• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Puset ve ben kafamda deli sorular

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
image.webp
Kızlar bn puset aldım kafama takılan soru şu bn alırken arabadada kullanabilirsiniz dedi fakat arabaya denemedim ayrıca arabaya takmak için fln hiç bir aparat bişey yok acaba kandırıldım mı ? Bu pusetler araba koltugu olarak kullanılıyomu yoksa araba koltugu farklı mı ? Kafa m çok takılıyo bilginiz varsa yardım edin lütfen. Bişey daha ; yeni dogar dogmaz bebek içine yatırılırmı yani hastaneden çıkarken fln bebege zararj olurmu bilginiz varsa lütfen yardım edin inanın içime dert oldu :KK43:

Son düzenleme:
kuzenim sordugunda doktor bebekler icin yapiliyor zaten yatirabilirsin icinde demisti ama ben rahat edemiyorum. cocuk 2 buklum sanki icinde. ne kadarlik bebeginiz. arabaya nasil konulduğu hakkinda bilgim yok

Kızlar bn puset aldım kafama takılan soru şu bn alırken arabadada kullanabilirsiniz dedi fakat arabaya denemedim ayrıca arabaya takmak için fln hiç bir aparat bişey yok acaba kandırıldım mı ? Bu pusetler araba koltugu olarak kullanılıyomu yoksa araba koltugu farklı mı ? Kafa m çok takılıyo bilginiz varsa yardım edin lütfen. Bişey daha ; yeni dogar dogmaz bebek içine yatırılırmı yani hastaneden çıkarken fln bebege zararj olurmu bilginiz varsa lütfen yardım edin inanın içime dert oldu :KK43:

Bi resim yüklesen daha çok yardımcı olabilirizz

kuzenim sordugunda doktor bebekler icin yapiliyor zaten yatirabilirsin icinde demisti ama ben rahat edemiyorum. cocuk 2 buklum sanki icinde. ne kadarlik bebeginiz. arabaya nasil konulduğu hakkinda bilgim yok
Henüz dogmadı ama bn almıştım

İyi marka pusetler bebeğin kemik yapısına uygun olarak üretiliyor. Doğduğu günden itibaren rahatlıkla kullanırsınız. Arabanın emniyet kemerleri pusetin üstünden yanından falan geçirilerek kullanılıyor ayrı bir aparata gerek yok.

Aparatls olmuyo pusetlerin cogu. Kemeri dolayarak takiyosun. Emniyet kemerini. Kemerin gececegi yerlerde isaret olabilir

Karnınız 2 oda bı salon genıslıgınde degılse :) pusetde de gayet rahat edecektır dogunca
Arabada arka koltuga tersden yanı yuzu arka koltuga bakacak sekılse pusetı koyup emnıyet kemerıyle pusetın alt ara kısmında yerı var ordan kemerı gecırerek kullanacaksınız

Çukur kısmına minik bi yastık koyup nereye gitsem yanımda götürdüm puseti. Oturmaya başladığında yastığı kaldırdım. Pusetler için satılan minderler var onlardan da alabilirsin.
Arabaya emniyet kemeriyle takıyosun ama araba koltuğu kadar sağlam durmuyo kesinlikle.
Zaten bu puaetleri taş çatlasa 10 aya kadar kullanırsın. Sonrası zaten oto koltuğu.

Ayrica yenidogan aparatlari da var eger birlikte verilmediyse onlardan alabilirsiniz. Insan hayatina onem veren ulkelerde hastane cikisindan itibaren zorunluymus kullanin tabii ki

Karnınız 2 oda bı salon genıslıgınde degılse :) pusetde de gayet rahat edecektır dogunca
Arabada arka koltuga tersden yanı yuzu arka koltuga bakacak sekılse pusetı koyup emnıyet kemerıyle pusetın alt ara kısmında yerı var ordan kemerı gecırerek kullanacaksınız
. Evet bu bayana katiliyorum. Ayni dedigi gibi olacak. Bende ilk once nasil takacaz diye kafa yordum sonra internet videolarina bakinca aynen bayanin dedigi gibi takildigini gordum. Benimki de puset ayrica araba koltugu olarak kullaniliyor yaziyor,gerci benim bebisim su an karnimda keyfi iyi. Yeni doganlar icin uygun olani bu cocuk buyuyunce zaten daha fsrkli koltuklari var. Ayrica icine boynunu ve sirtini hatta popisini destekleyen bir seyler koyabilirsn.

Bebekler bu pusetlerde anne karninda durdugu gibi duruyor yani iki buklum ve evet rahatlar :)

Eki Görüntüle 2000311 Kızlar bn puset aldım kafama takılan soru şu bn alırken arabadada kullanabilirsiniz dedi fakat arabaya denemedim ayrıca arabaya takmak için fln hiç bir aparat bişey yok acaba kandırıldım mı ? Bu pusetler araba koltugu olarak kullanılıyomu yoksa araba koltugu farklı mı ? Kafa m çok takılıyo bilginiz varsa yardım edin lütfen. Bişey daha ; yeni dogar dogmaz bebek içine yatırılırmı yani hastaneden çıkarken fln bebege zararj olurmu bilginiz varsa lütfen yardım edin inanın içime dert oldu :KK43:

Bu pusetler yenidoganlara gore yapiliyor. Yurtdisinda hastaneden bu olmadan bebegi hastaneden cikartamazsin.
Araca baglama aparati yoks mutlaka emniyet kemeriyle baglaniyordur. Aldigin yere geri gidip sana 1 kez nasil dogru baglanacagini gostermelerini rica edersen yardimci olacaklardir. O pusetin kemerle emniyetli sabitlenmesi hayati onem tasiyor cunku.

Bu yuzden 2. Bebegimde sabitleme altligi kullandim. Inanilmaz kolay tek dugme tak cikar, emniyet kemeri her seferinde dogru mu siki oldu mu .. vs diye cok endiselendiriyordu.

Umarim yardimci olmusumdur.

Bebisin hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20170711-074540.webp
    Screenshot_20170711-074540.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 91
Back
X