Mezeler - Ordövrler Puf böreği/ Efsane un ile

Canım ellerine sağlık çok severim bende bu böreği ama biz el böreği deriz:)
Anneciğim patatesli,kıymalı,ıspanaklı ve peynirlisini yapar ve bazen yağda değil sac üzerinde pişirir.
Seninkilerde nefis görünüyor canım

ellerine sağlık canım enfes gözüküyor
Çok teşekkür ederim cnmm

ay canım ellerine sağlık harika görünüyorr adı üstünde pufffff puffff mutlaka denicemmm yarından sonraaa miss misss

Mutlaka denemelisin cnm tavsiye ederim. İncecik ve kıtıt kıtır içi kabartmış oluyor biz bir oturuşta yedik 2 kişi

safahat canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık
ben kahvaltıda bu böreğe bayılırım
marifetli hatun her eve lazım maşallah

Ay cnm benimm sağolasın. İstanbula gelince yemeğe beklerim

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim cnm benim

bayılırım biz egeliler pişi deriz buna her gittigimde yaptırırım anneme burnumda tüttü simdi eline saglık canımm

Ay cnm benim sağolasın. Pişi de çok lezzetli süper bir şey ama tam benzemiyor mayalı hamurdan yapılıyor biraz farklı oluyor cnm benim.

Senden her eve lazım ne yeteneklisin yahu kıskandım

Ellerine emeğine sağlık canım

ay teşekkür ederim ya öyle deme sende de ne marifetler vardır ama göstermiyorsunuz ki. Katılım bekliyorum senden Bak ben de katılım olsun diye katıldım bu ara çokk yoğunum ve hastayım biraz. Bol katılım olursa paylaşım güzel olur diye düşünüyorum. Bak bekliyorum jelesec senden katılım

çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)

ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyor.

ellerinize saglik basarilar dilerim

ellerine saglik canim
nefis gorunuyotabi sadece gore biliyoruz

Ellerinize sağlık nefiz gözüküyor şimdi olsada çayla götürsek demi

hamur işleri neden bu kadar iştah açıcı oluyor?
yazık değilmi bana,kuru kuru çay içerken gördüm bu puffçukları ((

Çok teşekkür ederim canlarım yaa keşke şöyle çayımızı demlesek de toplansak hep beraber yesek

puf böreğinden çok çiğ börek gibi şekli ama nefis görünüyor ellerine sağlık canım hamarat şey
bana her zaman böyle hamuru açılan tarifler zor geliyor ya:26:

Teşekkür ederim cnm Çiğ böreğe benzediğini komşum da söylemişti. Bir denemek istiyorum çiğ böreği de.
Kv lerin vazgeçilmez tarifidir bu, birak ara sıcağı yemek niyetine yaparlar bunu(bizim de dün akşam yaptığımız gibi)

Bak bunu güzel yaparım işte ayıptır söylemesi
Tabi kıymalı versiyonunu, çiğ börek olarak

Safahatcım ellerine sağlık..Canım istedi, yarın yapayım ben de

Ooof ne marifetler var da gizleniyorlar, sizi bu tarafa alalım buyrun

Son düzenleme:

Sağol elossamm El böreği hımm güzelmiş adı, biz aslında buna fincan böreği diyoruz da eşimin akrabaları yapıyrlar kv den öğrendim ben de. İsmini eşim değiştirdi, yorum yaparken hani fincan demesinler dedi Ama fincan böreği aslında hatta fış fış kayıkçıda da geçer ya dedi
Anneciğinin elleri dert görmesin

eline sağlık cnm çok severim başarıalr diliyorum :)

Teşekkürler balım İddialı değilim pek ama maksat katılım olsun. Bu başlıktan müthiş sunumlar çıkacak diye düşünüyorum. Ben de nacizane katıldım işte.

Son düzenleme:

ehehehe:)))
Sağol canım benim başarılar canı gönülden

şekil olarak çok benziyor canım ama çiğ böreğin hamurunda sirke var sanırım
bir de sen fincan böreği diyince baktım netten de aynı seninki gibi ama bir tek fincanla kesmişler sanırım yuvarlak şekil olarak

Ben bittim suan
ellerine sağlık,en sevdiğim ara sıcaklardan biri....Yerim ben bunları

Ellerine sağlık canım, adı gibi görünüşüde puf puf olmuş, lezzetide güzeldir mutlaka :)

vuvv görünüş süper feci canım istedi sıcak sıcak yanında da çay ,ellerine sağlık...

Ellerine saglık,gerçektende puf puf görünüyor Birşey soracagım,kabartma tozu yokmu içinde..Nasıl kabarmış bu hamurlar yahu şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…