- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Melisammelisay
-
Istanbulda degilimİstanbul da isen gittiğim yerin adresini verebilirim
Bu psikiyastrist konusu da ürkütmesin seni
Gittiğim yerin kurucu hekimi, kadın psikolojisi konusunda uzmanlaşmış bir doktordu, beni psikoloğa yönlendirdi ama seanslarım sırasında takip etti, 10 hafta seans süresince çok hafif bir ilaç kullandım ve seanslar sonunda kesti ilacı, komplike bir tedavi yararlıdır her zaman.
Iceme atiyorum :) zaten biri bisi diyincede cevap veremiyorum buda beni yiyop bitiyor hep karsi tarafi hakli gorup kendimde kusuru yada herseyi kabulleniyorum aslinda butun sknti buOzellikle icine atan biriyseniz o zmn ise yarar mutlaka. Uzmandan uzmanada fark vardir.
Tamam iste.. cok yakinim gitti ve o kdr faydasini gorduki anlatamam.. kadin reSmen artik psikolojik sebeplerden fiziksel etkilenip kriz geciriodu.. inan cok faydasi oldu..sadece olesine anlatip gecmiosun seni yonlendirmede yapior geneldeIceme atiyorum :) zaten biri bisi diyincede cevap veremiyorum buda beni yiyop bitiyor hep karsi tarafi hakli gorup kendimde kusuru yada herseyi kabulleniyorum aslinda butun sknti bu
Aynen benide oyle etkilemeye basladi zamanla hakim olamiyorum kontrol kaybi oluyor . Gitmeyi istiyordum zaten dmeekte fayda var gidip gorcez bakalim :/Tamam iste.. cok yakinim gitti ve o kdr faydasini gorduki anlatamam.. kadin reSmen artik psikolojik sebeplerden fiziksel etkilenip kriz geciriodu.. inan cok faydasi oldu..sadece olesine anlatip gecmiosun seni yonlendirmede yapior genelde
Psikoloji okuyan her kişiye psikolog unvanı veriliyor anlamında söyledim . Elbette ki verilmesi doğal ama psikoloji ile uğraşan kişinin çok nitelikli donanımlı ve elit olması gerekiyor her okulun hemen hemen psikoloji bölümü var üniversitelerde kaç tanesi gercekten nitelikli psikolog yetiştiriyor ? Üzgünüm ama artık işletmeye döndü çok düşük puanlarla yarı burslu okullarda psikoloji eğitimi alabiliyor en niteliksiz öğrenci bile .Psikoloji okuyana psikoloji diploması verilmesinden daha doğal birşey var mı?
Ayrıca o diplomanın üzerine, tekrar eğitim alıyorlar klinik psikolog olabilmek için. 4 yıl psikoloji okuyan pat diye danışan kabul etmiyor yani.
Psikiyatri tabi ki ilaç yazacak. Devlet hastanesinde terapi yapılmıyor.
Her psikolog aynı değil. Size sıkıntılarınızla yardımcı olabilecek, sizin yakın hissettiğiniz, rahat olabileceğiniz bir psikolog bulmanız lazım. Karın ağrısı için doktora gitmek gibi değil malesef. Hiç olmasa bir iki psikologa gidip sonrasnda hangisiyle devam edeceğinize karar vermeniz gerekiyor. Ki bu da kolay değil. Gittiğiniz ilk doktorda aradığınızı bulamazsanız umutsuzluğa kapılmanız çok doğal. Ama psikolojik terapinin gerçekleri bunlar.Merhaba kadinlar kulubu uyuleri :)
Ben ilk defa pskologa gidicem daha dogrusu gitmek istiyorum arastirma yapiyorum suan seanslari pahali diyolar ama pskiyatrise gidip de ilac yutmak istemiyorum
Benim soyle ki durumum yasadiklarim yasanmislardan dolayi kendimle asamadiklarim var
Zaman zaman ofkelerim
Dusuncelerime hakim olamama
Ozguven eksikligi kendimle asamadiklarim
Ve surekli kotumser yani kotumser derken hep kotuye gidicek hic iyi olmicam dusuncesi
Bunlar icin gitmek istiyorum ve bunalrda gitmem icin yeterli ve bana ciddi sorun veriyor .
Benim asil konum pskikolga gidip iyi gelen varmi problemleri asabilen rahatlayan anlik degilde gercekten faydasi olup hayatinda bunlari yapabilen uygulaya bilen varmi . Tabiki gidip gormeden bilemicem tabiki benim isteyip istememle tedavide anlatilanlari uygulayabilmemde . Ama kizlar gidipte memnun kalmayan asamayan yada o anlik rahatla ma duyan cok kisi duydum okudum ve sadece ilacin etkisini duydum . Ama ben agir tempoda calisan ve cocugum var ruh gibi olmak istemiyorumokuduğunuz icin tesekkur ederim :))
+1000000Sen teşhisi koyup tedaviye başlamışsın bile ,boşuna doktorları meşgul etme :) yalnız o öyle demiş , bu şöyle fayda görmüşle bir sonuca varamazsın. Önce psikiyatr görecek seni sonra uygun görürse ilaç vermeyecek psikoloğa yönlendirecek yada hem ilaç verip hem terapi almanı uygun görecek ama bunun kararını verecek kişi psikiyatr. Ayrıca ben o bahsettiğin ilaçları yutuyorum :) (!) , 2 çocuğum var , hiç de sersem gibi dolanmıyorum ortalarda . Uyuşmuyorum ,yalnız ilk haftalar ilaca alışana kadar bir uyku hali oluyor .çok da normal ,vücuda yabancı bir madde giriyor ve uyum süreci için bir süre sabretmek gerekiyor .sonrası çok güzel ,kafa bi milyon :) uyuşukluk yok
Peki canim.ucretleri nasil gercekten nasil geciyor o 45 dk sadece sen mi anlatiyorsun o da sana yon veriyormu soyle yaparsan daha iyi olur gibi meselaBen de şu anda özel bir hastanede psikologa gidiyorum. Gitmelisin bence. Benim 6 ya da 7. görüşmem olacak bugün. Biraz araştırıp kendine uygun birini bulabilirsin. Kesinlikle uygun bir psikologla faydası olacaktır sana.
