• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pütürlü Gıdaya Geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mehtapberenhakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
18
2
86
42
Merhaba arkadaslar... Kızım 3 aylıkken anne sütünü bıraktı ve ben mecburen herseyi blenderdan gecirip verdim gayet istahli bir kiz. Su an 1 yasinda ve puturlu yedirmeye calisiyorum, yiyor aslinda fakat miktar olarak inanilmaz azaldi, 2 yemek kasigi pilavi yedirene kadar 1 saat ugrasiyorum. Yutma problemimiz olmadi fakat blendirdan gecirip yedirdigim doneme gore cok cok az yiyor ve reddediyor. Bu normal mi? 1 yasindaki bir bebek ne kadar sıklikta ve miktarda yemeli? Bir de sizinkiler gece acikip uyaniyor mu? Cevremde ayni yas grubundakiler gece birsey yemiyorlarmis. Kafam inanilmaz karisti, ne yapacagimi sasirmis durumdayim.

Ben bu hafta ek gıdaya yeni başladım . Doktorumuz blender robot falan yok dedi sonra pütürlü yiyeceği reddeder dedi . O yüzden normal canım . Yeğenim de diliyle pütürlü bir şey yiyorsa çıkarıyordu pütürleri mesela .

Blender hic kullanmadim ama benimki de tukuruyor. İsin garip tarafi su an 13 aylik ama ben 7-8 aylikken nisbeten puturlu hatta kati seyler yedirebiliyordum, kofte balik tavuk yedigini bile biliyorum. Ama miktar cok azdi, simdi hicbir sekilde yemiyor, cigneyip cigneyip tukuruyor. Bir anlam veremiyorum

Back
X