saygınız, sevginiz ve mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
amin canım aminnn çok tşk ederimçok güzel olmuşsun canım kıyafetinde çok hoş ALLAH mutluluğunuzu bozmasın....
cancum kuzum nişanlandım sonunda:)oyyyy datlum benimmmm harikasın yaaa allah tamamına erdirsinn bidenem opuyorumnanaktan![]()
saol bitanem.inş. kuzum düğüne çok dahapsikoom gözün aydın canııım =) allah düününüde göstersin bise hayırlısıylan :) a.s.çok güsel olmuşsun..fotoların ii oldu nişn yastığı böle görmedim hiç bu tarafta anneme göstericem hemen :))))
rengi çok daha güzel aslında canım.fotolarda mavi gözüküo:)ayyy nişanlığın rengine bayıldım.....çok güzel cnm allah tamamına erdirsn...
tşk ederim opuyorumnanaktanÇok güzelsiniz maşAllah...Mutluluğunuz daim olsun..!:asigim:
Böyle güzellikleri gördükçe insanın evlenesi geliyor ayol.:kedi:
çok tşk ederim.allah razı olsuntatlım herşeyin cok güzel olmuş hayatının sonuna kadar bütün bu güzelliklerin devam edtmesi dileğiyle,
Allah tamamına erdirsin,
Bahçe,meşalelerin elbisen sen ve nişanlın cok güzel olmuşsunuz![]()
bahçede yaptık canım.çok tşk ederimcanım benim çok güzel olmuşsunnn bahçede yapmışsınız herhalde harika olmuş bencee
herşey süpermiş canım...
Allah mutluluğunu daim etsin...
canım 41 kere teşekkürler:kedi:canım çok güzel olmuşsun 41 kere maaşallah:asigim:
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
evet katıldımmmm:lepi:KUTLARIM HAYIRLI OLSUN ...ARTIK SİZDE NİŞANLILAR KERVANINA KATILDINIZ... zemuszemus
canım mutluluklar, halayda bende zorlanmıştım sonra tutturduk bi konya,ankara havası bi halay yarıştık :))))) mardinli nişanlım harika halay yapıyorlar