Puregon İğnesi acil yardım

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Kızlar merhabalar 3 aylık klomenden sonra artık göbekten puregon iğnelerine geçeceğiz haziranda dedi dr.'um fakat; Demin araştırdığımda 5 yıllık ssk çalışan olunmazsa rapor çıkartılamayacağını öğrendim doğru mu ??Ne şekilde alınıyor neler lazım.. Bana Tecrübeleriniz gerekli sevgili arkadaşlarım a.s.

Kızlar merhabalar 3 aylık klomenden sonra artık göbekten puregon iğnelerine geçeceğiz haziranda dedi dr.'um fakat; Demin araştırdığımda 5 yıllık ssk çalışan olunmazsa rapor çıkartılamayacağını öğrendim doğru mu ??Ne şekilde alınıyor neler lazım.. Bana Tecrübeleriniz gerekli sevgili arkadaşlarım a.s.

özgem, sanırım asılama ve tüp bebek raporu bı yanı , bunlarda kullanılan ilaçlar için çıkartılan rapor bi yana. deminden beri okuduğum topiklerden anladığım kadarıyla asılama ilaçları için ayrı bir rapor çıkartabılıyorsun. yanı sanırım ilaçlarını ssk dan alabileceksin ama aşılama için hastanenın aldığı 100 tl yi cebinden vereceksin.
yanı benım anladığım bu arkadasım :delphin: başka bilen yokmu yaw?

benim tüp bebek raporum var 2 senedir ssklıyım yani 5 sene diye birşey yok aşılama ve tüp bebek raporu tabiki ayrı 3 aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriliyor....

bende tüp bebek raporu çıkarttım şubatta...banada 900 gün ssk lı olunması gerektiği söylenmişti...eczanede aynısını dedi...

evet arkadaşlar 1 ekim itibariyle enaz 5 yıl 900 gün prim ödenmiş olması gerekiyormuş ama arkadaşım tüp bebek için değil de aşılama aşaması içinde mi acaba 5 yıl şarı aranıyor ??

evet arkadaşlar 1 ekim itibariyle enaz 5 yıl 900 gün prim ödenmiş olması gerekiyormuş ama arkadaşım tüp bebek için değil de aşılama aşaması içinde mi acaba 5 yıl şarı aranıyor ??

canım 5 yılı unut veya diyor orda..900 gün yeterli buda 2,5 sene civarı eder...

Bu etkin maddeyi içeren ilaçlar :

PUREGON 50 IU 1 AMPUL - ORGANON 40,37 TL
PUREGON 0.36 ML 300 IU 1 KARTUŞ - ORGANON 260,43 TL
PUREGON 0.72 ML 600 IU 1 KARTUŞ - ORGANON 493,68 TL
PUREGON 100 IU ENJEKSıYON ıÇıN SOLÜSYON 1 FLAKON - ORGANON 92,07 TL
PUREGON 150 IU 1 FLAKON - ORGANON 137,45 TL
PUREGON 50 IU ENJEKSıYON ıÇıN SOLÜSYON 1 FLAKON - ORGANON 46,38 TL
PUREGON 900IU/1.08 SC ENJEKSıYON ıÇıN ÇÖZELTı ıÇEREN KARTUŞ - ORGANON 724,78 TL

ewet doğru kardeş elimde tüpbebekte kullanıcak bütün ilaçlar var ve en az 2 defa tüp bebek yapabilirsin puregon 900 600 300 orgalutran ovıtrelle bunları beş yıl istedikleri ssk raporlu fiyatına satabilirim geçmiş olsun 05357150971

bende hıç açılmamış bır kutu puregon var benım tedavım ertelendıgı için suanda lazım degıl eczanede fıyatı 260 tl sana 150 den verebılırım

kızlar slm.bende aşılamamda puregon kullandım.aşılamam tuttu.kartuşların içinden fazla ilaç çıktığından 300 lük puregon kartuşumun biri hiç açmadan elimde kaldı.piyasa değeri 260 tl ihtiyacı olan varsa 150 tl ye verebilirim.ankaradayım ilgilenenler msj atabilir.

kızlar slm.bende aşılamamda puregon kullandım.aşılamam tuttu.kartuşların içinden fazla ilaç çıktığından 300 lük puregon kartuşumun biri hiç açmadan elimde kaldı.piyasa değeri 260 tl ihtiyacı olan varsa 150 tl ye verebilirim.ankaradayım ilgilenenler msj atabilir.

bebekc merheba rabbim sağ salim kucağına almaı nasip etsin.canım kısmet olursa üç gün sonra dr gidicem randevum var.daha önce dr um puregun vermişti. sonra fostimon verdi fostimon hiç iyi gelmedi bana eğer yinr poregon verirse senden alırım.

Back
X