pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sindirmek zor gelecek başlarda ama inanın atlatınca iyi ki diyeceksiniz
O adam gibilerse hayatları boyunca gerçekten mutlu olamayacaklar.
Kararlı güçlü kadınsınız çok taktir ettim yaşadığınız süreçte.
Sizin sınavınız buymuş
Dayanamıyorum dediğiniz anlarda yavrunuza bakıp sarılın.
Geçecek mutlaka

Öncelikle hayırlı olsun.

Hiç sıkma canını, kendine inan, güven yeter. Bu dünyada herkes kendi tercihini yaşıyor. Bu zamana dek yanlış tercihlerimiz yüzünden kötü şeyler yaşadıysak da bundan sonra her şeyi en iyi ve doğru şekilde yaşayacağız.

Ben de seninle aynı durumdayım biliyorsun, biz de bayramdan sonra açacağız davayı, ben şu an senden daha farklı bakıyorum dünyaya. Eşimi eş olarak görmüyorum, geçen güzel günleri değil de yaşanan kötü zamanları düşünüp toparlanıyorum.

Ailen yanındaysa, işin paran varsa; gerisi boş. Hayatını yaşa. Kendine zaman ayır, kendine değer ver, kendini yenile, değiş... Eskiye dair ne varsa, bırak eskide kalsın.

Bir tanecik hayatımız var, şurada yaşayacağımız bilmem kaç yıl, bize değer vermeyen adamlar için dökecek tek damla göz yaşımız yok. Bizim hayatımız, onurumuz, gururumuz, bize zerre kadar değer vermeyen adamlardan daha önemsiz değil.

Lütfen kendine gel, silkelen, toparlan. Emin ol hiçbir şey kaybetmiyorsun. Onların olmadığı bir gelecek, onların olduğu gelecekten çok daha güzel olacak.

Kendini sev ve dikkat et.

Mutlu olsun mumkunse çünkü mutsuz olursa yine kapima gelecek o yüzden mutlu olsun

Gebermez kuzum gebermez. Çok mutlu olur. Bu dünya zalimlerin dünyası
Orası hiç belli olmaz. Bugün mutlu görünür yarın bu bakmissin kapinda agliyo. Kimin ne zaman ne olacağını kimse bilemez. Sen bugün diptesin ama yarın ne getirir nerede olursun allah bilir

Belki de. Şunu o kadar iyi anladım ki bir insanı ilk hatasin da affedersen daha büyük hatayla geliyormus. Senin de allah yardimcin olsun ama bana sanki bosanmicaksin gibi geliyor. Yani esin pişman olacak gibi. Yine de hayırlısı

Bildiğiniz cehennemin dibinde gibi bi hayat yaşıyorum şuan.

Evet bir oglusum var ama ağlarken baba diye aglamasa iyiydi

Çok uzuldum senin adına. Bende eşimle yaşadığım 3 aylık tatsızlıkların ardından anladımki kadın ve erkek piskolojisi çok başka. Bizler çok duygusalız en ufak ayrıntıyı takıyoruz ama erkekler hakkaten okuz oluyorrlar... Umarım çabuk atlatırsın bu durumu. İnşallh karşına seni çok mutlu edecek biri çıkar. Sanırım şu soz çok doğru ki ancak Çivi çiviyi söker.

N3yse ben suraya yazayim da yuksek ihtimal esin ay sonu gibi pisman olacak ... cok da dert etme kapina gelir ha gelse sen affedersin ki bence bi sans daha ver ... bosanmak zor is ...bu arada bekarim ...insallah kocana da Allahbakil fikir versin zaman size ilac olsun hersey silinip guzel anilar biriktirin ...

Baban eşinle konuştu diye biliyordum. O zaman dediğin gibi başka biri yüzünden böyle. Ama korkma o kadında bırakır gider sap gibi kalır. Sen zamana bırak herşeyi görürsün

Eski sevgilisiyle beraber bütün hislerim o yönde

Pislik!

O kadını tercih edecekti niye gelip söylememiş, ayrılalım dememiş? Senin arayıp bulmanı beklemiş?

Öyle güzel geçiyor ki boşandıktan sonra kuş misali olup uçmak istiyor insan.
Bu duyguyu tam 15 yıl önce yaşadım sana yazarken de biran için gözlerimi kapatıp o ana gittim.Hakimin boşanmamıza verdiği karar anı benim o mahkeme salonundan genç bir kız edasıyla şımararak çıkmam boşandığım eşime "hadi gel sana yemek ısmarlayım bunu kutlamam lazım" deyişim Onun bana dönüp "benim kutlanacak bişeyim yok ama sen istiyorsan gidelim" demesi yemeğe gidip orada kızımız için enine boyuna konuşup evladımız için düşman değil iki dost olmamız gerektiğini el şıkışıp vedalaşmamız benim ısmarlayım dediğim yemeğin hesabını ona kitlemem vs vs...
Sonra işimin başına dönmüştüm.Devamın da huzur ve sukunetle asosyal ve yanlız geçen tam 10 yıl sonunda tekrardan evlendim.
Şimdi çoook mutluyum

pişman olmaması üzücü açıkcası.böyle bir hatayı yapıp size kendini affettirmeyi düşünmüyorsa,ayrılıyoruz bitti diyorsa .demekki o kadınla sadece cinsel anlamda beraberlik yaşamamış .bir uzmandan şöyle duymuştum eşiniz sizi başka kadınla aldatıp eğer o kadına karşı duygusal bir hissi yoksa karısıından boşanmayı tercıh etmiyormuş.adam aşık olursa karısını boşar demişti birde uzman . demekki size olan duyguları şu an hiç yok yani pişmanlık duymamasından dolayı böyle sonuç çıkardımm.tabi insan sevipte nasıl aldatır o ayrı bır konu ama erkeklerın kafası ayrı bır dunya.karısını sevse bıle başka kadınla cınsellık yasayabılıyor

Mutlu olsun mumkunse çünkü mutsuz olursa yine kapima gelecek o yüzden mutlu olsun
Elbette gelecek geliyorlar. İşte o an iyi ki kurtulmuşum diyeceğiniz an.
Kızkardeşim yaşadı o süreci. Bende onunla beraber hissettim. Çok yorucu oldu ama sonucuda değdi
Şu saatten sonra mantığınızı zorlayın. Çizgi film iyi fikir cem yılmaz gösterileri tavsiye ederim. Güldürün kendinizi. Psikolojinizi güçlendirin

Gelmesin gelmez de zaten..

Bir söz var çok severim.

Sakın bir yalan daha söyleme çünkü inanırım. .

Çizgi film de bile anne baba çocuk var yahu kardesiniz de aldatildi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…