Tüp Bebek Merkezleri Puregon

Sarisekerannesi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
8.282
3.937
448
Kızlar tedavim bitti elimde 260ıu puregon kaldı 600ıu alıyordum son olarak içinde az bişey kalı hayrına vericem elimde kalmasın istanbul avrupa yakasınsa oturuyorum

Kızlar tedavim bitti elimde 260ıu puregon kaldı 600ıu alıyordum son olarak içinde az bişey kalı hayrına vericem elimde kalmasın istanbul avrupa yakasınsa oturuyorum
Hayırlısı olsun. Benim fikrimce doktora ver. Neden mi
dün aynı ilaçları doktor bana yazdı. İlaçları almaya eczaneye gittim. Ellerinde yokmuş ancak yarın getirebiliriz dediler
hemen doktora geri döndüm. Ağlayarak iğne bulamadım diye hemşire beni sakinleştirdi. Allah bin kere razı olsun. Daha önce bir hasta tedavisi bitince kalanı orada bırakmış. Ve benim işimi halletti. İğneyi yaptılar. Bugün ilaçlarımı aldım. Bende işim bitince aynı şekilde yapıcam. Mutlaka birinin işine yarar

D
daha önceki tedavinde 3 tane açilmamiş oaket bıraktım ama bu sefer kabul etmedler o ilacı kullanmıyorlarmıs cok sık onyüzden almadılar.

benimde elimde hiç açılmamış puregon 300 ve yarım bi tane var. ihtiyaç sahibine ulaştırmak istiyorum. 2 gün içinde özelden bana ulaşırsanız ilacı verebilirim. izmirde yaşıyorum. soğuk muhafaza edilmesi gerektiğinden buralarda birisine elden vereceğim. 2 gün sonra doktor randevum var. bu süre içinde isteyen çıkmazsa doktora götürüp vereceğim. sevgiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…