Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

aralığın 29 unda aşılamam yapılmıştı ve tam 12 gün sonra adet oldum yani ilk aşılamam tutmadı. Doktorumu aradım bir ay ara verecez 2. adetimden sonra 2. aşılamaya başlıyacaz.

merhaba ben aranıza yeni katıldım. benimde problemim var kendimi bildim bileli adetim düzensiz. 1.5 yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadık. eşimde ve bende başka bi problem yok bende rahim darlığı varmış ama doktorum önemli bişi yok korkma dedi pregnyl iğnesini verdi eğer yarın yumurtalarım büyümüşse iğneyi yapıcak ama ben çok korkuyorum ve çok telaşlıyım inşallah herkez için hayırlı olur.

sevilay 15 yazılarını okudum canım anlatırmısın bu tedaviye nasıl başladın bu süreç nasıl geçti bu iğne vurulduktan kaç gün sonra gebelik testine baktırdın şimdiden tşk ederim

selam kızlar bende pko hastasıyım bende bugun gobekten ıgne yaptım kendımee doktor ılıskı gunlerını soyledı ınsallah hamıle kalabılırım dua edelım bırbırımızee

korkma canım ben o ıgneyı 2 kere yaptırdım ılk yapırdıgımda hamıle kalmıstım ınsllh sende kalırsın ıgnenn hayırlı olur ınsallah

selam kızlar bende pko hastasıyım bende bugun gobekten ıgne yaptım kendımee doktor ılıskı gunlerını soyledı ınsallah hamıle kalabılırım dua edelım bırbırımızee

mrba canım sende pko hastasımısın benım kardesımde ole nasıl bı tedavı uyguladı dr un kardesım 7.ayda evlenecek onun ıcın endıselenıyorum su zaman ıcın de tedavısını tammlamasını cok ıstıyorum

:Saruboceq:
korkma canım ben o ıgneyı 2 kere yaptırdım ılk yapırdıgımda hamıle kalmıstım ınsllh sende kalırsın ıgnenn hayırlı olur ınsallah

teşekür ederim bugün iğneyi vurulucaktım yalnız yumurtam büyümemiş yarın sabah tekrar çağırdı büyümeme ihtimali varmı ? :uhm:

arkadaşlar bugün iğneyi vuruldum öğlen saat birde doktor 20 saat sonra ilişkiye girin dedi size doktor ne dedi erken girsek nolur yani 9 saat sonra falan şimdiden tşk ederim.

arkadaşlar bugün iğneyi vuruldum öğlen saat birde doktor 20 saat sonra ilişkiye girin dedi size doktor ne dedi erken girsek nolur yani 9 saat sonra falan şimdiden tşk ederim.
hıcbı zararı olmaz canım dr orda catlama esnasında sperm hazır olsun dıye o saatı verıyor ama genede dedıgı saatı uygula ıstresen sen

sevilay 15 yazılarını okudum canım anlatırmısın bu tedaviye nasıl başladın bu süreç nasıl geçti bu iğne vurulduktan kaç gün sonra gebelik testine baktırdın şimdiden tşk ederim

bende pco olduğu için tedaviusiz gebe kalamıyordum önce hap tedavisi uyguladık hiç bir faydası olmadı yumurtalıklarım çalışmıyordu ilaçla zar zor çalışıyordu ama yumurta istenilen boyuta gelmeden dökülüyordu 4 ay boyunca ilaç kullandım tepki olmayınca dozunu yükselttim gene olmadı sonra göbekten vurulan iğneden kullandım yaklaşık 15 gün vuruldum iğneden ilk başlarda gene etki olmadı çok fazla yumurta oluşmuştu fakat hepsi küçüktü iğnenin dozunu yükselttik bu seferde her bir yumurtalıkta yaklaşık 8 10 yumurta gelişti sonra pregnyl vuruldum doktor gün aşırı ilişki önerdi bende hem kist hemde çok fazla yumurta geliştiği için yumurtalıklardan dışarı sıvı taşması riski vardı ve olduda pregnyl vurulduktan 1 hafta sonra karnımda ağrı şikayeti ile doktora gittim gebelik testi yapıldı gebelik yok denildi bir hafta hastanede yattım sonra miğde bulantıları halsizlik gib sorunlar çıktı tekrer gebelik testi yapıldı ve hamile olduğumu öğrendim yani tedavi biraz zor bir süreçti ama o güzel haber için her şeye değerdi allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde gebe kalırsın

