pskolojim bozuk iyleşip iyleşmediğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.501
133
merhabalar aynı şeyleri açmaktan bende bıktım ama beynim hiç susmuyor.Ve olumsuza odaklı .Kaynım "kalk bana kahve yap surata bak kardeşimin suratına bak diye şaka yapmıştı benle.sonra depresyona girdim.o sırada cok çirkinleştin diyenler,eroinmana döndün diyenler hep etrafımdaydı.daha sonra iyice bir kilo aldım.herkes geri düzeldin dedi ama ben depresyon sebebiyle kendimi hep çirkin gördüm.ilaç kullanırken düzeldim.ama sonra bir atak daha gelince yerin dibine girdim başka bir doktor da ilaçlarımı kökünden değiştirdi.obsesyonlar günlerdir benimleydi acı içinde kıvranıyordum.fakat bir kaç gündür beynim durmadan sen çirkinsin diye durmadan konuşuyor.Canım yanmıyor aldıgım iltifatada inanmıyorum.sadece canım yanmıyor iyleşip iyleşmediğimi anlamıyorum bir türlü.beni görmek isteyen olursa bir iki video atacagım hoş çirkinde diyebilirsiniz canım yanmıyor adate robotlaştım.kabullendim sanırım.ama sağlıklı mıyım değilmiyim bilemiyorum.

Öncelikle bu tip videolar çekmeyi bırakın lütfen insanlık adına.. Sonrası kendiliğinden gelecektir.

Evet arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Psikolojik olarak sıkıntınız var ise uzmandan destek almalısınız. Tiktok çekerek bundan kurtulamazsınız

benim meşguliyetim de bu demek ki video çekmediniz mi hayatınızda
Böyle videolar çekmedim. Siz kendi sorunlarınızın çözümüne de böyle bir yaklaşımda bulunuyorsanız yapmayın. Sürekli aynı yerde dönüp dolaşırsınız faydasız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…