Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

kim hamile kalırsa kendim kadar sevinicem biizm için her hamilelik bi umut.umutlarımız hiç bitmesin allahım hep artsın.

arzuhalim,kaç gün vuruldun iğneyi,kaçıncı gün çatlatma vurulmanı söyledi doktorun?a.s.

arzuhalim hatda degil.galiba.benim bildigim yumurtanın mmne göre veriyo dr... .zamanını benim dr.um 15.güne verdi.igneyi vermeden 3gün önce 15mmdi ve çatlatma ignesini yumurtaya bakmadan verdi ama tahminen şukadar olur dedi.yani kısaca bakmadan verdi çatlatmayı.oyüzden tam olarak bilmiyorum en son mm kaçtı.şu anda beklemedeyim.hayırlısı olsun hepimiz için artık.

kızlar ben hasta oldum.bu ayda boş geçti.yinede herşeyin hayırlısı diyorum.yarın dr gitcem.bakalım yine yazarım.

kızlar ben hasta oldum.bu ayda boş geçti.yinede herşeyin hayırlısı diyorum.yarın dr gitcem.bakalım yine yazarım.

hakkında hayırlısı olsun cnm.bende heralde bu hafta sonuna kadar ç.iğnesi olurum.bakalım benim ne olacak.sen yine takip mi göreceksin,başka bi yöntememi yoksa?

hakkında hayırlısı olsun cnm.bende heralde bu hafta sonuna kadar ç.iğnesi olurum.bakalım benim ne olacak.sen yine takip mi göreceksin,başka bi yöntememi yoksa?

bi gonal-f ignem daha var.yarın dr gitcem.olmazsa onla devam ederim.buayda oda olmazsa bende arzuhalim gibi dışardan enjekte yöntemini deniycem.

Kizlar Merhaba, Uzun Zamandir Siteye Giremedim, Işlerim çoktu, Bu Arada Bende Bu Ay Hasta Oldum, Berbatti, Bu Ay Nasil Olacak şimdi, Ilk çatlatma Iğnemdi Benim, şimdi Hangi Aşamalar Bekliyor Beni ....yumurtlama Ilaci üç Kez Kullaniliyor Değil Mi, üç Kez Yumurtlama Ilaci Yani Gonophane Vs. Kullandiktan Sonra Olmazsa Iğne Tedavisi Demişti Doktor O Da üç Kezmiş Sanirim, Ondan Sonra Aşilama, Ondan Sonra Da Tüp Bebek Heralde, Ya öyle çok Umutlanmiştim Ki..moralim Bozuk, Artik Etrafimda Hamile Birilerini Görünce Berbat Oluyorum Ya çok Mu Kötü Biriyim Diye Kendimi Sorguluyorum, Kiskançlik Değil Aslinda Içimdeki Duygu Neyse O Duyguyu En Iyi Anlayacak Biziz öyle Değil Mi.. ((

bi gonal-f ignem daha var.yarın dr gitcem.olmazsa onla devam ederim.buayda oda olmazsa bende arzuhalim gibi dışardan enjekte yöntemini deniycem.

aşılamaya doktorum karar vericek sanırım.bu senin 2.çatlatmanmıydı?inş bu takibinde tutturursun cnm.bende yarın vurulcam çok çalışmam lazım çokkkkk

selam kızlar.dün aşılamamı oldum.hastane öyle kalabalıktıki tatil sonrasıydıya herkes yığılmış.özel hastane halbuki.neyse saat 2 gibi oldu aşılamam eve geldim yattım ama karnım çok şişti ve kasıklarım ağrıyodu.bugünse her ikiside azaldı.15 gün sonra test dedi dr.yani 4-5 haziran gibi.
eylülcüm sana daçok geçmiş olsun.inşallah bidahaki sefere.bu tedaviler devam ettikçe ihtimalde artıyor.
drum diyorki en basitten en zora gidilir diyor.yumurtlama takibinden mikroya kadar bir yolculuk.dvam edin pes etmeyin sakın.
13 gün vuruldum ben.ama adetin 6.günü başlamıştım.o yüzden adet düzenim oynadı şimdi 35 güne çıkıyo bu ay.tabi adet olmak isteyen yok ama rabbimden hayırlısı.bu arada kızlar o masada işlem sonrası beni dinlenmem için bıraktılar.yalnızdım.öyle içten dua ettim ki bütün arkadaşlarıma.o an kalbim ferahladı.inanın bizde kavuşucazz bebişlerimize...
biliyo musunuz hastanede doğum odalarının birinde doğum oldu bebek sesini duydum.benim olduğum odada bebek isteyen birinin tedavisi yaşandı.bide en acısı 3. odada kürtaj olan bir kadın.aynı anda 3 kadın ve hepsinin farklı hayatı...bu an kaç kere yaşanabilir hayatta...bir düşünün.o kadına kızmadan edemedim.ama sonra kendime kızdım.ne biliyosun dedim belki bebeği öldü belki sorun var.ama pek de öyle değilmiş gibi gelse de bana napabilirim işte.karışık duygular içinde ayrıldım hastaneden.
ay heyecandan karmançorman yazdım ama siz anladınız biliyorum...

