• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pskolojim bozuk iyleşip iyleşmediğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bolca eleştri ve yorum aldım çünkü ::))
Bdv bu. Her çeşit fikir, düşünce var. Saygısızlık yapılmadığı sürece çok da umursamamak lazım.
Sizin durumunuz biraz daha farklı, anladığım kadarıyla alıngan bir yapınız var. Eşinizin kardeşinin söylediklerini çok önemsemiş sonrasında hasta bile olmuşsunuz.
Neyse tedaviye başlamışsınız, umarım iyileşir ve kendi degerinizi anlarsınız.

Bdv bu. Her çeşit fikir, düşünce var. Saygısızlık yapılmadığı sürece çok da umursamamak lazım.
Sizin durumunuz biraz daha farklı, anladığım kadarıyla alıngan bir yapınız var. Eşinizin kardeşinin söylediklerini çok önemsemiş sonrasında hasta bile olmuşsunuz.
Neyse tedaviye başlamışsınız, umarım iyileşir ve kendi degerinizi anlarsınız.
aslında cok alıngan değilim ama yerimde kim olsa alınır diye düşnüyorum ben mi abarttım acaba .depresyona girdiğim için düzelmeye vaktim de olmdı ki hiç :(

aslında cok alıngan değilim ama yerimde kim olsa alınır diye düşnüyorum ben mi abarttım acaba .depresyona girdiğim için düzelmeye vaktim de olmdı ki hiç :KK43:
Senin icin en kestirme yol gerizekali insanlardan uzak durmak, bu tedaviyi cook ileri asamaya getirir kuzum cok ciddiye almissin bu seviyesiz yorumu cocuk yapmaz bu lafi soylese soylese beyni ergenliktr kalmis bir yetiskin soyler ki oyle olmus sanirim zayif bir donemine denk geldi ama onemseme "lafa bakarim laf mi soylene bakarim adam mi" bu suzgecten gecirirsen ...kendinle ilgili algini boxmamis olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X