puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birşey sorcam puff emre bey cilt bakımıyla ilgili bir sey dedimi amelıyat oncesı ıcın cunku bıldıgım kadarıyla burun amelıyatı ıcın temız bır cılt gerekıyormus yaglı olmamalıymıs yoksa duzgun tutmuyormus bır ınternet sıtesınde okudum bende...yakup avsarda o sebeblemı yapıo acaba dıye dusundum ama benım doktorum hıc oyle bırseyden bahsetmedı bende yarın amelıyat oluyorum,son anda aklıma geldı bu ..
sana da sımdıden gecmıs olsun cnm

canim simdiden gecmis olsun diyorum. umarim herseyin cok rahat ve sorunsuz olur tatlimopuyorumnanaktan

Gemiş olsun cnm benimde 1 şubat ameliyat tarihim umarım rahat geçer a.s.

cilt yağlıysa burun düzgün tutmuyomuymuş :) Ameliyat sonrasında cilt çok bozulduğu için şişliklerden sivilcelerden ondan ameliyat öncesi cilt bakımı öneriyolar ..

cnm Emre bey cilt bakımıyla ilgili bisey demedi .. Zaten cildim şu an full kuru :) ben akne tedavisi görmüştüm zoretanin die bi ilac kullanmistim.. birakali daha 2 ay oldu.. hala cildim yaglanmadi belki o yüzden bişey dememiştir.. sadece ''derin guzel, ne kalin ne ince'' dedi.. baskada bisey demedi

hayırlısı bakalım canım..umarım herşey güzel ve sorunsuz olur ..güzel haberlerini bekliyoruz..

ne şanslısın puff..derin ne ince ne kalınmışş doktorların istediği cilt tipi..

cek cek sabirsizlikla beklicez:)

pazartesi akşam yatıcam hastaneye .. çünkü sabah erkenden gidip tahlil yaptırmam cok zor olucak.. doktorumda istersen pazartesi aksam git yat.. rahat rahat tahlillerin filan yapılsın dedi.. yani 1 şubatta yatıcam hastaneye.. off cok heyecanlıyım gerçekten hiç kolay değilmiş :)

Son düzenleme:
cnm çookkk geçmiş olsun,
inş iyi haberlerini alacağız en kısa zamanda
opuyorumnanaktan

puff bitti geçti dimi? Ne güzel, bu kadarcıktı işte herşey.Yeni burnunu merakla bekliyorum canım.Kendine iyi bak.geçmiş olsun

Puffcum geçmiş olsun tatlım..Bir an önce iyileş de dön aramıza...

kızlarrr yeni oturabildim pc başına.. sirf merak edersiniz diye resim eklemeye geldim..s onra gidip yatıcam.. ameliyatım sorunsuz gecti.. ne kadar kaldigimi bilmiyorum ama 10.30da girdim odaya geldigimde saat 2:30'du.. burun kemiğindeki eğrilik, burun etlerinin kücültülmesi ve burun etlerinden birinde baloncuk oluşmuş emre beyin söylediğine göre.. ilk gün cok rahattim ama 2. gün bayagi şiştm.. anesteziden uyanırken söylediğim ilk şey şuydu ''burnumdan nefes alıyorum, hic böyle nefes almamıştım'' :)) şekli konusunda henuz yorum yapamiyorum ama Emre bey tam istedigimiz gibi oldu dedi.. ameliyata girmeden once demothynin resmini atmıştım maille.. bu cok güzel olmuş ama demiştim :)))) anesteziden uyandigimda başmdaydi bide güzel kafa buldu benle ''demothynin burnunu yaptim sanaa'' :))) resim eklicem kızlar birazdan herkese acik bakabilirsiniz.. sonra tekrar yazarim azcik toparliyim da..

Canım çok geçmiş olsun...Gerçekten iyi gözüküyorsun..Çok da fazla şişmemiş, morarmamışsın...Şimdiden güzel gözüküyor hadi hayırlısı...Ben çok güzel gözükeceğine inanıyorum...zemuszemus

puffum canım çok geçmiş olsun
hani fotolar nerde albümde bişey yok
özel albüm mü yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…