arzuhalim hadi hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna...ya benim aklıma bişi takıldı..dr um bana 50 mg vurulmamı söölemişti.her vurulduğumda iğnenin ucunda sıvı oluyordu.az önce eşim vurdu ama ucundan sıvı çıkmayınca tekrar vurduk.ve galiba ikinci defa vurulmuş oldum yanlış hesaplamadıysam.(ilacın miktarından hesapladım)ee ne olcak şimdi???:sm_confused:benneyaptımki

korkma canım ya ilk kez vuduğumda bende damla görmemiştim ama ya vurduysam diye yapmadım.ama korkma bişey olmaz bence.sen yinede druna söyle o daah iyi bilgi verir.bide önce sıvı geliyomu kalemin pistonunu arkadan çok hafif it hemen bi damla beliriyo.o damlayı görünce ilacın geldiği belli olur.bitincede damla olur böylece...olmasa bile ilk damlayı gördüğün için emin olursun.

aşılamaya doktorum karar vericek sanırım.bu senin 2.çatlatmanmıydı?inş bu takibinde tutturursun cnm.bende yarın vurulcam çok çalışmam lazım çokkkkk

ben 3kez ganophen kullandım.bikere yumurtam büyüdü.bu ilkdi gonal f.igne.bugün dr gitdim.ultrasona girdim kist yok.dr demişti kist olmazsa 2.igne tedavisine geçeriz diye,bugün yine igneye başladım.eger bu tedavide negatif olursa rahim filmi çekeriz dedi.valla drun daha yeni aklına geldi heralde.aslında bunu en başta yapması gerekiyodu.neyse bundada var bi hayır diyorum.en azından tam zamanında adet oldum.

nerelerdesin ya...bide aynı şehirdeyiz.hiç hemşonla ilgilenmiyosun.bak 1.ignem olmadı.2.igneye başladım.yine e2 tahlilleri başladı valla en uyuz oldugum şey.yukardaki hastaneye gitmek biliyosun ya...valla arkadaşım ben hiç etrafımdaki insanlara bakmıyorum duymuyorum.hamileymiş,çocugu varmış.hep hayırlısı nezamansa ozaman versin ALLAH ım diye dua ediyorum.çünkü biz aglasakda kendimizi de yırtsak herşeyin bi zamanı var.bunu biliyorum.üzülüyorum tabi ama kendimi ve hayatımı etkiliyecek biçimde degil.kızlar burda önemli olan ne biliyomusunuz eşlerimizin bizi desteklemesi ve yanımızda olması onlar bizle beraber bu yolda yürüdükten sonra ben gerisini ALLAHIMA bırakıyorum.ve dualarımı ediyorum.sizcede öyle degil mi........

Hiç sorma işlerden gözümü açamıyorum, çok yoğunuz, müfettişimiz var falan filan işte, çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun yoksa hani yumurtlama ilacından sonra başlanılan iğne tedavisi mi senin söylediğin, ya duymamaya çalışıyorum, onun bunun hamile olduğunu ama ne yapayım varya gözüme giriyo artık, kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız o kesin Allah'ım ne yazdıysa o gelecek başımıza ve herşeyin bir zamanı var biliyorum, beynim söylüyor bunları da iş yüreğime gelince işte ona dinletemiyorum, dediğin doğru arkadaşım, eşlerimizin yanımızda olması en önemli şey, Allah'tan bu konuda şanslıyız, E2 neyse doktorum sanırım benden onu hiç istemedi, Cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek, bu ay kendiliğinden yumurta oluştu mu onu merak ediyorum, bu ay boş geçiyor değil mi artık.. sanırım bana da gelecek ay başlar iğne tedavisine , o da üç kez oluyormuş zaten...

daha öncede söyledigim gibi.gonalf igne zaten ilaçdan sonra veriyolar bunu.1tedavide 2yumurtam oluşmuştu.çalışmamıza ragmen döllenmedi.elimde bi gonalf igne daha vardı.dr gitdim ona başlayalım dedi.oda olmazsa rahim filmi çekcek.dün igneyi vurdum.5.gün e2tahlili yaptır gel dedi.oda paztsi oluyo.bakalım.hayırlısı.sen şimdi ne aşamadasın hala seldayamı gidiyosun.

evet doktorum aynı, ben sanırım senden bi önceki aşamadayım, bende yumurta ilk kez geçen ay oluşmuştu, hemen ç.iğnesi verdi, ondan önce iki kez yumurtlama için gonophane vermişti, o zaman olmamıştı, en son işte geçen ay rahim filmini istemişti benden , benim tüplerde falan sorunum yokmuş, bakalım Cumartesi günü konuşcam doktorla , bundan sonra neler yapacağız diye, ben tedaviye başlayalı 10 ay falan oldu, bakalım işte, yumurtlama olduğu zaman hafif sancı oluyomuş, bu ay var gibi inşallah kendiliğinden oluşmuştur yumurta ona dua ediorum, sen ne zamandır tedavi görüyorsun???

Ya bir de bişey soracağım, sigara kullanıyor musun?? sigara da yumurtlamayı engelliyormuş biliyor musun ben kullanmıyordum, ama pasif içiciyim hemde fenaa ( ben biraz ondan da şüpheleniyorum, internette araştırdım, yumurtlamayı engelliyormuş, aslında bu ay ondan da umutluyum, çünkü önceden ilaç kullandığım halde yumurtlama oluşmamıştı, geçen ay sigaraya hiç maruz kalmadım, yumurta oluştu, belki de yanlış yorumluyorumdur bilmiyorum, o yüzden umutluyum işte bu ay kendiliğinden yumurta oluşmuştur diye

Benimde fazla olmadı.tedaviya başlamam.sigara kullanmıyorum.şöyle düşün kullanan okadar insan var hepsininde çolugu çocugu var.bence ona okadar takılma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…