pyspys Burun Estetiği Ameliyatı

canm çok güzel olmuş güle güle kullan fazla foto eklememişsin eklediklerinde harika :)

canım gecmıs olsun bende bakabılırmıyım resimlerine tşk...?

benı de kabul edermsın ark. tklfı gonderdım:) bıdee nerde oldun amleıyatını ?

Bende arkadaşlık isteği gönderdim ekler misin benide Abdülkadir Bey'in yeri bağdat caddesi yazıyor nette bi değişiklik yok dimi aynı yerinde. Ayrıca bir hastahaneye bağlı mı çalışıyor yoksa muayenehanesi mi var sadece

Dört gözle eklemeni bekliyorum bir an önce nete gir lütfennn

güle kullan canım çok hoş olmuş yakışmış ama önden resim yokki hiç bir de ön profilden eklesen çok daha güzel olucak 1 haftalık rresminde hiç şiş ve morluk yok allah allah ya anlayamadım ben bu işi millet 15 günlükken mosmor geziyor senin ameliyat sonrası nasıldı

benimde şişliklerim morluklarım oldu baya ama 3. gün inmeye düzelmeye başlıyosun 1 hafta içinde hepsi geçti benim.ama bünyeye göre değişiyomuş sanırım

canım arkadaslık teklıfı gönderdim benide kabul edermisin?tşk......

hayatım bende abdülkadir beye amelıyat oldum ve 6. gün iş bası yaptım morluklar ve şişlikler bunyeye göre degısıyormus sanırım ama bırde bızım doktorumuz hıloterapi maskesi diye bır maske kullanıyor amelıyat sonrasında sanırım onun etkısıde cok büyük :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…