canım demek alçın çıkar çıkmaz Emre bey aynaya baktırdı..Ah Emre bey ahh alçı çıkar çıkmaz kime burnunu göstereceğinizi kime göstermeyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz...
shirley sen daha ameliyat olmadın sanıyordum
kellyrr cevoyla bi foton varda orda burnun bıraz büyük gıbıme geldii .....bende emre iilhan düşünüyorumda bazı burunlaır buyuk bırakmiş burada gordugum fotolardann .. bı puff burnunu begenıyorumm cevonunkıde güzellll
burun resimlerde normalinden biraz degisik ve büyük durur ve cekim acisina bagli söyledigin resime baktim ve baya yakindan cekilmis baska resimlere baktiginda öyle durmuyor.aynada gördügünle bazen resimde gördügün burun farkli olabiliyor.
kellyrr cevoyla bi foton varda orda burnun bıraz büyük gıbıme geldii .....bende emre iilhan düşünüyorumda bazı burunlaır buyuk bırakmiş burada gordugum fotolardann .. bı puff burnunu begenıyorumm cevonunkıde güzellll
burnumu zaten hiç küçülttürmedim ben sadece indirildi ve kemeri biraz alındı. burnumun orjinal büyüklüğü o çünkü ben biraz uzun boylu bir insanım ve burnumun küçüldüğü takdirde komik duracağını ve doğallıktan iyice uzaklaşacağını düşünerek emre beyle bu şekilde karar kıldık. bazı fotolarda olduyğundan byük çıktığı düşüncesine de katılıyorum...
shirley sen daha ameliyat olmadın sanıyordum
burun resimlerde normalinden biraz degisik ve büyük durur ve cekim acisina bagli söyledigin resime baktim ve baya yakindan cekilmis baska resimlere baktiginda öyle durmuyor.aynada gördügünle bazen resimde gördügün burun farkli olabiliyor.
yok cnm ağrım sızım hic olmadı zaten.. nezle yada grip olmus gibi hissediyodum hepsi bu.. anesteziden uyanışım bile sorunsuzdu.. ne mide bulantısı ne ağlama krizi filan.. hicbisey olmadi ..
pazartesi akşam yatıcam hastaneye .. çünkü sabah erkenden gidip tahlil yaptırmam cok zor olucak.. doktorumda istersen pazartesi aksam git yat.. rahat rahat tahlillerin filan yapılsın dedi.. yani 1 şubatta yatıcam hastaneye.. off cok heyecanlıyım gerçekten hiç kolay değilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?