- 18 Aralık 2017
- 65
- 44
- 3
- Konu Sahibi Melisammelisay
-
Evet ayni senin gibi diyen cok oldu oyuzdende korkuyorum . Korkmak demek bi umutla gidip hayal krikligina uhrayip daha kotu olmak hem maddi hem manevi zarar gormek istemiyroum acikcasi .Ben gitmiştim bir dönem ama hiçbir faydasını görmedim artık her psikoloji okuyana psikolog diploması verdiler . O Yüzden iyi bir doktor bulmak Lazım .
Çok fazla niteliksiz var içlerinde ve bir Sürü de para istiyor 40 dk içinEvet ayni senin gibi diyen cok oldu oyuzdende korkuyorum . Korkmak demek bi umutla gidip hayal krikligina uhrayip daha kotu olmak hem maddi hem manevi zarar gormek istemiyroum acikcasi .
Oda sorununu anlat diyor anlatiyorsun direk ilac hani bi soyle yap boyle ol yada tavsiye vermiyor sanirim rahatlicama eskileri acip dahada bunalima gircemPsikiyatriste git devlet hastanesine. Ilac yazarsa eger kullanmazsin . En azindan işe yarayacak mi? Veya param boşuna gitti diye dusunmezsin
Ben gitmiştim bir dönem ama hiçbir faydasını görmedim artık her psikoloji okuyana psikolog diploması verdiler . O Yüzden iyi bir doktor bulmak Lazım .
Psikiyatriste git devlet hastanesine. Ilac yazarsa eger kullanmazsin . En azindan işe yarayacak mi? Veya param boşuna gitti diye dusunmezsin
Acaba ilac kullanmak istemiyorum desen telkinde bulunur mu dicemde :/ bilemedim simdiOda sorununu anlat diyor anlatiyorsun direk ilac hani bi soyle yap boyle ol yada tavsiye vermiyor sanirim rahatlicama eskileri acip dahada bunalima gircem
Terapi yapilmayacagini gayet iyi biliyorum.psikiyatri ve psikolog arasinda oyle cok ciddi farklar yok aslinda biri tip fakultesini bitirdiginden ilac yazma yetkisi var. Belki gitse saglam yonlendirebilecegi biri olabilir veya kisa 5 dklik konusmayla yonlendirme yapabilir.Psikoloji okuyana psikoloji diploması verilmesinden daha doğal birşey var mı?
Ayrıca o diplomanın üzerine, tekrar eğitim alıyorlar klinik psikolog olabilmek için. 4 yıl psikoloji okuyan pat diye danışan kabul etmiyor yani.
Psikiyatri tabi ki ilaç yazacak. Devlet hastanesinde terapi yapılmıyor.
Merhaba kadinlar kulubu uyuleri :)
Ben ilk defa pskologa gidicem daha dogrusu gitmek istiyorum arastirma yapiyorum suan seanslari pahali diyolar ama pskiyatrise gidip de ilac yutmak istemiyorum
Benim soyle ki durumum yasadiklarim yasanmislardan dolayi kendimle asamadiklarim var
Zaman zaman ofkelerim
Dusuncelerime hakim olamama
Ozguven eksikligi kendimle asamadiklarim
Ve surekli kotumser yani kotumser derken hep kotuye gidicek hic iyi olmicam dusuncesi
Bunlar icin gitmek istiyorum ve bunalrda gitmem icin yeterli ve bana ciddi sorun veriyor .
Benim asil konum pskikolga gidip iyi gelen varmi problemleri asabilen rahatlayan anlik degilde gercekten faydasi olup hayatinda bunlari yapabilen uygulaya bilen varmi . Tabiki gidip gormeden bilemicem tabiki benim isteyip istememle tedavide anlatilanlari uygulayabilmemde . Ama kizlar gidipte memnun kalmayan asamayan yada o anlik rahatla ma duyan cok kisi duydum okudum ve sadece ilacin etkisini duydum . Ama ben agir tempoda calisan ve cocugum var ruh gibi olmak istemiyorumokuduğunuz icin tesekkur ederim :))
Evet bunu ben belirttim zaten gidip gormeden bilemicemsiz kendinizi bukadar kapatırsanız çözüm bulamazsınız.
ilaç yutmak istemiyorum derken tansiyon şeker başka başka hastalıklarınız olsa siz tedaviye uymayacakmısınız..
doktor dan daha mı iyi bilecegiz tedavi aşamasını .
bizim bu psikiyatri tabumuz neye göre kime göre yanlış anlamış degilim.
çevremizdeki çogu insanın gittim bir işe yaramadı sözleri ya beklentileri büyük ya da olayları net anlatmadıkları içindir.
bu insanlar hastayı dinlerken verilen önerilere de uyulmasını istiyor aynı diyetisyenin yaptıgı gb
Gercekten atlatabildigine cok sevindimBen gittim, faydasını da gördüm
Ama iyi birini bulman gerek, ilk gittiğimden memnun kalmadım
Daha sonra bir psikiyatri hastanesine gittim özel, psikiyatriste ilaç kullanmak istemediğimi, terapi almak istediğimi söyledim o da beni hastane bünyesinde ki bir psikoloğa yönlendirdi. Annemi, kedimi ve babamı arka arkaya kaybettiğimde yas dönemini atlatamadığım için gittim, bana çok yardımcı oldu, 10 seans devam ettim ve özel hastane bünyesinde olduğu için muayenehanelerde hizmet veren psikologlardan çok daha uygun bir ücret ödedim. O tarihlerde 150-250 TL arası idi saat ücretleri ben 75 TL'ye gitmiştim
Gercekten atlatabildigine cok sevindim
Basin sağolsun bizimkiler de dertmi
Ozaman ozel hastaneylerede bakim ben bi yorumlar varmi tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?