- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Konunuzda yazdığınız gibi, çirkinim, kafamda sürekli sen çirkinsin çirkinsin diyen birileri var, psikolojim bozuk diyen bir insanda o videoları çekip paylaşacak özgüven olmaz:))banlanacagımı bilerek sildim yoksa cok eleştirilecektim
nasıl silebilirimAlıntı yaptıkları için hala görebiliyoruz konunuzu.
ne alakaası var inanmak zor mu geliyor depresyonda oldugumaKonunuzda yazdığınız gibi, çirkinim, kafamda sürekli sen çirkinsin çirkinsin diyen birileri var, psikolojim bozuk diyen bir insanda o videoları çekip paylaşacak özgüven olmaz:))
Ben sizi tanımam, isterseniz sürekli paylaşın, ben dost tavsiyesinde bulundum. Gerisi size kalmış.beni sevimli bulmadınız ya kendimce eğleniyorum ne var videoda
Alıntıları silemezsiniz ama yönetimden rica edin belki ifşa olmayın diye yardımcı olurlar.nasıl silebilirim
Yok değildi sanmadık elbet.erotik içerikli sandı bayanlar sanırsam
Ülkece ihtiyacımız olmayan şeylerden biri de depresyondayken tiktoka girmek bu tip videolar çekmek. Yasaklanmalı. Bunlar yüzünden sağlam olanlarımız da tehlikeye giriyorne alakaası var inanmak zor mu geliyor depresyonda olduguma
göreceğimizi gördük zaten yeterliydivideolarıda kaldırdım youtubeden artık görüntüleme yapılamaz
Güzel ve yararlı bir adım olduvideolarıda kaldırdım youtubeden artık görüntüleme yapılamaz
ne gördün sanki bişey var videoda insana kendini berbat hissetiriyorsunzgöreceğimizi gördük zaten yeterliydi
Aferin ama keşke konunuzu silmeden yapsaydiniz.videolarıda kaldırdım youtubeden artık görüntüleme yapılamaz
Keşke beynime de format atabilsemvideolarıda kaldırdım youtubeden artık görüntüleme yapılamaz
gerçek adım değil o tabi kiE videolarda kullanıcı adı yazıyor kabak gibi.
niye korktun muKeşke beynime de format atabilsem
Hoş bir görüntü değildi, yani seni büyütecek, insanların gözünde bir tık üste taşıyacak, Cool ve olgun gösterecek videolar değildi.ne gördün sanki bişey var videoda insana kendini berbat hissetiriyorsunz
Birşey olması için illa açık saçık mı olması lazım? Normal mi sizce o videoları çekmek paylaşmak? Saçma saçma işler...ne gördün sanki bişey var videoda insana kendini berbat hissetiriyorsunz
aşkım benim insanlar ne videolar çekiyor bikinili,yemek yaparken ,dans ederken insanlar eğleniyorHoş bir görüntü değildi, yani seni büyütecek, insanların gözünde bir tık üste taşıyacak, Cool ve olgun gösterecek videolar değildi.
sen çekme çekene de saygı duy bu benim bilgisiz donanımsız oldugum anlamına gelmiyorBirşey olması için illa açık saçık mı olması lazım? Normal mi sizce o videoları çekmek paylaşmak? Saçma saçma işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?