canım eşyaların çok güzelmiş güle güle kullan, ama yanlış anlamazsan bir iki bişey diyecem...
eşyaların gayet moder ve modern eşyalar danteli pek kaldırmıyor çok absürt bişey çıkıyor ortaya, o danteli kaldır istersen daha şık olacaktır...
birde o köşede duran yapay çiçek varya, onu da kaldırsan daha iyi olacak karmaşık göstermiş odayı....bunlar dışında herşey çok güzel...
ben de çiçeğe takıldım.koridorda yere koysan ya da tv nin yanına yere
çok beğendim çok güzel salonun dantellerimizde aynı bu arada ben evlenmeden önce danteli evime sermem sevmiyorum derdim ama annelerimiz emek harcamış bizler için yapmışlar sermek onları mutlu ediyor bende artık alıştım onlarsız yapamıyorum:)
Dantellerimiz aynı cnm :)) annem saolsun örmüştü,baya güzel duruyomuş :))
güle güle otur evinde çok güzelmiş...
Kanka çok beğendim ,hem mobilyan ,koltukların rengi ve salonun dizilimi çok hoşuma gitti.artık geldiğimde bir kahve içerim elinden.
canım eşyaların çok güzelmiş güle güle kullan, ama yanlış anlamazsan bir iki bişey diyecem...
eşyaların gayet moder ve modern eşyalar danteli pek kaldırmıyor çok absürt bişey çıkıyor ortaya, o danteli kaldır istersen daha şık olacaktır...
birde o köşede duran yapay çiçek varya, onu da kaldırsan daha iyi olacak karmaşık göstermiş odayı....bunlar dışında herşey çok güzel...
canım yanlış anlamsaan ben de aynı şeyi söylicektim o denteli kaldır istersen. Emin ol çok daha modern bir görümtü olacaktır. Bir de sana tavsiyem asla ama asla yapay çiçek kullanma. Evini daha basit göstermiş. Onun yerine daha güzel dekoratif şeyler bulabilirsin.İlla pahalı olmasına gerek yok ama küçük küçük biblolarla çok güzel olabilir bence:)
danteli pek sevmem ama nedense gözüme ilk defa hoş göründü sakın kaldırma hatta ceyizimdekileri bir kere bile sermedim cıkarıp bakıcam denicem ben de..güzel bir salon orta sehpe ve üniteyi çok begendim güle güle oturun..
çok güzelmiş canım bu arada dantelini çok begendimmm
çok güzel, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:)
seni üçkağıtçı kalanlarıda saklamışsın,çok güzel herşeyin bebeğim ,hala taze gelin kokuyor buram buram ,kocacığınla mutlu mesut yaşayın yuvanızda inş..
atlamadım da unutmuşum hehehehekledim işte kız,sus şaka bi yana..çooook sağol cnm,senin evin kadar olmasa da...
yani işte evet benim evim kadar güzel olmasada en azından yaşanır yanikız deli valla bayıldım ,ama diğer odalarıda bekliyorum ,kesin burası toplu diye burayı koydun ,pasaklı diğer odalar ne halde acaba yatakalrında açıktır senin şimdi
hadi hadi sallanma temizliğini yap derle topla çek bakalım ..eee yatıya geleceğim evi tanımam lazım önce değilmi
koltukalara bayıldım vallahi çok rahat bir takıma benziyor , fiyatı ne ki acep :44:ayıptır sorması ama yinede sorayım
güle güle oturun cok güzel....
Senin salonunu yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?