- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
merhabalar aynı şeyleri açmaktan bende bıktım ama beynim hiç susmuyor.Ve olumsuza odaklı .Kaynım "kalk bana kahve yap surata bak kardeşimin suratına bak diye şaka yapmıştı benle.sonra depresyona girdim.o sırada cok çirkinleştin diyenler,eroinmana döndün diyenler hep etrafımdaydı.daha sonra iyice bir kilo aldım.herkes geri düzeldin dedi ama ben depresyon sebebiyle kendimi hep çirkin gördüm.ilaç kullanırken düzeldim.ama sonra bir atak daha gelince yerin dibine girdim başka bir doktor da ilaçlarımı kökünden değiştirdi.obsesyonlar günlerdir benimleydi acı içinde kıvranıyordum.fakat bir kaç gündür beynim durmadan sen çirkinsin diye durmadan konuşuyor.Canım yanmıyor aldıgım iltifatada inanmıyorum.sadece canım yanmıyor iyleşip iyleşmediğimi anlamıyorum bir türlü.beni görmek isteyen olursa bir iki video atacagım hoş çirkinde diyebilirsiniz canım yanmıyor adate robotlaştım.kabullendim sanırım.ama sağlıklı mıyım değilmiyim bilemiyorum.
ne alaka tiktok videosu bunlarÖncelikle bu tip videolar çekmeyi bırakın lütfen insanlık adına.. Sonrası kendiliğinden gelecektir.
Ne videosu olduğunu görüyorum. Kendinize daha yararlı işlerle meşguliyetinizi arttırın.ne alaka tiktok videosu bunlar
yapmadın ne alaka bunlar youtobe denNiye tiktok hesabınızın reklamını yapıyorsunuz?
benim meşguliyetim de bu demek ki video çekmediniz mi hayatınızdaNe videosu olduğunu görüyorum. Kendinize daha yararlı işlerle meşguliyetinizi arttırın.
yapmadın ne alaka bunlar youtobe den
merhabalar aynı şeyleri açmaktan bende bıktım ama beynim hiç susmuyor.Ve olumsuza odaklı .Kaynım "kalk bana kahve yap surata bak kardeşimin suratına bak diye şaka yapmıştı benle.sonra depresyona girdim.o sırada cok çirkinleştin diyenler,eroinmana döndün diyenler hep etrafımdaydı.daha sonra iyice bir kilo aldım.herkes geri düzeldin dedi ama ben depresyon sebebiyle kendimi hep çirkin gördüm.ilaç kullanırken düzeldim.ama sonra bir atak daha gelince yerin dibine girdim başka bir doktor da ilaçlarımı kökünden değiştirdi.obsesyonlar günlerdir benimleydi acı içinde kıvranıyordum.fakat bir kaç gündür beynim durmadan sen çirkinsin diye durmadan konuşuyor.Canım yanmıyor aldıgım iltifatada inanmıyorum.sadece canım yanmıyor iyleşip iyleşmediğimi anlamıyorum bir türlü.beni görmek isteyen olursa bir iki video atacagım hoş çirkinde diyebilirsiniz canım yanmıyor adate robotlaştım.kabullendim sanırım.ama sağlıklı mıyım değilmiyim bilemiyorum.
benim meşguliyetim de bu demek ki video çekmediniz mi hayatınızda
ben çekmeyi seviyorumBöyle videolar çekmedim. Siz kendi sorunlarınızın çözümüne de böyle bir yaklaşımda bulunuyorsanız yapmayın. Sürekli aynı yerde dönüp dolaşırsınız faydasız.
sildim uzatmasakEvet arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Psikolojik olarak sıkıntınız var ise uzmandan destek almalısınız. Tiktok çekerek bundan kurtulamazsınız
Tamam.ben çekmeyi seviyorum
tiktok çekmek mi seviyesilik eminim ki sosyal medyadan çıkmıyorsunuzAllah aşkına şöyle videolar falan çekmeyin ya, beni ilgilendirmez tabi tıktok miktok da anlamam ama sizin için söylüyorum. Bildiğiniz seviyesizlik. Noluyor böyle şeyler çekip paylaşınca
nasıldı video?Öncelikle bu tip videolar çekmeyi bırakın lütfen insanlık adına.. Sonrası kendiliğinden gelecektir.
Ben herşeyden önce, kaynınızın, kalk bana kahve yap demesine takıldım. O nasıl üslup?
erotik içerikli sandı bayanlar sanırsamnasıldı video?
Alıntımda var.nasıldı video?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?