Ptt Kayıtsız Mektup?

venuskedisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
4
1
1
30
Eksik puzzle parçası için 27 Aralık'ta puzzle firmasına başvuruda bulunmuştum. "KAYITSIZ MEKTUP" olarak göndericeleği için ne zaman geleceği belli değilmiş. Geçen hafta firmayı aradım PTT' ye gönderilmiş demişti. İnternette baktım postacının inisiyatifine kalmış diyenler var. 1 ayda ulaşan da, 10 ayda ulaşan da, hiç eline ulaşmayan da varmış. Sizce ürünüm ne zaman bana ulaşır bilgilendirir misiniz?

Pttden alışverişin en kötü yani geç getirme durumu, imkanım varsa konunun pesine çok düş ara sor bol bol o zaman bıkıp işi hızlandırırlar

Kayıtlı kargoda ilk tercihim ptt. Hızlı ve ucuz. Bulamazlarsa evde bir kere daha geliyorlar. Devlet kurumu olduğu için benzini düşünmüyorlar. Özeldeki kendini kargo şirketi sanan embesiller geldik bulamadık mesajı atıyor yalandan. Konumuza dönersek kayıtsız işlemde ptt malesef iyi değil. Hemen gittiği de oldu yolladığımın. Gitmediği de.. haberlere bile çıkmıştı. 20 yıl kadar postacı dağıtım yapmamış almış almış yakmış gönderileri. Kapı kapı gezip yorulmamak için. Bir de o zamanlar mektup önemli bir iletişim aracıydı. Ne beklentiler hayaller haberler havada kaldı acaba. Ahlaksızlık işte.. umarım sizinki ulaşır.

Yanlış hatırlamıyorsam bana 1 ayda gelmişti. Umarım sizede öyle olur.
En büyük kabusumdur zira eksik parça. Çıkmasın diye dua ede ede bitirdiğim 2.000'lik var. Normalde o kadar dua etmem erenlere karışacaktım sayesinde 🤣

Bir yılbaşında hem belarusa hem izmire mektup gonderdim (kayitsiz). Ikisi de on günde gitti😂😂
Rusya'ya genelde 14 günde giderdi,ama son mektubum kayboldu. Icinde de yukte hafif pahada kiymetli hediyem vardi,o da gecti gitti.
Hala bir umut belki gider diye bekliyorum ama 3 ay gecti üstünden :(
PTT yani sans isi biraz. Bazen kendinden beklenmeyecek kadar hizlica kitalar aşarken bazen yan sehre bile gitmiyor kayboluyor.
Yine de takipsiz mektup gondermeyi,ne zaman gider diye heyecanlanmayi seviyorum.

Back
X