of off offf görüntüye bakBizim oraların ay böreği, çok severim, ellerine sağlık canım
safahatcım herşeyi sormuşum bişiyi unutmuşum bu börek üç çeşit peynirsiz olmaz mı yani sadece beyaz peynir,sadece lor ve ya sadece kaşar gibi
ay hamur açmayı öğrenmeliyim artık ayol
Adana'lıyım hayatım
Tabi ki tatlım istediğin peyniri kullanabilirsin yahut harçsız da yapabilirsin. Tamamen zevke bağlı. Hamur açmayı ilk evlendiğimde ben de bilmiyordum ama cesaretliyimdir inan yaparım deyince oluyor. Yapanlar annesinin karnında öğrenmedi ya derim hep
Tabi ki tatlım istediğin peyniri kullanabilirsin yahut harçsız da yapabilirsin. Tamamen zevke bağlı. Hamur açmayı ilk evlendiğimde ben de bilmiyordum ama cesaretliyimdir inan yaparım deyince oluyor. Yapanlar annesinin karnında öğrenmedi ya derim hep
hm bende evlenince öğrenirim o zaman
sağol canım ben deneyeceğim bunu ama ne zaman hamur açmaya cesaret ederim bilemiyorum
aynen öyle, ben ilk yemeğimi lisede staj zamanı yaptım. patron hadi mutfağa öğlen yemekleri senden dedi. bi baktım içerde yemek bekleyen 14 kişi varinternetten resimlerine bakarak öğrendim yemek yapmayı diyebilirim. yeterki dene atractive bak ne güzel olacak
aynen öyle, ben ilk yemeğimi lisede staj zamanı yaptım. patron hadi mutfağa öğlen yemekleri senden dedi. bi baktım içerde yemek bekleyen 14 kişi varinternetten resimlerine bakarak öğrendim yemek yapmayı diyebilirim. yeterki dene atractive bak ne güzel olacak
şekerim ben çok güzel yemek yaparım ,yaptığım yemekleri beğenmeyen kişi olmadı henüz ALLAHIMA çok şükür
bir davet sofrası kurarım ben varyaaaa beni alan yaşadı yani:)
ama hamur açamıyorum bir tek şöyle kocaman açıyorlarya çarşaf gibi hamurlar onu yapamıyorum
yoksa et yemekleri,sebze yemekleri,mezeler,tatlılar ve poğaça ve pastalarda iyiyimdir MAHAŞALLAH 41,5 kere kendime nazar değirmeyeyim bu konuda
amanın kaçmaz bu hatun, oğlum oysaydı keşke
Nam-ı diğer çiğ börek :)
Yarışmada başarılar :)
Ama ama ama , ben bunu bir Arnavut olarak pek tabii ki çok severim safahat
Çiğ börek olarak geçer bizde de ve kıyma ile yapılır ama ;
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; akşam yemeklerinin ara sıcakları et ve türevlerinden uzak tutulur genelde...mönüde et bulunduğundan börekler ve ara sıcaklar peynirli seçilir.Yani biz böyle öğrendik işin okulunda
Ellerine , emeğine sağlık canım
ay gerçekten puf puf duruyo gel beni ye diyo
emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?