Senin de kalemin çok güzel
Güzel yazmışsın bende böyle anlatamam mesela
Dan dun yazarım
Senin de güzel yanların kıskanılası yanların vardır, sen görmüyorsun
Biraz karamsarsın
Annen arkadaş gibi olmasa da kötülüğünü istemez
Belki de gerçekten kültür farkından doğacak sorunlardan dolayı evlenmeni istemiyordur sevgilinle
Ben hiç birinizi tanımıyorum mesela bende arada kültür farklılıkları çok olur sorun yaşarsın derim
Ama tercih yine senin tabi
Başın sağ olsun
Sevgilinle ya da başkasıyla birgün evleneceksin
Kurdeleni bağlayanın olması şart değil , sen genele bakma yetiştirme yurdunda büyüyen ne çocuklar var
Ama okuyup meslek sahibi de olmuşlar mis gibi de evlenmişler
Boşver formalitelere takılmayı
Senin için 'doğru tercih' mi ona emin ol yeter
Ne güzelne güzel örnek vermişsiniz.
benim bir akrabam yetiştirme yurdunda büyüyen iki gencin düğün masraflarını karşıladı, evlenmelerine ön ayak oldu. biz de bu çifti o sebeple tanıyoruz. Bayramda falan akrabamızın evinde karşılaştığımız çok oldu. Evlilikleri 10 yıl olmuştur belki, bir oğulları var, allahım ben öyle çocuk görmedim, öyle anne oğul ilişkisi görmedim. ailecek hayranız, babam bile der, ne kadar güzel anne oğul ilişkisileri var diyerek. Resmen gıpta ediyoruz.
Herkesin basina geliyor bu. Ablam evlendiği zaman ablama degil de enisteme agladim. Oturdum hüngür hüngür agladim simdi bile gözüm doldu. Çünkü enistemin ne anasi vardi ne babasi. Bizim sadece babamiz yoktu, annemiz vardi. Binlerce şükür. Yani herkesin basina gelebiliyor.
Baskalarina bakma, ceyizim yok suyum yok buyum yok deme. Bismillah deyin girin bir yola o da olur. Gerekirse bizler de bir iki parca ceyizlik seyler gondeririz bi bakmissin toplanmis... Arkadasin oluruz, annen oluruz.. Insaniz hepimiz.
Uzulme.
Bu arada annen nerde??
ay ben çok duygulandım.
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez. böyle düşün her zaman..
herkes birşeyler yaşıyor ve kimse dünyaya mutlu olmaya gelmedi. Umarım evlendikten sonra çok mutlu olursun.
Mükafatını alırsın
Sevgilinle el ele verip nedne bişeylere sahip olmuyosanızki...
Şimdiki evlilikler hep böyleki...
Meslegin yokmu? Çalışmıyormusun?
Gözlerim doluyor dedim ya o yaş yazdıklarınız yüzünden aktı gitti yanağımdan. Teşekkür ederim böyl hissedip bana yazdığınız için. Annem yanımda ama hayatta çok şükür ama dünyası içinde manen çok yalnız bıraktı beni. Sevmiyor sanki, hep olumsuz hep çatık kaşlı, zor olan hayatımızı daha da zorlaştırıyor.
anneni sil git dmeiyorum ama. annen zaten normaldede sana pek iyi davranmadıgını söylüyosun.Atanamayan bi öğretmenim ben, çalışıyorum şuan. El ele veremiyoruz çünkü annem beni reddediyor. eşyalarını topla git diyor. Düğün filan aklından bile geçirme diyor. Yapamadım anlayacağınız. Göze alamadım.
Kolay seyler yasamadi cunku. Esi, ayni yastiga bas koydugu, yillarini gecirdigi, usudugunde sarildigi, ağladığında goz yasini silen adam gitti. Kolay mi bu? Bir esle bir evlat ne olursa olsun ayni olamaz. Ben 2 yillik evliyim ama o yastiga tek basina bas koymak zorunda kalmayi Rabbim kimseye gostermesin.
Allah kimseyi esinden sevdiginden ayirmasin.
Annenin psikolojisi bozulmus, depresyoma girmis, birden bosluga düşmüş. Allah kimseye yasatmasin.
Bu sebeple onu bir psikologa goturebilirsin, ona destek olabilirsin. Icindeki acilar onu hasta bile edebilir. Hasta olmasina izin verme. Biraz caba, biraz ozveri lazim. Allah onu basinizdan eksik etmesin. .
anneni sil git dmeiyorum ama. annen zaten normaldede sana pek iyi davranmadıgını söylüyosun.
peki hayatındaki kişi ne diyor?
nasıl bakıyor durumunuza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?