- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
kızlar konumuz ne kadar gerılerde kalmış benim igne mın bugun 6.gunu dun kontrolum vardı 3tane yumurtam var solda 11mm 12mm sagda 13.2 olmak uzere yarın yıne gıtcem inşşşşşş 20mm olmuşlardır çok heyecanlıyım klomenle 11mm geçmıyordu
ilk aşılamamda önceki doktorum puregon verdi pko olduğum için 75-100-150 olarak vuruldum 3yumurtam gelişti ama tutmadı.. şuan gittiğim doktorum öncelikle rahim filmi çekti 2.aşılamanın startını dün verdik iğnelere başladım yine inş hayırlısı.. bu defa gonal-f kullanıyorum 75le başladık bugün 2.günüm pazartesi günü kontrole gidicem inş herşey yolunda gider.. heyet raporumu aldım.. 3kutu yazdı doktorum ssklı ödeme tutarım 530ytl
RABBİM en iyi gören işiten bilen.. hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıı sağlıklısı ile tabi..:Saruboceq:
canım şuan aşılama konusu yok dr öyle bişey demedı bakalım bu ay kendımız deneyelım olmazsa önumuzdekı ay aşılama duşunuruz yarın bır olsa çok heyecanlandım elımde degılki sen neler yaptın anlat bakalım
canım işin geregimi ordasın yoksa eşinin işimi orda zor olur ama dimi hastane işi orda
allah hepimizin yardımcısı olsun canım ben çıkıyorum durumumdan senı haberdar ederım
hallisnacım hayırlı olsun aşılaman umarım herşey yolunda gider allahım herşeyin hayırlısın nasip etsin hepimize :Saruboceq:
kızlar bende gonalf ten sonraovitrelle kullandım fakat iltihap olduğu için bu ay hamiş kalamadım üzüldüm hormon tahlillerim normal çıkıyor ama akıntım kesilmiyo aranızda benim durumumda olan varmı:çok üzgünüm:
okyanus84 bugun çatlatma ignem yapildı yarın ögleden sonrada ilk aşılamam yapılacak aşılamadan sonra neler yapılması ve yapılmaması gerekıyor benı bılgılendırırmısınız
canım ya destegın için çok sagol çok heyecanlıyım çogu ilk aşılama tutmuyor deyıp morelım bozuluyor artık yarın öglende olmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?