- 4 Eylül 2018
- 18.768
- 72.098
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahhahahaÖncelikle bu tip videolar çekmeyi bırakın lütfen insanlık adına.. Sonrası kendiliğinden gelecektir.
Benim alıntıda duruyor yalnız.sildim uzatmasak
Abla içerik silmek yasak. banlanacaksın üstüne de konun geri gelecek. Videolarda alıntılarda duruyor zaten
onları silemiyorum maalesef ama ben sildimBenim alıntıda duruyor yalnız.
Bi kk dan çıkmıyorum, başka hesabım yok. Tiktokum da yok, içeriğini bilmek için olmasına gerek yok. Seviyesiz seviyesiz videolar, saçma sapan ilişkiler ...tiktok çekmek mi seviyesilik eminim ki sosyal medyadan çıkmıyorsunuz
Konu silmek yaassak annem
alllah seni ne yapmasın ben çok takılmak tiktoka ama arada seviyorumBu taktuk olayı bir bana sevimsiz geliyor sanırım. Çekmeyi bırak İzlemek bile vakit kaybı gibi geliyor. Kim sardıysa başımıza bu uygulamayı Allah bildiği gibi yapsın![]()
Tiktoktiktok çekmek mi seviyesilik eminim ki sosyal medyadan çıkmıyorsunuz
saygı duyuyorum çok sevimli videolarda varBi kk dan çıkmıyorum, başka hesabım yok. Tiktokum da yok, içeriğini bilmek için olmasına gerek yok. Seviyesiz seviyesiz videolar, saçma sapan ilişkiler ...
Kolay gelsin o zamanalllah seni ne yapmasın ben çok takılmak tiktoka ama arada seviyorum
O kadarını bilemicem, sizinkiler sevimli değil.saygı duyuyorum çok sevimli videolarda var
banlanacagımı bilerek sildim yoksa cok eleştirilecektimKonu silmek yaassak annem
5 senelik üyesin ögren bunları.
öylemi siz svimlileri izleyin o zaman kendinize sevimli insanlar bulunO kadarını bilemicem, sizinkiler sevimli değil.
videoları silmeme rağmen bu yorumKolay gelsin o zaman
Bu arada güzelliğinizi kimseye onaylatma ihtiyacı duymayın.
Gerek yoköylemi siz svimlileri izleyin o zaman kendinize sevimli insanlar bulun
Alıntı yaptıkları için hala görebiliyoruz konunuzu.videoları silmeme rağmen bu yorum
beni sevimli bulmadınız ya kendimce eğleniyorum ne var videodaGerek yok
Fark etmez ki konunuz geri gelecek. Alıntılarda da videolar duruyorbanlanacagımı bilerek sildim yoksa cok eleştirilecektim