Şu anda seans başına 150 TL ödüyorum. Ben anlatıyorum ama kendisi de konuşuyor. Şöyle yapmalısın burada hatalı davranıyorsun gibi. Ben gitmeye başladığımdan beri nerelerde yanlış davrandığımı anladım ve artık daha olumlu bakıyorum olaylara açıkçası eminim sana da yararı olacaktır. İlk seanslarda kafam çok karışmıştı ama 3. seanstan sonra taşlar yerine oturmaya başladı.Peki canim.ucretleri nasil gercekten nasil geciyor o 45 dk sadece sen mi anlatiyorsun o da sana yon veriyormu soyle yaparsan daha iyi olur gibi mesela
Valla canim ben tehsisi koymadim yasadiklarim bunlar kisa bi baslik icersinde anlattimSen teşhisi koyup tedaviye başlamışsın bile ,boşuna doktorları meşgul etme :) yalnız o öyle demiş , bu şöyle fayda görmüşle bir sonuca varamazsın. Önce psikiyatr görecek seni sonra uygun görürse ilaç vermeyecek psikoloğa yönlendirecek yada hem ilaç verip hem terapi almanı uygun görecek ama bunun kararını verecek kişi psikiyatr. Ayrıca ben o bahsettiğin ilaçları yutuyorum :) (!) , 2 çocuğum var , hiç de sersem gibi dolanmıyorum ortalarda . Uyuşmuyorum ,yalnız ilk haftalar ilaca alışana kadar bir uyku hali oluyor .çok da normal ,vücuda yabancı bir madde giriyor ve uyum süreci için bir süre sabretmek gerekiyor .sonrası çok güzel ,kafa bi milyon :) uyuşukluk yok
Iyi hissetmek bu kitabi heryerde bulanbiloyomuyuz canim nerden aldinMutlaka fayda görürsünüz.
Mesele algınızı değiştirmek. Bunun her şeyi çözeceği kanaatindeyim. Sigarayı bile böyle bıraktım.
Beni kabus dolu günlerimden çıkaran ve depresyonumu nasıl ezeceğimi öğreten, en önemlisi de hayata bakış açımı yenileyerek bir daha asla o derece kötü hissetmeme i
sağlayan psikolog değil "İyi Hissetmek" kitabı olmuştur.
Önceleri klasik bir kişisel gelişim kitabı olarak düşünmüştüm ama meğer basılı bir terapiymiş :))
Anlafim canim iste bende boyle tavsiye veren hatalarimi gosteren bir pskolog istiyorumŞu anda seans başına 150 TL ödüyorum. Ben anlatıyorum ama kendisi de konuşuyor. Şöyle yapmalısın burada hatalı davranıyorsun gibi. Ben gitmeye başladığımdan beri nerelerde yanlış davrandığımı anladım ve artık daha olumlu bakıyorum olaylara açıkçası eminim sana da yararı olacaktır. İlk seanslarda kafam çok karışmıştı ama 3. seanstan sonra taşlar yerine oturmaya başladı.
Bulursunuz. İnternette pdf formatıyla bile var. Telefona pc'ye indirip okuyabilirsiniz. Kitap satışta zaten.Iyi hissetmek bu kitabi heryerde bulanbiloyomuyuz canim nerden aldin
Tesekkur ederim canim cok sagol :)Bulursunuz. İnternette pdf formatıyla bile var. Telefona pc'ye indirip okuyabilirsiniz. Kitap satışta zaten.
Onyargiyla gitmiyorum ayni sekilde bende yazdim durumda sihirli degnek gelip.butun sorunlarimi halledicek diye beklemiyorum tabiki benim gidip tedaviye acikmiyom degilmiyim bu onemli . Benim burda sordugum da bu tedavide soylenenleri uygulayabilen bakis acisi degisen varmi die sordum ozelliklede gdidenleri sorduk gitmeyip uzaktan yorum yapanlari anlamıyorum cok biliyomussunuz gibi derde devami belamisiniz belli degil !!sız zaten onyargıyla gıdersenız fayda goremezssınız...ış sizde bitiyor...once sız tedavıye acık olacaksınız...hiç bir psıkologda sıhırlı degnek yok...oncelık sızde...sız denılenlerı yaparsanız fayda gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?