Mezeler - Ordövrler Puf böreği/ Efsane un ile

Ellerine saglık,gerçektende puf puf görünüyor Birşey soracagım,kabartma tozu yokmu içinde..Nasıl kabarmış bu hamurlar yahu şaşırdım

Yok canım süper bir tarif üstelik mayalama vs derdi yok o yüzden paylaşmak istedim çünkü nette de yok bu tarif.

ben de çok severek yaparım ve yerim
biz çiğ börek diyoruz
eline sağlık çok güzel görünüyorlar

Eline sağlık çok lezzetli görünüyor, canım çekti, daha yarım saat önce çok yemekten mide bulantısı geçiriyordum. Bunu görünce yine acıktım. Allah'tan bu kadar aşırı yemekten aşırı kilo almıyorum, ama yine de kendimi tutmam lazım.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim. Kilo da almıyorsan ne güzel yapıp yemeni tavsiye ederim çok lezzetli oluyor. Bîr oturuşta yedik biz

Eskiden yemek tarifi verilirdi, şimdi uygulamalı anlatılıyor. İşte bu yüzden Kadınlar Kulubünü çoooook seviyorum Çok güzel olmuş elinize saglık, hemen deniycem...

Eskiden yemek tarifi verilirdi, şimdi uygulamalı anlatılıyor. İşte bu yüzden Kadınlar Kulubünü çoooook seviyorum Çok güzel olmuş elinize saglık, hemen deniycem...

Size yürekten katılıyorum çok faydalı oldu bu etkinlik .
Teşekkür ederim yapınca foto eklerseniz çok mutlu olurum. Afiyetle yiyin

Foto da isterim cnmm

Safahatcıgım..Ben dün yaptım Puf Böregini..Valla o kadar açtımki,meger çocuklarda acıkmış.. Kokuyu alan mutfaga koştu,o ara eşimde geldi ayakta götürdük senin börekleri Fotolayamadım ama benim ufaklık doymamış,bugün anne o hamurdan yine yapsana dedi.Ben yarın yine yaparım inşallah o zaman mutlaka fotolarım
Çok lezzetliydi valla,tarif için tekrar teşekkürler

Ay cnmm benim afiyetler olsunn maşallah ay ne mutlu bana beğenmenize çok sevindim
Siz yine iyi biz iki kişi 5 dakikada bitirdik tamam cnm tekrar yaptığında eklersin gözümüz şenlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…