Pskologa giden ve faydasi olan varmi

Istanbulda degilim oyuzden burda yasadigim semtte hem daha pahali hemde cok yok oyuzden endiseliyim birazda .maddi olarsk cok ucret veremem oyuzden umudum krilsin istemiyorum arastirmadsyim ama ozel hastanelere bakicam tavsiyen icin tesekkur ederim:)

Iceme atiyorum :) zaten biri bisi diyincede cevap veremiyorum buda beni yiyop bitiyor hep karsi tarafi hakli gorup kendimde kusuru yada herseyi kabulleniyorum aslinda butun sknti bu
Tamam iste.. cok yakinim gitti ve o kdr faydasini gorduki anlatamam.. kadin reSmen artik psikolojik sebeplerden fiziksel etkilenip kriz geciriodu.. inan cok faydasi oldu..sadece olesine anlatip gecmiosun seni yonlendirmede yapior genelde

Tamam iste.. cok yakinim gitti ve o kdr faydasini gorduki anlatamam.. kadin reSmen artik psikolojik sebeplerden fiziksel etkilenip kriz geciriodu.. inan cok faydasi oldu..sadece olesine anlatip gecmiosun seni yonlendirmede yapior genelde
Aynen benide oyle etkilemeye basladi zamanla hakim olamiyorum kontrol kaybi oluyor . Gitmeyi istiyordum zaten dmeekte fayda var gidip gorcez bakalim :/

Psikoloji okuyan her kişiye psikolog unvanı veriliyor anlamında söyledim . Elbette ki verilmesi doğal ama psikoloji ile uğraşan kişinin çok nitelikli donanımlı ve elit olması gerekiyor her okulun hemen hemen psikoloji bölümü var üniversitelerde kaç tanesi gercekten nitelikli psikolog yetiştiriyor ? Üzgünüm ama artık işletmeye döndü çok düşük puanlarla yarı burslu okullarda psikoloji eğitimi alabiliyor en niteliksiz öğrenci bile .
Klinik için ayrıca eğitim alındığını biliyorum ama o sadece klinik vakalar için konu sahibinin bahsettiği klinik vaka değil ki ...
Onun dışında psikolog olmak için 4 yıl üniversite okumak yetiyor .
Yeni nesil psikologları o Yüzden çok özellikli bulmuyorum . Psikolog kişisinin çok iyi Gözlemci ve olaylara pek çok farklı pencereden bakma yeteneğine sahip bir kişi olması gerekir . Çünkü işi insan her mezun olana belki günümüzde diploma veriliyor olabilir ama her mezun olan psikolog olamıyor ne yazık ki

Her psikolog aynı değil. Size sıkıntılarınızla yardımcı olabilecek, sizin yakın hissettiğiniz, rahat olabileceğiniz bir psikolog bulmanız lazım. Karın ağrısı için doktora gitmek gibi değil malesef. Hiç olmasa bir iki psikologa gidip sonrasnda hangisiyle devam edeceğinize karar vermeniz gerekiyor. Ki bu da kolay değil. Gittiğiniz ilk doktorda aradığınızı bulamazsanız umutsuzluğa kapılmanız çok doğal. Ama psikolojik terapinin gerçekleri bunlar.

Ben de şu anda özel bir hastanede psikologa gidiyorum. Gitmelisin bence. Benim 6 ya da 7. görüşmem olacak bugün. Biraz araştırıp kendine uygun birini bulabilirsin. Kesinlikle uygun bir psikologla faydası olacaktır sana.

Mutlaka fayda görürsünüz.
Mesele algınızı değiştirmek. Bunun her şeyi çözeceği kanaatindeyim. Sigarayı bile böyle bıraktım.
Beni kabus dolu günlerimden çıkaran ve depresyonumu nasıl ezeceğimi öğreten, en önemlisi de hayata bakış açımı yenileyerek bir daha asla o derece kötü hissetmeme i
sağlayan psikolog değil "İyi Hissetmek" kitabı olmuştur.
Önceleri klasik bir kişisel gelişim kitabı olarak düşünmüştüm ama meğer basılı bir terapiymiş :))

Sen teşhisi koyup tedaviye başlamışsın bile ,boşuna doktorları meşgul etme :) yalnız o öyle demiş , bu şöyle fayda görmüşle bir sonuca varamazsın. Önce psikiyatr görecek seni sonra uygun görürse ilaç vermeyecek psikoloğa yönlendirecek yada hem ilaç verip hem terapi almanı uygun görecek ama bunun kararını verecek kişi psikiyatr. Ayrıca ben o bahsettiğin ilaçları yutuyorum :) (!) , 2 çocuğum var , hiç de sersem gibi dolanmıyorum ortalarda . Uyuşmuyorum ,yalnız ilk haftalar ilaca alışana kadar bir uyku hali oluyor .çok da normal ,vücuda yabancı bir madde giriyor ve uyum süreci için bir süre sabretmek gerekiyor .sonrası çok güzel ,kafa bi milyon :) uyuşukluk yok

+1000000

Peki canim.ucretleri nasil gercekten nasil geciyor o 45 dk sadece sen mi anlatiyorsun o da sana yon veriyormu soyle yaparsan daha iyi olur gibi mesela

Peki canim.ucretleri nasil gercekten nasil geciyor o 45 dk sadece sen mi anlatiyorsun o da sana yon veriyormu soyle yaparsan daha iyi olur gibi mesela
Şu anda seans başına 150 TL ödüyorum. Ben anlatıyorum ama kendisi de konuşuyor. Şöyle yapmalısın burada hatalı davranıyorsun gibi. Ben gitmeye başladığımdan beri nerelerde yanlış davrandığımı anladım ve artık daha olumlu bakıyorum olaylara açıkçası eminim sana da yararı olacaktır. İlk seanslarda kafam çok karışmıştı ama 3. seanstan sonra taşlar yerine oturmaya başladı.

Valla canim ben tehsisi koymadim yasadiklarim bunlar kisa bi baslik icersinde anlattim he boyle bi sorunum oldugumu zaten gittigimdede anlaticagim icin bana soracak ne diye bende özgüven dusuncelerime hakim olamama vs vs dicem . Yani bu tehsis koymami bilemedim . Ayrica canim ben ilac kullanmak istemiyorum dedim uyku sorunundan . Bu surekli devam edip etmeyecegini bilmiyorum zaten sende soylemissin ilk iki hafta diye bu bilgi icin tesekkur ederim ilaca bakis acimi degistirdiniz . :) bende burda karar vermiyorum doktoru ben yonlendirecek degilim zaten . Ben konusuyormu tavsiyesi varmi ilac kullanmam.mejbursa onuda kullanirim die yorumlarda yazdim ..

Iyi hissetmek bu kitabi heryerde bulanbiloyomuyuz canim nerden aldin

sız zaten onyargıyla gıdersenız fayda goremezssınız...ış sizde bitiyor...once sız tedavıye acık olacaksınız...hiç bir psıkologda sıhırlı degnek yok...oncelık sızde...sız denılenlerı yaparsanız fayda gorursunuz

Anlafim canim iste bende boyle tavsiye veren hatalarimi gosteren bir pskolog istiyorum ( peki canim evlimisin sende

Onyargiyla gitmiyorum ayni sekilde bende yazdim durumda sihirli degnek gelip.butun sorunlarimi halledicek diye beklemiyorum tabiki benim gidip tedaviye acikmiyom degilmiyim bu onemli . Benim burda sordugum da bu tedavide soylenenleri uygulayabilen bakis acisi degisen varmi die sordum ozelliklede gdidenleri sorduk gitmeyip uzaktan yorum yapanlari anlamıyorum cok biliyomussunuz gibi derde devami belamisiniz belli degil !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…