slm canım allah hayırlı evlat versın allh kucagına almayıda nasıp etsı 15 gun boyunca her gun gobekten vurundugun ıgnenn adı neydı

slm
bende sizler gibi bebeğim olsun diye dua edenlerdenim

adetim düzensizleşti evlenince heleki dr.a gitmeden önce 4-5ay kadar hiç gelmedi(itiraf etmeliyimki başka işerin yoğunluğuyla biraz ihmal ettim)
dr. önce glukofen ve farlutal verdi
adetimin 3.günüde hormon testi istedi
3.günü muayenede adetimin 5.gününden itibaren kullanmam üzre klomen ve birde ismini şuan hatırlamadığım bir iğne verdi
iğneyi kimseye vurdurmamamı
klomeni kullandıktan 4 günsonra o iğneyle film çekti(kabus gibi çok ağrılı bir şey)
filmde kanallarımın tıkalı olmadığını söyledi
ve filmden 4gün sonra yumurta ölçümü için muayeneye çağırdı
muayenede birçok yumurtadan işe yarar bir tane olduğunu (16mm)
ertesi gün saat 17:00de ovitrelle iğnesini vurulmamı o gece birşey yapmamamı ve sonraki 3gün ilişkiye girmemi söyledi
bugün ilişkiye gireceğim 2.gün
sonra adet günüme kadar bekleyip test yapmamı söyledi
tutup tutmayacağını bilmiyorum
çok istiyorum ama ilk sayfadan beri tüm yazılanları okudum
ve çok moralim bozuldu
hiç bebek haberi yok bu iğneden sonra
belirsizlik ne kötü...!!!

bu iğneyle hamile kalan biri varsa lütfen belirtsin
çok merak ediyorum işe yarar bişeymi???

evet anım ben 15 gün boyunca puregon kullandım ve ikiz bebeklerime gebe kaldım inşallah sendede işe yarar

çok teşekkür ederim dileğin için
ikizlerin ve sağlık mutluluk diliyorum
ben klomenden sonra ovitrelle vuruldum
şubatın 4üne kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum

bende puregon igneme bugün basladim kizlar
sevilaycim yeni okudum mesajini bitanem,cok sevindim hamis oldugun icin yazmistim..
bitanem herseyde bir hayir var,allahim herseyden önce hayirlisini versin tatlim...
moralini yüksek tut bitanem..
seninle durumumuz,hastaligimiz,tedavi yollari hep ayni...allahim hayirlisini versin tabii,bende bekleyip görecegim artik...

Son düzenleme:

canım o gebelik artık sonlandı erken doğumla bebeklerimi kaybettim şuan gebe değilim üstelik safra kesemde taş çıktı şimdi safradan ameliyat olucam sonra tekrar çocuk tedavisi görücem galiba bana dua et nolur inşallah sende hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursunsenağlama

kızlar bende pocluyum. klomele yumurta gelişmedi,purogen ignelere basladık bugun ıkıncı gunu 5. gunu ultrason la bakılacak inşalah gelişir yumurtalarım.75 lik dozdan başladık ve çok heycanlıyım sankı ınsan boyle ılk baslayınca hemen hamıle olacakmıs gıbı gelyo nasıp belkı olur ama ne umutlanabılıyorum tam ne deumutsuz olup moralımı bozmakta ıstemıyorum ara kaldım.. zor bı duygu gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

canım geçmiş olsun . inşallah saglıklı bebışlere kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…