- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Gelmesin gelmez de zaten..
Bir söz var çok severim.
Sakın bir yalan daha söyleme çünkü inanırım. .
Pislik!
O kadını tercih edecekti niye gelip söylememiş, ayrılalım dememiş? Senin arayıp bulmanı beklemiş?
Çok uzuldum senin adına. Bende eşimle yaşadığım 3 aylık tatsızlıkların ardından anladımki kadın ve erkek piskolojisi çok başka. Bizler çok duygusalız en ufak ayrıntıyı takıyoruz ama erkekler hakkaten okuz oluyorrlar... Umarım çabuk atlatırsın bu durumu. İnşallh karşına seni çok mutlu edecek biri çıkar. Sanırım şu soz çok doğru ki ancak Çivi çiviyi söker.
Allahım sabır versin. Tüm kadınlar aldatılmaya mahkum sanki. Sıramızı bekliyor gibiyizkaç yıllık evliydi niz i
Eski sevgili neden geliyo aklına?
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aldatılan bir kadın olarak. 2 erkek arkadaşım da beni aldattı zamanında. Şimdi kocam da aldatacak diye o kadar korkuyorum ki . Hiç güvenmiyorum erkeklere.
Umarim kolay atlatirsin
Cok mutlu olursun ...
Belki de. Şunu o kadar iyi anladım ki bir insanı ilk hatasin da affedersen daha büyük hatayla geliyormus. Senin de allah yardimcin olsun ama bana sanki bosanmicaksin gibi geliyor. Yani esin pişman olacak gibi. Yine de hayırlısı
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aldatılan bir kadın olarak. 2 erkek arkadaşım da beni aldattı zamanında. Şimdi kocam da aldatacak diye o kadar korkuyorum ki . Hiç güvenmiyorum erkeklere.
Defolsun gitsin. Sen önüne bak. Inanması zor biliyorum ama çok daha iyi bi hayat seni bekliyor. Boşanmış bi insan olarak söylüyorum bunu. Bi kaç ay sıkıntı bunalım. Inan sonra geçip gidiyorÇünkü birtek onun için bırakır bizi eminim
Defolsun gitsin. Sen önüne bak. Inanması zor biliyorum ama çok daha iyi bi hayat seni bekliyor. Boşanmış bi insan olarak söylüyorum bunu. Bi kaç ay sıkıntı bunalım. Inan sonra geçip gidiyor
Hemde evliliğinin ilk yılında başlamış. 7 sene evli kaldı. Öğretmen kardeşim. Bir gariplik olduğunu anlıyordum saklıyormuş. İçine kapanmaya başladı aramamaya başladı farklı şehirlerdeydik. Aradığımda içi geçmiş gibi. En sonunda sıkıştırdım anlattı.Çizgi film de bile anne baba çocuk var yahukardesiniz de aldatildi mi ?
Üzülme kahve,
Hem boşanmalara bakıyorum.
Hem de boşanma arefesindeyim.
Benim için çok daha zor.
Evet, gerçekten çok koyuyor insana.
Hele bazen nasıl olabilir lan bu moduna da girmiyor değilim.
Geçecek elbet, geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?