puregon ve ovitrelle kullananlar

aslimuratelkoca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
97
0
86
40
İstanbul
merhaba kızlar yaa ben inşallah ikinci aşılamam için start vericegiz ama bu sefer puregon ve ovitrelle ile başlıyacakmışız.aranızda bunları kullanan varmı varsa yardımcı olurmusunuz puregonu nasıl kullandınız.şimdiden teşekkürler.allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. :utangac:

merhaba kızlar yaa ben inşallah ikinci aşılamam için start vericegiz ama bu sefer puregon ve ovitrelle ile başlıyacakmışız.aranızda bunları kullanan varmı varsa yardımcı olurmusunuz puregonu nasıl kullandınız.şimdiden teşekkürler.allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. :utangac:
canım puregon kullanmadım ama ovıtrelle yı bılıyorum yumurtalar olusunca yapılıyor catlatma ıgnesı gobekten tek doz yapılıyor

canım puregon göbekten derı altına enfekte ediliyo ovitrellenın bideğişiği pregnly yanı her ikiside aynı amaç için kullanılıyo ondan vuruldum yumurtalar geliştkten sonra çatlatmak için onuda kalçadan vuruldum yalnız onun saatıne dıkkat etmek gerekıyo

www.puregonpen.com.tr adlı bir site var.. girip bakmanınızı öneriyorum. bence faydalı....
hayırlısı olsun.

Back
X