Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 551161 pure beauty'nin yeni bb kremi bu. dün aldım. cidden güzel bir ürün. hem de 42 SPF. tavsiye ediyorum.![]()
ve de nisana kadar pure beauty bulamayacağım bir yerdeyim..Ya da hangi ülkelerde watsons var ?
![]()
canım cildin nasıl senın yaglımı normal mı
Bu krem ne işe yarıyor kızlar?
Ya kızlar bir şey sorucam ilk zamanlarda çok güzeldi her şey ama 1 hafta geçtikten sonra bende aşırı sivilcelenme yaptı bu.. Yanaklarım deli gibi kaşınıyor. Yüzümde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı. Cildim T bölgesi yağlıdır sadece. Benimle aynı durumda olan var mı?![]()
benim dudağımın yanında çıktı geçen gün, o gün bb kremin altına normal nemlendirici sürmüştüm nedense , ben ona bağladım .
Benim yanağımda dudak hizasındaki yerler sivilce tarlası oldu resmen. Birde kaşınıyorlar anlatamam..![]()
Evet o yoğurt kabartma tozu maskesini yazın çok yaptım cildimde 1 tane sivilce yoktu süper olmuştu...Tekrar yapacağım.. İşte bb kremi değiştirmeyi düşünüyorum o yuzde. Çokta sevmiştim halbuki pure beauty'i.demek ki iyi gelmemiş sana canım, sen bırak kullanmayı bi süre. yoğurt artı karbonat,ya da yoğurt artı kabartma tozu maskesi var onu yap hatta :26: