Pürüzlü cilt için ?

maybenot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
122
34
28
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle Cildim çok kuru. Aslında gerçekten çok su içerim ama neden böyle bilmiyorum.
Bir de özellikle burun çevresi pütür pütür böyle pürüzler var.
Bunları nasıl geçirebilirim? Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

Merhaba canimm. Benimde cildim kurudur ozellikle yanak bölgem. 1 gun kremimi surmesem bakim yapmasam pütürlesiyor malesef benimde. Kuru ciltli oldugumuz icin nemsizlikten putur oluyor ve ölü derileri iyi arindirmamiz lazim. Bircok markanin kremlerini denedim pahalidan ucuza ama khielsten aldigim ultra facial moisturizer kadar hicbirisi iyi sonuc vermedi. Fiyatida cok uygun. 125 ml 92 tl. Ben memnunum kullaniyorum 2. Sisemdeyim anneminde cildi nemsiz oda severek kullaniyor. Haftada 2 kezde banyodan sonra ozellikle burun bolgeme sephoradan aldigim camur maskesini yapıyorum. Siyah noktalarim nerdeyse yok oldu ve puruzler gitti.

Merhaba canimm. Benimde cildim kurudur ozellikle yanak bölgem. 1 gun kremimi surmesem bakim yapmasam pütürlesiyor malesef benimde. Kuru ciltli oldugumuz icin nemsizlikten putur oluyor ve ölü derileri iyi arindirmamiz lazim. Bircok markanin kremlerini denedim pahalidan ucuza ama khielsten aldigim ultra facial moisturizer kadar hicbirisi iyi sonuc vermedi. Fiyatida cok uygun. 125 ml 92 tl. Ben memnunum kullaniyorum 2. Sisemdeyim anneminde cildi nemsiz oda severek kullaniyor. Haftada 2 kezde banyodan sonra ozellikle burun bolgeme sephoradan aldigim camur maskesini yapıyorum. Siyah noktalarim nerdeyse yok oldu ve puruzler gitti.

khiels ı hiç duymamıştım daha önce. Türkiye'de nerede satılıyor ?
ultra facial moisturizer ı bir araştıracağım. Umarım bana da iyi gelir.
Başka önerilere de açığım.Mesajın için teşekkürler. :)

khiels ı hiç duymamıştım daha önce. Türkiye'de nerede satılıyor ?
ultra facial moisturizer ı bir araştıracağım. Umarım bana da iyi gelir.
Başka önerilere de açığım.Mesajın için teşekkürler. :)
Simdilik baska onerecegim krem yok cok denedim cunku en en iyisi bu nemlendirmesi harika ötesiii.. online satisida var. Turkiyede belirli illerde var. Ankarada yasiyorsan en yakin yer armada alisveris merkezinin icindeki khiels.

Back
X