- Konu Sahibi puffycikcik
Kizlar selam..
Almis oldugum toplamda 15 kiloyu artik bu sefer ciddi bi kararla vermek istiyorum. Bana katilan arkadaslarla birlikte basaracagimizi biliyorum. Hedefim 15 kilo vermek -60 kiloyum- 45 kiloya inmek istiyorum.
Diyetimi paylasayim sizinle:
Uyaninca 8:00
Bir bardak su icine bir tatli kasigi elma sirkesi
Kahvalti 8:20
4 kasik sade nesfit 1 bardak ygsiz sut ile
Ara 10:30 - 11 : 00
1 porsiyon meyve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran
Oglen 13:30
Salata ve 3 kofte veya 2 parca yagsiz tavuk eti veya 160 gr ton baligi, bir dilim cok tahilli ekmek
Ara 16:00
1 porsiyon meyve ve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran
Aksam 18:30
Salata ve bir kase corba veya 4 kasik sebze yemegi
Yatmadan en az 2 saat once
1 bardak yagsiz tarcinli sut
Gun boyu yesil cay tarcin karisimi icilmeli, gazli icecekler yasak, sekersiz bir adet kahve icilebilir.
Ne diyorsunuz ???
Almis oldugum toplamda 15 kiloyu artik bu sefer ciddi bi kararla vermek istiyorum. Bana katilan arkadaslarla birlikte basaracagimizi biliyorum. Hedefim 15 kilo vermek -60 kiloyum- 45 kiloya inmek istiyorum.
Diyetimi paylasayim sizinle:
Uyaninca 8:00
Bir bardak su icine bir tatli kasigi elma sirkesi
Kahvalti 8:20
4 kasik sade nesfit 1 bardak ygsiz sut ile
Ara 10:30 - 11 : 00
1 porsiyon meyve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran
Oglen 13:30
Salata ve 3 kofte veya 2 parca yagsiz tavuk eti veya 160 gr ton baligi, bir dilim cok tahilli ekmek
Ara 16:00
1 porsiyon meyve ve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran
Aksam 18:30
Salata ve bir kase corba veya 4 kasik sebze yemegi
Yatmadan en az 2 saat once
1 bardak yagsiz tarcinli sut
Gun boyu yesil cay tarcin karisimi icilmeli, gazli icecekler yasak, sekersiz bir adet kahve icilebilir.
Ne diyorsunuz ???