pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pislik!

O kadını tercih edecekti niye gelip söylememiş, ayrılalım dememiş? Senin arayıp bulmanı beklemiş?

Çok güzel kullandı yıllarca beni

Bende konunuzu merak ediyordum. Hayırlısı olsun siz cok güçlü bir kadınsınz.

Ben de onu aldatmisim 2 buçuk Sene önce calisirken aklı başına şimdi gelmiş sindirememis. Oysa ki öyle bişey asla yok. Hadi varsayalim aldattim gavatmisin da şimdi aklın başına geldi

Allahım sabır versin. Tüm kadınlar aldatılmaya mahkum sanki. Sıramızı bekliyor gibiyiz kaç yıllık evliydi niz i

Eşimin köyündeyim şuanda
Nette çekmiyor
Aklıma takıldın kahve mesaj atmışmı diye bi bakayım dedim çatıya çıktım
Konunu gördüm kuzum
Şuan karmakarışıksın biliyorum
Şu durumda ayrıntıları düşünmemeye çalış
Kim ne zamandır nasıl boşver
Sonuç var ortada bir karar verilmiş
Düşünüpde bu süreci zorlaştırma kendine
Hayal kırıklığı yaşıyorsun bu çok normal ama atlatacağınıda biliyorsun
Kim bilir daha önce bu yükün altından nasıl kalkacağım diye düşündüğün neler neler atlattın
Buda geçecek
Ailenede gerçeği açık net bir şekilde anlat kurtarılacak bir durum yok haybeye desteklerini esirgemesinler
Herşey güzel olacak biraz zamana ihtiyacın var
Olduğunca yanındayız biliyorsun
Şimdi aşağı inmem lazım köydemiyğm teksasın ortasındamı belli değil
Kaza kurşununa kurban gitmeyeyim
Öpüyorum seni
Sabır ve dua ile...

Ben seni anlamıyorum, benim mevzu bir nebze daha basit ama buna rağmen araya girenleri, arayanları "bu iş bitmiştir" deyip reddediyorum, ki bana göre eşinin yanında olamayan adam eş değildir ve inan ben asla vazgeçmeyeceğim kararımdan ama sen inanmayı bekler gibisin. Bunu yapma. Evlenene dek yaşadığın hayatı düşün, hayatımız eşlerimizle başlamadı, onlarla da bitmeyecek.

Olumsuz düşünme, kalk bir aynaya bak, kendini gör, kendini düşün.

Çocuğun babasını araması ne demek, insanın içini nasıl eziyor inan çok çok iyi biliyorum, her gün oğluma baktıkça yaşıyorum bu duyguyu ama sonra diyorum ki, babası gibi olacağına ayrı kalsın daha iyi. Keşke bizim kadar onlar da düşünseler çocuklarını.

Karamsar olma artık. Sen her şeyden önce annesin. Senin güçsüz, mutsuz, yenilmiş, yalnız olmak gibi bir alternatifin asla yok. Çocuğun için yok.

Düzenin mi bozuldu ? Daha iyisini kurarsın. Yatağın mı boş kaldı ? Çocuğuna sarılırsın. Geçmeyecek, düzelmeyecek dert değil.

O kocanın da Allah belasını vermiş zaten. Ne eşi var artık ne de yavrusu. O henüz bu belanın ağırlığının farkında değil belki ama üç gün sonra eşşek gibi olur.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Aldatılan bir kadın olarak. 2 erkek arkadaşım da beni aldattı zamanında. Şimdi kocam da aldatacak diye o kadar korkuyorum ki . Hiç güvenmiyorum erkeklere.

Erkek arkadaşın aldatması kocanın aldatmasindan daha iyi boşver

Üzülme kahve,
Hem boşanmalara bakıyorum.
Hem de boşanma arefesindeyim.

Benim için çok daha zor.
Evet, gerçekten çok koyuyor insana.
Hele bazen nasıl olabilir lan bu moduna da girmiyor değilim.

Geçecek elbet, geçecek.

Defolsun gitsin. Sen önüne bak. Inanması zor biliyorum ama çok daha iyi bi hayat seni bekliyor. Boşanmış bi insan olarak söylüyorum bunu. Bi kaç ay sıkıntı bunalım. Inan sonra geçip gidiyor

Geçecektir elbette ama bi an once geçsin gitsin.

zaman içinde geçecek bu da sana birşeyler katacak ama daha güçlü olacaksın mesela

Çizgi film de bile anne baba çocuk var yahu kardesiniz de aldatildi mi ?
Hemde evliliğinin ilk yılında başlamış. 7 sene evli kaldı. Öğretmen kardeşim. Bir gariplik olduğunu anlıyordum saklıyormuş. İçine kapanmaya başladı aramamaya başladı farklı şehirlerdeydik. Aradığımda içi geçmiş gibi. En sonunda sıkıştırdım anlattı.
Bırak dedim tamam diyordu ama hareket yok. Adam psikolojik şiddet uygulamış resmen. Sen güzel değilsin sen şöylesin benden başka kimse sana bakmaz neler neler. Buda ezilmiş inanmış kendisine güvenini kaybetmiş. Ki yaşını göstermez bakımlı ve gayette güzeldir
Birgün aradı ruhu çekilmiş gibi. Üstüne gittim anlattı. Başladı ağlamaya o ağladı ben ağladım. Yavrum 7 senenin gözyaşının döktü. Hıçkırıkları hala kulaklarımda. Sahipsiz değilsin annem babam karşı çıkarsa bile senin ablana var yanında dedim.
O lafımla gaza geldi o gece ş.. size boşanıcam dedi. Ciddiye almamış dalga geçmiş. Mahkeme kağıdıyla şok. Kesin ablan verdi bu aklı demiş
Boşandı ilk yıl zor oldu alışkanlıklar var sonuçta. Şimdi maşallah yeniden doğdu. Abla keşke seni hemen dinleseydim hemen boşasaydım diyor. Tek pişmanlığı o.
Ş... siz bi sene geçti başladı kıvranmaya kandırmaya çalışmaya tabi. Ama nafile. Çökük çökük ortalıklarda şimdi

Sen de mi ne uğursuz bi yıl ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…