korkma canım ben o ıgneyı 2 kere yaptırdım ılk yapırdıgımda hamıle kalmıstım ınsllh sende kalırsın ıgnenn hayırlı olur ınsallahmerhaba ben aranıza yeni katıldım. benimde problemim var kendimi bildim bileli adetim düzensiz. 1.5 yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadık. eşimde ve bende başka bi problem yok bende rahim darlığı varmış ama doktorum önemli bişi yok korkma dedi pregnyl iğnesini verdi eğer yarın yumurtalarım büyümüşse iğneyi yapıcak ama ben çok korkuyorum ve çok telaşlıyım inşallah herkez için hayırlı olur.
selam kızlar bende pko hastasıyım bende bugun gobekten ıgne yaptım kendımee doktor ılıskı gunlerını soyledı ınsallah hamıle kalabılırım dua edelım bırbırımızee
korkma canım ben o ıgneyı 2 kere yaptırdım ılk yapırdıgımda hamıle kalmıstım ınsllh sende kalırsın ıgnenn hayırlı olur ınsallah
hıcbı zararı olmaz canım dr orda catlama esnasında sperm hazır olsun dıye o saatı verıyor ama genede dedıgı saatı uygula ıstresen senarkadaşlar bugün iğneyi vuruldum öğlen saat birde doktor 20 saat sonra ilişkiye girin dedi size doktor ne dedi erken girsek nolur yani 9 saat sonra falan şimdiden tşk ederim.
sevilay 15 yazılarını okudum canım anlatırmısın bu tedaviye nasıl başladın bu süreç nasıl geçti bu iğne vurulduktan kaç gün sonra gebelik testine baktırdın şimdiden tşk ederim
bende pco olduğu için tedaviusiz gebe kalamıyordum önce hap tedavisi uyguladık hiç bir faydası olmadı yumurtalıklarım çalışmıyordu ilaçla zar zor çalışıyordu ama yumurta istenilen boyuta gelmeden dökülüyordu 4 ay boyunca ilaç kullandım tepki olmayınca dozunu yükselttim gene olmadı sonra göbekten vurulan iğneden kullandım yaklaşık 15 gün vuruldum iğneden ilk başlarda gene etki olmadı çok fazla yumurta oluşmuştu fakat hepsi küçüktü iğnenin dozunu yükselttik bu seferde her bir yumurtalıkta yaklaşık 8 10 yumurta gelişti sonra pregnyl vuruldum doktor gün aşırı ilişki önerdi bende hem kist hemde çok fazla yumurta geliştiği için yumurtalıklardan dışarı sıvı taşması riski vardı ve olduda pregnyl vurulduktan 1 hafta sonra karnımda ağrı şikayeti ile doktora gittim gebelik testi yapıldı gebelik yok denildi bir hafta hastanede yattım sonra miğde bulantıları halsizlik gib sorunlar çıktı tekrer gebelik testi yapıldı ve hamile olduğumu öğrendim yani tedavi biraz zor bir süreçti ama o güzel haber için her şeye değerdi allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde gebe kalırsın
slm canım allah hayırlı evlat versın allh kucagına almayıda nasıp etsı 15 gun boyunca her gun gobekten vurundugun ıgnenn adı neydı
bu iğneyle hamile kalan biri varsa lütfen belirtsin
çok merak ediyorum işe yarar bişeymi???
evet anım ben 15 gün boyunca puregon kullandım ve ikiz bebeklerime gebe kaldım inşallah sendede işe yarar
bende puregon igneme bugün basladim kizlar
sevilaycim yeni okudum mesajini bitanem,cok sevindim hamis oldugun icin yazmistim..
bitanem herseyde bir hayir var,allahim herseyden önce hayirlisini versin tatlim...
moralini yüksek tut bitanem..
seninle durumumuz,hastaligimiz,tedavi yollari hep ayni...allahim hayirlisini versin tabii,bende bekleyip görecegim artik...
canım o gebelik artık sonlandı erken doğumla bebeklerimi kaybettim şuan gebe değilim üstelik safra kesemde taş çıktı şimdi safradan ameliyat olucam sonra tekrar çocuk tedavisi görücem galiba bana dua et nolur inşallah sende hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?