Gripin, sen ameliyatını kime olmuştun?
revizyon muydu?
korkulucak hicccbisey yok.. hersey göz acıp kapama süresinde olup bitiyo sanki.. Emre bey o kadar mükemmel ki.. iyiki onu bulmuşum.. hayatıma onsuz devam edemiceğimi hissediyorum bugünlerde :))))))) ameliyata girerken cesaret iğnesi vurdurmadım.. ilginc ama çok sakindim.. ameliyathaneyi ve emre beyi görmek istedim uyumadan.. ameliyathane çok güzeldi.. hareketlide bi şarkı çalıyodu :)) ürkütücü filan değil.. herkes çok şen şakrak.. sedyeye uzandim.. Emre bey sürekli konusuyodu zaten.. yanıma geldi.. yüzümü okşadı (cok komikti bi baba evladını nasil severse öyle bi çağrışım yaptı bana) kulağıma eğildi.. tatile gidiyomuşsun gibi düşün herşey cok güzel olucak dedi.. o esnada parfümü cok güzel kokuyo diye düşündüm.. hey Allahim şimdi düşündükce gülüyorum :)) ve ondan sonrasi yok :))) hemşiresine de ayrıca hastayım.. o nasıl bi pozitif elektriktir ya.. anesteziden uyanırken onun mavi gözleriyle uyandim.. süperdi :)) Emre beyde en sevdiğim şey şu oldu.. asla bezmiş gibi iş yapmıyo... öyle heycanlı ki.. sanki ayaklari havada yürüyo.. uçar gibi.. sürekli koşar gibi.. hiç normal yürüdüğünü görmedim.. Maşallah.. kaç gundur nazarım değcek diye korkuyorum :)))
kızlarrr yeni oturabildim pc başına.. sirf merak edersiniz diye resim eklemeye geldim..s onra gidip yatıcam.. ameliyatım sorunsuz gecti.. ne kadar kaldigimi bilmiyorum ama 10.30da girdim odaya geldigimde saat 2:30'du.. burun kemiğindeki eğrilik, burun etlerinin kücültülmesi ve burun etlerinden birinde baloncuk oluşmuş emre beyin söylediğine göre.. ilk gün cok rahattim ama 2. gün bayagi şiştm.. anesteziden uyanırken söylediğim ilk şey şuydu ''burnumdan nefes alıyorum, hic böyle nefes almamıştım'' :)) şekli konusunda henuz yorum yapamiyorum ama Emre bey tam istedigimiz gibi oldu dedi.. ameliyata girmeden once demothynin resmini atmıştım maille.. bu cok güzel olmuş ama demiştim :)))) anesteziden uyandigimda başmdaydi bide güzel kafa buldu benle ''demothynin burnunu yaptim sanaa'' :))) resim eklicem kızlar birazdan herkese acik bakabilirsiniz.. sonra tekrar yazarim azcik toparliyim da..
Resimleri gördüm ve kendimden geçtim. Ameliyat olanlar iyi görünüyorsun diyor ama ben çok koktum ya. Yanlış anlama benim biraz fobim var. Hastaya falan bakamam ben ameliyatta işim çok zor. Aynaya 1 hafta bakamam herhalde. Burnunda kan mı görüyorum bana mı öyle geliyor. Emre Bey nasıl bir teknik kullanıyor biraz anlatırmısın
Son birşey daha çok küçük görünüyorsun böyle 16 lık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?