• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pskolojim bozuk iyleşip iyleşmediğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tabi ki çekmem, akli dengemi kaybetmiş olmam lazım çekmem için, çekene de saygı duyamıyorum, normal psikolojideki insanın yapacağı iş yok, psikolojiniz bozuk evet doğru söylüyorsunuz.
çok büyük bir kitle var kullanan sizin demenizle hepsinin pskolojisi sizin demenizle bozuk tamam oldu.

çok büyük bir kitle var kullanan sizin demenizle hepsinin pskolojisi sizin demenizle bozuk tamam oldu.
İnsanlar burada size birşeyler anlatmaya çalışıyor hala diretiyorsunuz. Sizin hayatınız sizin kararınız. Tiktok denen çukurda seviyesiz videolar paylaşmaya devam edin o zaman.

Bana yaptığınız hoş gelmedi. 50 yaş üstü dayıların sevdiği videolardan çekmişsiniz. bu mecralarda size güzelliğinizle ilgili iltifat eden birileri illa çıkar. Peki sonrasında ne olacak beğenilme arzunuz nereye kadar gidecek ve nerde duracaksınız. Sizin tedaviniz TİKTOK da değil doktorda

Bana yaptığınız hoş gelmedi. 50 yaş üstü dayıların sevdiği videolardan çekmişsiniz. bu mecralarda size güzelliğinizle ilgili iltifat eden birileri illa çıkar. Peki sonrasında ne olacak beğenilme arzunuz nereye kadar gidecek ve nerde duracaksınız. Sizin tedaviniz TİKTOK da değil doktorda
canım kötü niyetle atmadım gerçekten öyle çok titok çeken birisi de değilim.bazen aylarca girmediğim olur hatta.doktora gidiyorum ama ne hissetiğimi artık bende bilmiyorum:(

canım kötü niyetle atmadım gerçekten öyle çok titok çeken birisi de değilim.bazen aylarca girmediğim olur hatta.doktora gidiyorum ama ne hissetiğimi artık bende bilmiyorum:KK43:
Yanlış anlamayın ama sizde hissettiğimi söyleyeyim mi? bu ruh halinde olmayı seviyor gibisiniz. Acı çekmek hoşunuza gidiyor gibi. Yaşamınızın bir parçası olmuş ve ondan ayrılmak istemiyor gibisiniz. Sadece tedavi ile çözemezsiniz sizin de istemeniz lazım

Yanlış anlamayın ama sizde hissettiğimi söyleyeyim mi? bu ruh halinde olmayı seviyor gibisiniz. Acı çekmek hoşunuza gidiyor gibi. Yaşamınızın bir parçası olmuş ve ondan ayrılmak istemiyor gibisiniz. Sadece tedavi ile çözemezsiniz sizin de istemeniz lazım
ya ne alakası var normal olmayan anormal olan bişeeyler var duygularımda böyle robot gibiyim ne acı hissediyorum ne seviç acıyla beslenen birsi değilim mutlu olmayı cok istiyorum

ya ne alakası var normal olmayan anormal olan bişeeyler var duygularımda böyle robot gibiyim ne acı hissediyorum ne seviç acıyla beslenen birsi değilim mutlu olmayı cok istiyorum
2018 yılından beri konularınız hep psikolojinizle ilgili. Tedavi gören biri, bir adım bile ilerlemez mi? Yaz siz doktora gitmiyorsunuz ya da dediğim gibi bu durumu seviyor tedaviye cevap vermiyorsunuz

2018 yılından beri konularınız hep psikolojinizle ilgili. Tedavi gören biri, bir adım bile ilerlemez mi? Yaz siz doktora gitmiyorsunuz ya da dediğim gibi bu durumu seviyor tedaviye cevap vermiyorsunuz
2018 yılında depresyona girdim.bir süre sonra iyleştim sanıp 2 yıl anksiyete ve depresyonla hayatıma devam ettim taki bana bir ilaç verilince herşey düzeldi.ilacıma düzenli bir şekilde devam ederken depresyon tekrar nüksetti.başka bir doktor ilacı kesip başka ilaç başlayyınca yerin dibine girdim yeni düzeldim daha ama tam değil snırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X