- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.500
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
efekt yoktu emin ol.Çok önemli değil ya klasik yakın çekim şarkı sözüne eşlik eden bir video. ha bir de bolca efekt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efekt yoktu emin ol.Çok önemli değil ya klasik yakın çekim şarkı sözüne eşlik eden bir video. ha bir de bolca efekt
Ayy video açılmıyor çok merak ettim nasıl bişey :dAbla içerik silmek yasak. banlanacaksın üstüne de konun geri gelecek. Videolarda alıntılarda duruyor zaten
Düzelmemişsiniz. Uzman desteği alın.
+1Ayy video açılmıyor çok merak ettim nasıl bişey :d![]()
doktora öncekü gün gittim ilaç dozumu yükseltmedi sanırım 6 haftayı bekliyorDüzelmemişsiniz. Uzman desteği alın.
dalga geçmekyok ama :)
büyük ihtimal missim robot gibiyimBana düzelmemişsiniz gibi geldi![]()
Asla. Neden böyle bir şey yapayım.dalga geçmekyok ama :)
bolca eleştri ve yorum aldım çünkü ::))Asla. Neden böyle bir şey yapayım.
Bdv bu. Her çeşit fikir, düşünce var. Saygısızlık yapılmadığı sürece çok da umursamamak lazım.bolca eleştri ve yorum aldım çünkü ::))
aslında cok alıngan değilim ama yerimde kim olsa alınır diye düşnüyorum ben mi abarttım acaba .depresyona girdiğim için düzelmeye vaktim de olmdı ki hiçBdv bu. Her çeşit fikir, düşünce var. Saygısızlık yapılmadığı sürece çok da umursamamak lazım.
Sizin durumunuz biraz daha farklı, anladığım kadarıyla alıngan bir yapınız var. Eşinizin kardeşinin söylediklerini çok önemsemiş sonrasında hasta bile olmuşsunuz.
Neyse tedaviye başlamışsınız, umarım iyileşir ve kendi degerinizi anlarsınız.
Senin icin en kestirme yol gerizekali insanlardan uzak durmak, bu tedaviyi cook ileri asamaya getirir kuzum cok ciddiye almissin bu seviyesiz yorumu cocuk yapmaz bu lafi soylese soylese beyni ergenliktr kalmis bir yetiskin soyler ki oyle olmus sanirim zayif bir donemine denk geldi ama onemseme "lafa bakarim laf mi soylene bakarim adam mi" bu suzgecten gecirirsen ...kendinle ilgili algini boxmamis olursunaslında cok alıngan değilim ama yerimde kim olsa alınır diye düşnüyorum ben mi abarttım acaba .depresyona girdiğim için düzelmeye vaktim de olmdı ki hiç![]()
Bana da atsana merak ettim.özelden atarım sana akşama
Ben de kaçırdım.gel beraber ağlayalım.Of ekşını kaçırmışım.
Nereye ağlıyoruz
Ben de kaçırdım.gel beraber ağlayalım.
gönderirim ama çok eleştrildimBana da atsana merak ettim.at ama gerçekten.tamam mı?
Boş ver eleştirenleri.sadece merakımdan bakmak istiyorum.gönderirim ama çok eleştrildim
tamam akşama gönderirimBoş ver eleştirenleri.sadece merakımdan bakmak istiyorum.
Niye akşamı bekiyoruz peki onu anlanadım.tamam akşama gönderirim