Ellerine saglık,gerçektende puf puf görünüyorBirşey soracagım,kabartma tozu yokmu içinde..Nasıl kabarmış bu hamurlar yahu şaşırdım
Yok canımsüper bir tarif üstelik mayalama vs derdi yok o yüzden paylaşmak istedim çünkü nette de yok bu tarif.
Ben çok açım..Hemen yapıyorum bu tarifi canım
Ben çok açım..Hemen yapıyorum bu tarifi canım
ben de çok severek yaparım ve yerim
biz çiğ börek diyoruz
eline sağlık çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim
Çiğ böreği deneyeceğim çok merak ediyorum. Aslen biz fincan böreği diyoruz bu böreğe
ben aynı böyle yapıyorum
sadece yağ olmuyor hamurda
içi de kıymalı bol soğanlı olunca
karnım acıktı
Deneyeceğim o şekilde deneyeyim öyleyse.
Sorma bu yarışma mahvetti bizi. Her şeyden yiyesim var
Eline sağlık çok lezzetli görünüyor, canım çekti, daha yarım saat önce çok yemekten mide bulantısı geçiriyordum. Bunu görünce yine acıktım. Allah'tan bu kadar aşırı yemekten aşırı kilo almıyorum, ama yine de kendimi tutmam lazım.
ah olsada yesekellerine saglik canim basarilar..
Eskiden yemek tarifi verilirdi, şimdi uygulamalı anlatılıyor. İşte bu yüzden Kadınlar Kulubünü çoooook seviyorumÇok güzel olmuş elinize saglık, hemen deniycem...
Harika gorunuyor ilk firsatta denicem,ellerine saglik...
Foto da isterim cnmm
Safahatcıgım..Ben dün yaptım Puf Böregini..Valla o kadar açtımki,meger çocuklarda acıkmış..Kokuyu alan mutfaga koştu,o ara eşimde geldi ayakta götürdük senin börekleri Fotolayamadım ama benim ufaklık doymamış,bugün anne o hamurdan yine yapsana dedi.Ben yarın yine yaparım inşallah o zaman mutlaka fotolarım
Çok lezzetliydi valla,tarif için tekrar teşekkürler
Bi de yanina cay oh tamamdir, emegine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?