selam kızlar ya bende şimdi hapı kullanıyorum onumuzdekı haftada catlatma ıgnesı vurunucam.doktor bızede benım soyledıgım saatlerde bırlıkte olucaksınız dedı.genelde herkes 36.saatte galıba nasıl bi iş bu ya:uhm:
CANIM iğneyi kalçadan yaptılar pregnyl 5000 şimdilik bir faydası var mı bilmiyorum. 1 hsfts sonra test yaptıracağım o zaman belli olur. ama sana tavsiyem doktoruna sor ve iğneni şimdiden al eczanelerde olmayabiliyor ben 3 saat eczane aradım az daha vurulmam gereken saati kaçırıyordum
ilişki zamanı iş saatlerine denk gelirse naapcazz??jeyyar:teytey:
Arkadaşlar bu forumda puregonla ilk defa da hamile kalan var mı?Şansım yüksek mi ya çok tedirginim.Bi de aşılama deil benim ki doğal yollarla deneyeceğiz bu ay.Sizin aranızda benim gibi olan var mı?
bende puregon kullanıp 3 ay doğal yolla denedim...çatlatma iğnesinden sonra 24-36 saat içinde ilişki öneriyor doktor ama bende tutmadı...tüp bebeğe geçtim...yine puregon kullandım...çatlatma iğnemi dün oldum..yarın yumurta toplaması yapılacak...dualarınızı eksik etmeyin nolur......
Arkadaşlar klomeni kullandığınız ay kasık batmalarınız oldumu yani yumrtladığımız anlaşılıyormu yada ne gibi belirtiler oluro bende bu ay kullandım yarında kontrol var ama daha henüz hiçbir belirti yok .
Kızlar şimdi doktordan geldim bugün 12. günüm yumurtalar gelişmiş ama iğne vuramayız dedi doktor.Ama İğneyi yazdı ve eğer istersen cumartesi günü vurun dedi sizce ne yapayım bir akıl verin bu ilk klomen kullanışım bekleyeyimmi yoksa vurunayımmı.İğneleri devlet ödüyormu bile bilmiyorum.
Birde yumurtalarım 14,5 santim olmuş yeterince gelişmemmişmi acaba.
Kızlar şimdi doktordan geldim bugün 12. günüm yumurtalar gelişmiş ama iğne vuramayız dedi doktor.Ama İğneyi yazdı ve eğer istersen cumartesi günü vurun dedi sizce ne yapayım bir akıl verin bu ilk klomen kullanışım bekleyeyimmi yoksa vurunayımmı.İğneleri devlet ödüyormu bile bilmiyorum.
Birde yumurtalarım 14,5 santim olmuş yeterince gelişmemmişmi acaba.
yaw benim iğnelerimin 12. günü...ama hala bi hareket yokmuş.öle dedi doktorum.vurulmaya devam ediyorum.niye bööle oluyorki anlamadım.salı bidaha gideceğim kontrole.puregon vurulan arkadaşlar kaç mg vuruluyorsunuz,ve kaçıncı günde yumurtalarınız gelişmeye başladı...bendeki bu anormallik ne???fisfisfispko olduğum için adetlerimi arası uzun oluyodu,yumurtlamamda o yüzdenmi böyle geç oluyo acaba ne dersiniz??bir teselli veeeeeeeeeerin...kafamçokkarıştı
selam arkadaşım.uzun zamandır yazmıyodum.senin drunu anlamadım.niye istersen dediki.yumurtalar günde 2mm büyür.acaba dra azmı geldi mmi.buarada igneyi raporla alırsan devlet ödüyo.yoksa ovitrelliyi raporsuz kesinlikle paranla bile alamıyosun.ama preglyi alabilirsin çok pahalı degil.15-20ytldi heralde.senin drun hangisini yazdı ve niye böyle iki arada bıraktı...anlamadım...
Ya eylülcüğüm bende anlamadım ama bu ilk ay olduğu için belki kendinden çatlar diye bekledi galiba .Çok kafam karışık yarın yaptırsammı bilmiyorum yoksa bu ayı pasmı geçsem:sm_confused:.Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin canım.
Asyacan7 bu benim ilk klomen kullanışım bugün catlama iğnemi oldum inşallah işe yarar.Allah hiçbirimizi uğraştırmaz inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?