Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

merhaba bende klomeni 3 ay denedim ama kontrolsüz sonra gonal_f ve pregnyl yaptım iki ay İlk ay kontrollerde 1 yumurtagelişti sonraki ay 75lik yaptık 2 yumurta oldu 19mm 20mm çatlatma yapıldı ama yine olmadı adetin 4.günü neyapacağmı bilmiyorum güneydoğuda çalışıyorum imkanlar kısıtlı

panik yok!yok artık kaçırılır mı ilişki saatleri...kafamçokkarıştı
Bu arada bu puregon ve ovitrelleye kaç para verdiniz.Ve bu hakkımız kaç defa daha var bilen var mı?ben ilk kez kullandım bu ay dün de ilişki vardı,umarım olur ama çoooookk stres yaptım pek umutlu deilim açıkçası.Her neyse diğer aylarda nasıl olacak bilgisi olan var mı?:teytey:

bence bunları kafana takma cnm,sen doktorun dediği zamanda birlikte ol yeter.allah nasip ederse zaten olur.bende bazen takmıyor değilim ama bi faydası yokkk.

ya cok farklı seyler duydum gobekten vurunuyomus bazıları..bakalım pazartesı doktora gıdıcem bıldıgım bı eczane var ama hayrılısı..inşallah faydası olmustur canım hamiş haberlerını beklıyoruzz

Arkadaşlar bu forumda puregonla ilk defa da hamile kalan var mı?Şansım yüksek mi ya çok tedirginim.Bi de aşılama deil benim ki doğal yollarla deneyeceğiz bu ay.Sizin aranızda benim gibi olan var mı?

bende puregon kullanıp 3 ay doğal yolla denedim...çatlatma iğnesinden sonra 24-36 saat içinde ilişki öneriyor doktor ama bende tutmadı...tüp bebeğe geçtim...yine puregon kullandım...çatlatma iğnemi dün oldum..yarın yumurta toplaması yapılacak...dualarınızı eksik etmeyin nolur......

Arkadaşlar klomeni kullandığınız ay kasık batmalarınız oldumu yani yumrtladığımız anlaşılıyormu yada ne gibi belirtiler oluro bende bu ay kullandım yarında kontrol var ama daha henüz hiçbir belirti yok .

Canım tez zamanda olur umarım,ama umudumuzu kaybetmemeli,yoksa daha zor olur.Umarım bu puregon işe yarar...Dua edeceğim sana ve burdaki herkese...:teselli:

merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandım.12.gün ovitrelle vuruldum.bende de var kasık ağrısı.sol yumurtalıkta yumurta vardı ve sol yumurtalığım kesintisiz ağrıyo.ben de merak ediyodum sadece bana mı oluyo diye.sanırım ilacın ya da iğnenin etkisi.3 gündür böyleyim.hayırlısı inşallah.senin için de hayırlısını diliyorum arkadaşım.inşallah hamişlerdensindir....

canım ovitrelle yi ben de vuruldum pazartesi ve inanılmaz bi ağrı çekiyorum,hele ki geceleri öleceğim sanıyorum.İnanılmaz rahatsız oldum.Umarım tüm bunlara değer,çünkü çookkk meşakkatlii,dua edelim birbirimize..süprizzzzz

Kızlar şimdi doktordan geldim bugün 12. günüm yumurtalar gelişmiş ama iğne vuramayız dedi doktor.Ama İğneyi yazdı ve eğer istersen cumartesi günü vurun dedi sizce ne yapayım bir akıl verin bu ilk klomen kullanışım bekleyeyimmi yoksa vurunayımmı.İğneleri devlet ödüyormu bile bilmiyorum.
Birde yumurtalarım 14,5 santim olmuş yeterince gelişmemmişmi acaba.

çok pahalı değil çatlatma iğnesi ALLAH c.c umut kesilmez sen yinede iğne ol gerisi zaten kısmet ne ise o gerçekleşecektir hiç gelişmemiş değilya tutacağı varsa tutar

selam arkadaşım.uzun zamandır yazmıyodum.senin drunu anlamadım.niye istersen dediki.yumurtalar günde 2mm büyür.acaba dra azmı geldi mmi.buarada igneyi raporla alırsan devlet ödüyo.yoksa ovitrelliyi raporsuz kesinlikle paranla bile alamıyosun.ama preglyi alabilirsin çok pahalı degil.15-20ytldi heralde.senin drun hangisini yazdı ve niye böyle iki arada bıraktı...anlamadım...

Ben de puregon kullanıyorum geçtiğimiz hafta cumrtesi bana da 14 mm dedi ve pazartesi vurul çatlatmanı dedi ben vuruldum,hayırlısı.ama o vakte büyür yumurtaların merak etme,benimki 18 mm olmalı demişti,bu da günde 2 mm büyüdüğünü gösterir.Umarım işe yarar..

yaw benim iğnelerimin 12. günü...ama hala bi hareket yokmuş.öle dedi doktorum.vurulmaya devam ediyorum.niye bööle oluyorki anlamadım.salı bidaha gideceğim kontrole.puregon vurulan arkadaşlar kaç mg vuruluyorsunuz,ve kaçıncı günde yumurtalarınız gelişmeye başladı...bendeki bu anormallik ne???fisfisfispko olduğum için adetlerimi arası uzun oluyodu,yumurtlamamda o yüzdenmi böyle geç oluyo acaba ne dersiniz??bir teselli veeeeeeeeeerin...kafamçokkarıştı

canım ben günde 100 le başladım 6 gün sonra 150 ye çıkardı perşembe 14 mm olmuştu ve 2 gün daha kullan dedi,günde 2 mm büyüyomuş 18 oldu sanırım cumartsi günü.Umarım olur.Hiç moral bozma bozarsak hiç olmaz,teselliye de ihtiyaç yok,hiç üzülme hiççççç.:teytey:

Ya eylülcüğüm bende anlamadım ama bu ilk ay olduğu için belki kendinden çatlar diye bekledi galiba .Çok kafam karışık yarın yaptırsammı bilmiyorum yoksa bu ayı pasmı geçsem:sm_confused:.Allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin canım.

Sen klomen tedavisine yeni mi başladın?ben 5 ay kullandım klomeni,ben de işe yaramadı,şimdi puregon denen göbek iğnesi kullanıyorum,Klomeni kullanmışsın bence vurdur çatlatma iğnesini.Ben emekli sandığı çalışanıyım ve ben ilaçların %20 sini ödedim ama çok pahalı deil,umarım puregon tedavisine kalmadan halledersin işini çünkü ilaçlar artık puregondan sonra pahalanmaya başlıo,yani yük hem maddi hem manevi oluyo biraz.Ama değer bence herşeye,uğrunda yaşamaya değecek varlıklar olsun da..Hayırlısı olsun hakkımızda..

Asyacan7 bu benim ilk klomen kullanışım bugün catlama iğnemi oldum inşallah işe yarar.Allah hiçbirimizi uğraştırmaz inşallah canım.

Asyacan7 bu benim ilk klomen kullanışım bugün catlama iğnemi oldum inşallah işe yarar.Allah hiçbirimizi uğraştırmaz inşallah canım.

ya canım hadi hayırlısı..Bu süreç uzun da olabilir hemen de sonuçlanabilir,herşeye hazırlıklı ol ve sakın ama sakın etrafa aldırma.Moralini hep yüksek tut,hatta yapabiliosan düşünmemeye çalış,Maksada sabırla ulaşılırmış,Bizler zor ulaşanlardanız işte,hadi öptüm.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…