- Konu Sahibi aslimuratelkoca
-
Canım merhaba .bende puregon ve ovİtrelle kullandım.puregonu kullanmak Çok kolay kalem Şeklİnde dozunu ayarlıyorsun ve gÖbek delİĞİnİn 2 parmak altından İĞneyİ vuruyorsun.hİÇ acımıyor korkma.bende 75 doz yeterlİ olmamıŞtı.bİz 150de yumurta elde ettİk.bende İlk aŞılamamı oldum beklİyorum test tarİhİİm 7 nİsan İnŞ.hamİleyİmdİr...allah yardımcın olsun canımmm
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.benim inşallah ikinci aşılamam için start veriyoruz ama bu sefer puregon ve ovitrelle kullanıcakmışım.puregon kullanan arkadaşlar nasıl kullandınız acaba merak ediyorum bana dr um 4 gün vurulucaksın dedi 75 ünite bi günde vurulucagın doz dedi.aranızda bu şekilde kullanan varmı ne olur beni bilgilendirin.şimdiden teşekkürler.allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canım banada doktor puregon vereceğini söyledi.. henüz başlamadım almadım da ama araştırdım. internetten. www.puregonpen.com.tr diye bir site buldum süper anlatımlı bir site... bence bir bak... işine yarayabilir diye düşündüm. hayırlısı olur inşallah...
bende dün başladıjm bu ilacı kullanmaya...yan etkilerini bende merak ediyorum....benimde aşılamam bu ay yapılacak...
canım yan etkisi yok gibi ama karnında şişkinlik olacak merak etme içtiğimiz ilaçların etkisinden. umarım tutar seninkide hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?