abdulkadir bey açık mı kapalı mı ameliyat yapıyor?hayatım bende abdülkadir beye amelıyat oldum ve 6. gün iş bası yaptım morluklar ve şişlikler bunyeye göre degısıyormus sanırım ama bırde bızım doktorumuz hıloterapi maskesi diye bır maske kullanıyor amelıyat sonrasında sanırım onun etkısıde cok büyük :)))))))))
yeni burnum nasıl bakalım beğenecek misiniz:)
benide eklermisiniz
terazi burcuyum kararsızım
8 kasım için gün almıştım sonra eşim küslük çıkardı
eskisi gibi olmassın seni sevmem dedi ve çoook düşündüm günlük yaşantımı aksatmaya başladım
şimdi hala bakıyorum site değişmiş kimsenin de fotosu yok cesaret olsaydı o gün olurdum ama yine de tekrar denemeye değer diye yaza düşünüyorumsonra okulda işte 37 yaşındaki bir insan niye ameliyat olur bakışları gözümde canlandı süre de kısıtlı olunca tatil yok izin falan da olmayınca çok istemeyerek de olsa vazgeçtim
sonra okulda işte 37 yaşındaki bir insan niye ameliyat olur bakışları gözümde canlandı süre de kısıtlı olunca tatil yok izin falan da olmayınca çok istemeyerek de olsa vazgeçtim
yine aklımdan çıkaramadım
yaza olmayı hayal ediyorum 37 yaşındayım
yeni burnum nasıl bakalım beğenecek misiniz:)
sonra okulda işte 37 yaşındaki bir insan niye ameliyat olur bakışları gözümde canlandı süre de kısıtlı olunca tatil yok izin falan da olmayınca çok istemeyerek de olsa vazgeçtim
sizce 37 yaş geç mi hem bebek yapmak hemde estetik olmak için sanki hayat artık geriye sardı psikolojisine girdim gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?