Mezeler - Ordövrler Puf böreği/ Efsane un ile

safahatcım herşeyi sormuşum bişiyi unutmuşum bu börek üç çeşit peynirsiz olmaz mı yani sadece beyaz peynir,sadece lor ve ya sadece kaşar gibi
ay hamur açmayı öğrenmeliyim artık ayol

safahatcım herşeyi sormuşum bişiyi unutmuşum bu börek üç çeşit peynirsiz olmaz mı yani sadece beyaz peynir,sadece lor ve ya sadece kaşar gibi
ay hamur açmayı öğrenmeliyim artık ayol

Tabi ki tatlım istediğin peyniri kullanabilirsin yahut harçsız da yapabilirsin. Tamamen zevke bağlı. Hamur açmayı ilk evlendiğimde ben de bilmiyordum ama cesaretliyimdir inan yaparım deyince oluyor. Yapanlar annesinin karnında öğrenmedi ya derim hep

hm bende evlenince öğrenirim o zaman
sağol canım ben deneyeceğim bunu ama ne zaman hamur açmaya cesaret ederim bilemiyorum

aynen öyle, ben ilk yemeğimi lisede staj zamanı yaptım. patron hadi mutfağa öğlen yemekleri senden dedi. bi baktım içerde yemek bekleyen 14 kişi var internetten resimlerine bakarak öğrendim yemek yapmayı diyebilirim. yeterki dene atractive bak ne güzel olacak

hm bende evlenince öğrenirim o zaman
sağol canım ben deneyeceğim bunu ama ne zaman hamur açmaya cesaret ederim bilemiyorum

bence hemen denemelisin ben çok severim hamurla uğraşmayı stresini alıyor insanın. Boş vaktim olunca mantı açıp dolaba atıyorum tabi boş vaktim pek olmuyor ama

İş başa düşünce öğreniliyor dimi 14kişiye yemek yapmak da zordur

şekerim ben çok güzel yemek yaparım ,yaptığım yemekleri beğenmeyen kişi olmadı henüz ALLAHIMA çok şükür
bir davet sofrası kurarım ben varyaaaa beni alan yaşadı yani:)
ama hamur açamıyorum bir tek şöyle kocaman açıyorlarya çarşaf gibi hamurlar onu yapamıyorum
yoksa et yemekleri,sebze yemekleri,mezeler,tatlılar ve poğaça ve pastalarda iyiyimdir MAHAŞALLAH 41,5 kere kendime nazar değirmeyeyim bu konuda

amanın kaçmaz bu hatun, oğlum oysaydı keşke

Sabah sabah elimi uzatıp bir tane alasım geldi
Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum

Ama ama ama , ben bunu bir Arnavut olarak pek tabii ki çok severim safahat

Çiğ börek olarak geçer bizde de ve kıyma ile yapılır ama ;

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; akşam yemeklerinin ara sıcakları et ve türevlerinden uzak tutulur genelde...mönüde et bulunduğundan börekler ve ara sıcaklar peynirli seçilir.Yani biz böyle öğrendik işin okulunda

Ellerine , emeğine sağlık canım

Teşekkür ederim cnm
Çiğ böreği hiç denemedim ama deneyeceğim birbirlerine benzerler sanırım. Ben de güzel bir ara sıcak olduğunu düşündüğüm için ekledim bu tarifi zaten biz çok seviyoruz Profesyonel bir yorum almak ayrıca mutlu etti beni cnm çook teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…