puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım demek alçın çıkar çıkmaz Emre bey aynaya baktırdı..Ah Emre bey ahh alçı çıkar çıkmaz kime burnunu göstereceğinizi kime göstermeyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz...

canım demek alçın çıkar çıkmaz Emre bey aynaya baktırdı..Ah Emre bey ahh alçı çıkar çıkmaz kime burnunu göstereceğinizi kime göstermeyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz...

niye hayatim sana göstermedi mi :)) şaka bi yana şişliğin durumuna göre hareket ediyodur.. bazi kişilerin cidden çok şiş oluyo.. O an bi şok yaşıyolar ve geçici olduğunu kavrayamiyolar..

shirley sen daha ameliyat olmadın sanıyordum

kellyrr cevoyla bi foton varda orda burnun bıraz büyük gıbıme geldii .....bende emre iilhan düşünüyorumda bazı burunlaır buyuk bırakmiş burada gordugum fotolardann .. bı puff burnunu begenıyorumm cevonunkıde güzellll

burun resimlerde normalinden biraz degisik ve büyük durur ve cekim acisina bagli söyledigin resime baktim ve baya yakindan cekilmis baska resimlere baktiginda öyle durmuyor.aynada gördügünle bazen resimde gördügün burun farkli olabiliyor.

kesinlikle resimlerde burunlar daha büyük çıkıyo..

burnumu zaten hiç küçülttürmedim ben sadece indirildi ve kemeri biraz alındı. burnumun orjinal büyüklüğü o çünkü ben biraz uzun boylu bir insanım ve burnumun küçüldüğü takdirde komik duracağını ve doğallıktan iyice uzaklaşacağını düşünerek emre beyle bu şekilde karar kıldık. bazı fotolarda olduyğundan byük çıktığı düşüncesine de katılıyorum...

ama bence yinede büyük bir burun degil ve yüzünede cok yakismis.
herkese sonucta mini minnacik burun gitmez demek emre beyde ona göre bazi burunlari hafif uzun birakiyor ama abartilcak sekilde uzun olan burun henüz göremedim.

shirley sen daha ameliyat olmadın sanıyordum

yo olmadım..bu psikolojiyle zor olurum ben kaararsızım araştırıyorum bakınıyorum ekim ayında beri sanırım da olamayacağım..neyse ben o fikre burdaki arkadaşlarla konuşarak fotolara bakarak vardım..kendi fikrimdi sadece..

hayırlısı olsun shirley acele etmeyerek çok mantıklı birşey yapıyorsun çünkü işin sonunda memnun olmamak da var. asla hayal kırıklığına uğramanı istemem. sana şimdiden bol şans dilerm canım...

HAKLISIN .. a.s

pufff burnun cokk guzell olmsss .MAŞALLAHHHHHHH.bnde emre beye yaptrmyı dusunyrm ama bnm ılk amlytm olmyck 3. olck.oyuzdn tam da karr vermdm nasl olur dıe

canım nasıl şuan memnun musun ben doktor araştırıyorum 4 senedir.. acayip korktuğum için ertelliyorum.. asıl sorunum deviasyon oluşu..hiç nefes alamıorum. tüm sosyal yaşantımı etkiledi.. hazır olmuşken estetikte olsun diorum.. ay ama kime yaptırsam bilemiorum. emre ilhandan memnun kaldın mı? resimlerini görebilmem mümkün mü? napsam bilemiorum çok kararsızım

aterina ben sana yardimci olim bende daha yei emre beyde oldum fotolarimada bakabilirsin istersen ben ilk oldum ii olmadi nefes sorunumda olustu simdi hem rahat nefes aliom hem kücük burnum oldu cok menun kaldim diyebilirimm

yok cnm ağrım sızım hic olmadı zaten.. nezle yada grip olmus gibi hissediyodum hepsi bu.. anesteziden uyanışım bile sorunsuzdu.. ne mide bulantısı ne ağlama krizi filan.. hicbisey olmadi ..

puff cum fotolarını nıye goremıyoruz ozel yaptın sanırım lutfen bakamak ıstıyorum bende emre beyı ıstıyorum yarıdmcı ol

puff lutfen arkadaslık ıstegımı kabul edermısın cnm herkes burnuna bayıldı ama bı ben goremedım bı turlu albumun acılmıyom ozel sanırım oyle yaptın kabul et bakıyım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…