puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
puff'cum cok iyi görünüyosun fazla sismemissin :)
Resimler & Albümlerden baktim ben sizde ordan bakin kizlar:)

kellyr cnm bende revizyon olucam bi kaç güne dr un senden ameliyat parası aldımı tekrar. bide nası oldu ikinci ameliyatın?? istediğini yaptırabildinmi?? ay çok heycanlıyım bu sefer yaa kısa sürede cwp yazarsan çok sewinicem

korkulucak hicccbisey yok.. hersey göz acıp kapama süresinde olup bitiyo sanki.. Emre bey o kadar mükemmel ki.. iyiki onu bulmuşum.. hayatıma onsuz devam edemiceğimi hissediyorum bugünlerde :))))))) ameliyata girerken cesaret iğnesi vurdurmadım.. ilginc ama çok sakindim.. ameliyathaneyi ve emre beyi görmek istedim uyumadan.. ameliyathane çok güzeldi.. hareketlide bi şarkı çalıyodu :)) ürkütücü filan değil.. herkes çok şen şakrak.. sedyeye uzandim.. Emre bey sürekli konusuyodu zaten.. yanıma geldi.. yüzümü okşadı (cok komikti bi baba evladını nasil severse öyle bi çağrışım yaptı bana) kulağıma eğildi.. tatile gidiyomuşsun gibi düşün herşey cok güzel olucak dedi.. o esnada parfümü cok güzel kokuyo diye düşündüm.. hey Allahim şimdi düşündükce gülüyorum :)) ve ondan sonrasi yok :))) hemşiresine de ayrıca hastayım.. o nasıl bi pozitif elektriktir ya.. anesteziden uyanırken onun mavi gözleriyle uyandim.. süperdi :)) Emre beyde en sevdiğim şey şu oldu.. asla bezmiş gibi iş yapmıyo... öyle heycanlı ki.. sanki ayaklari havada yürüyo.. uçar gibi.. sürekli koşar gibi.. hiç normal yürüdüğünü görmedim.. Maşallah.. kaç gundur nazarım değcek diye korkuyorum :)))

ben geçen sene oldum ameliyat bu ayda ama çok kötü oldu tekrar yapıcak dr um ameliyat ama kemiğide tekrar yapsınlar istiorum kawis olsun die. ama ikinci ameliyatta bunu isteyebiliomuyum onu bilmiorum(

puffcuğum çok merak ediyorum burnunu.Beni de arkadaş listene ekle.ben de 26 ocakta ameliyat oldum.yarın alçı çıkcak.ben de senin gibi çok heyecanlıyım.paylaşırız fotolarımızı:))

canım çok geçmiş olsun ne kadar oldun ? ve hangi hastane de yapıyor

puffcum fiyatı bende çok merak ediyorum..revizyon olmak istiyorum bende emre ilhanaaa bu arada ameliyatının iyi geçmesıne çok sevindim hayatım..çok şeker biriymş anlatımına göreee :) umarım herşey istediğin gibi olur

geçmiş olsuuuuuuunzemuszemus hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım resimlere baktım şimdiden okka gibi:))maşallahh

cnmm çokkk geçmiş olsun şimdiden süper görünüyor,
inş. şişlerin indiği halini de göreceğiz
sevgiler

Puff geçmiş olsun darısı başıma diyorum. Lütfen benide arkadaş olarak kabul edermisin. bende resimlerine bakmak istiyorum. Yarın randevum var Emre Bey ile yarın Yakup Bye ile Emre BEy arasında karar günüm.

Resimleri gördüm ve kendimden geçtim. Ameliyat olanlar iyi görünüyorsun diyor ama ben çok koktum ya. Yanlış anlama benim biraz fobim var. Hastaya falan bakamam ben ameliyatta işim çok zor. Aynaya 1 hafta bakamam herhalde. Burnunda kan mı görüyorum bana mı öyle geliyor. Emre Bey nasıl bir teknik kullanıyor biraz anlatırmısın

cnm bi cok vakaya göre benim yüzüm gercekten iyiydi.. sismelerim oldu ama morarmalarim cokkk azdi.. hatta bugun nerdeyse gecti diyebilirim.. ama sislerim ayni.. bu süreci az veya cok herkes yasiyo tabi.. kan olmaz mi kiz :))) burnunu kesiyolar :))) ama oyle sizma seklinde oluyo.. yani rahatsizlik vermiyo ..zaten leyla gibi oluyosun.. ağrım filanda hic olmadi.. grip gibi hissediyorum kendimi o kadar.. Emre bey acik teknikle ameliyat yapıyo.. yapısal rinoplasti diyo.. çökme düşme v.b sorunlar yaşamıyosun bu sayede.. resmen yeniden inşa ediyo :) zaten yüzyüze görüşmende herseyi anlatacaktır sana.. Onu gördüğün an kararını vericeksin emin ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…