puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

puff

KK Pro
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
737
29
643
39
İstanbul
Kızlar uzun zamandır forumda doktor araştırması yapıyodum.. Sayenizde Emre beyi buldum.. ilk görüşmede ameliyat olmaya karar verdim. Çok şeker bi insan. Umarim ameliyattan sonrada böyle düşünürüm naniknanik Ameliyat olma sebebim aslinda burunda deviasyon olması. 24 senedir oksijene doyamadim :) tabi şeklinden de cok memnun değildim. Ameliyatta ikiside halledilcek.. Carsamba günü yani yarin tasarim icin Emre beye gidicem. 30unda sonkez görüşücez bütün formaliteler halledilicek.. ve 2 şubat salı günü sabah ameliyat olucam Allah izin verirse.. Lütfen benim için dua edin :gitme: Cok tırstığımı söylemeliyim tabi ki .. sonuç olarak bi ameliyat (iğneden bile korkan ben ameliyat olucam).. Beni en çok düşündüren ise sonrasında yaşıcağım süreç.. Desteklerinizi esirgemiceğinizi biliyorum.. Doktorumada cok güveniyorum .. İnşallah herşey yolunda gider de bende yeni cici resimlerimi sizlerle paylaşırım.. :kedi:

Şimdiden geçmiş olsun canım.Bir şeyin olmasını çok istiyorsan o sana zor gelmeyecek inan.Biraz sabır biraz cesaret.Olumlu düşün.Herşey göönlünce olsun:)

Şimdiden geçmiş olsun canım.Bir şeyin olmasını çok istiyorsan o sana zor gelmeyecek inan.Biraz sabır biraz cesaret.Olumlu düşün.Herşey göönlünce olsun:)

çok tşk ederimm zaten sizler beni cesaretlendirmeseniz biraz zor karar verirdim :kedi:

evet canım şimdiden geçmiş olsun emin ol ki emre bayin yaptığı burunların hepside birbirinden çok güzel senin burnunda kesinlikle onlarınki kadar güzel olucaktır..senin son görüşmende yani 30 ocaktada benim ameliyatım var vee o kadar heyecanlanmıyorum sende korkma oda gelir geçer herşey eskisinden güzel olur inşallah istediğin bi burnuna kavuşursunn....

Geçmiş olsun .. Meraketme herşey güzel olucak :) Hiç tırsma korkma. Ameliyatı geçiren herkes korkulcak bişey olmadığını söylüyo bak onun için rahatla sakin ol :))

bu senin ilk ameliyatın sanırım bu yüzdn çok zor olacağını sanmıyorum. benim bile revizyon olmasına rağmen morluklarım azalmaya başladı ve gayet iyiyim sen kimbilir ne kadar kısa sürede toparlanacaksın zaten ameliyathaneyi bile görmüyosun bi bakmışsn asansördesin bi bakmışsn ayılmışsn hiiç bunları düşünme sadece güzel olacağını düşün pozitif ol gerisi emre beye kalmış.

evet cnm senin ameliyatının oldugu gün benimde görüşmem vardı emre beyle.. sanada cok gecmiş olsun.. :)

Canım dualarımız seninle..Çok güzel bir buruna kavuşacaksın ınşallah...Hiç korkma...Keyfini çıkar..Çekeceğin güzel resimleri düşün, ameliyattan sonra yapacağın keyifli şeyler planla...Herşey çok güzel olacak...bayanssulusmile

umarim hersey istedigin gibi olur cnm emre bey gercekten cok iyi bi doktor bayanssulusmile

puff inş kolay ve güzel bir süreç olur. açık mı olucaksın kapalı mı? bende takipçisiyim topiğinin yerimseniben

şimdiden geçmiş olsun puff.Emre bey çok başarılı bir doktor. Herşey çok güzel olacak emin ol. Hiç korkma gözünü açıp kapayana kadar bitmiş olacakopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…