pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçecektir elbette ama bi an once geçsin gitsin.
Keşke elde olsa kuzum. Maalesef acı yoğun oluyo bi süre. Senin oğlun var. Mümkün oldugunca güçlü olmaya çalış. Onu
Eksik yarım bırakma. Ihtiyacı olacak sana. Ayakta kalman lazım. Biraz sabır. Off annenler biran önce insafa gelip sırt verirler umarim. Desteksiz, bebekle zor.

Ben böyle dibe vurmusken o neden bu kadar mutlu Allah im bu nasıl bir sistem

Ben en başta kestirip atmaliydim da işte kör olası vicdanim acidim köpeğe

Geçecektir elbette ama bi an once geçsin gitsin.
Kahve, ablacım boşanma süreci zordur, özellikle kadınlar için çok yıpratıcıdır, bizler duygusalız, adamlar bizi aldatsa, dövse, kapının önüne de koysa iş boşanmaya gelince ne kadar güzel anı varsa hepsi film şeridi gibi geçer gözümüzün önünden zira biz gerçekten çabuk bağlanan seven bireyleriz.

Ama zamanla hepsi geçiyor biliyor musun? Hani insan baba evinden gelin çıktığında sanki senelerce o evde yaşamamış gibi olur ya kendi evini benimseyince, işte evliliği bitirdikten bir süre sonra da eski eşe benzer şeyler hissediliyor, sanki yıllarca o adamla aynı yastığa baş koymamış gibi.

Zaman ver kendine, boşanma gerçekleşene kadar duyguların allak bullak olacak, keşkeler, acabalar kafanı kurcalayacak fakat birkaç ay sonra toparlayacaksın.
Hem zaten adam kararlıymış ya, sen neden kendini yiyip bitiresin ki? Güçlü, alımlı, karakterli ve ne istediğini bilen bir kadın olduğunu düşünüyorum, maddi zorunluluğunda yok kimseye karşı.

O hayatını yaşamak için ortalığı mahvetmişken sen niye üzülüp ağlayasın ki?
Bunu da atlatırsın be ablacım, öldürmeyen dert güçlendirir insanı.

Canim ablam insan evini Özler mi bulasik makinemi tv mi yatagimi herseyimi özledim sanki. Sonra aklıma geliyor. Senden başka bi kadını sever miyim ben demesi. Senden başkasına nasıl bakarım demesi. Kekligim demesi ne biliyim ya gulmesi hatta coraplarini ortaya atıp beni sinir etmesi herseyi çok özledim. .

Aklınıza yasadiginiz iyi anilarin gelmesi normal tabiki. Suan bitirseniz de gecmisteki seylerin yalan oldugu dusunulmemeli.insan hayati boyunca neler yasiyor neler atlatiyor kimleri sevip kimleri unutmuyor ki? Bunu onceden farketmeseydiniz beklemediginiz bir anda karsiniza ciksa daha kotu hisseder daha zor toparlardınız cunku bu cok buyuk bir karaktersizlik ve asla affi olmayacak bir sey. Siz guclu bir kadinsiniz her konunuzdan belli oluyor oyle oldugunuz. Yasadiginiz sey cok zor, umarim bu sureci olabilecek en az yipranmayla atlatır gelecek gunlerinizde cocugunuzla birlikte cok cok mutlu olursunuz

Kahve su konuyu okudum zaten cok bitiktim sinirden elim ayagim titriyor. Allah bin belasini versin kendime yapilmis gibi hissedemem elbet ama sinirden yerimde duramayip o igrenc kadinla birlikte surundugu zamanlari hayal edesim geliyior.
Ama bu adam bozuntusu sana bunu yaptiysa hamuru bozuk zaten bos ver zehirli sarmasigimdan kurtuldum diye dusun. Simdi o .... Kadin dusunsun. Yasattiklarini yasamadan olmesinlerrr. Sen de butun haklarini al mahkemede alttan alma asla bu konuda.
Inaniyorum ki burada mutluluktan uctugun zamanlarini da okuyacagiz.

Peki o ilerde beni bi başkasıyla görünce dayanabilecek mi ? Suan yaşadığım acıyı o da yaşar mi ?

Başkası için bütün bunlardan vazgeçtiğini başkasına aşkım canım dediğini düşün. Nefret et ki sogusun duyguların tukensin

Zorlananacaksın biliyorum, laylaylom geçecek diyemem bu süreç, kilo vermeye başladın mı bu dönem? Ağlama nöbetleri, duygusal iniş-çıkışlar oluyor değil mi?
Kolay değil, 7 yıl evlilik, öncesi de vardır mutlaka lakin birde şu türlü düşün kahve'm kuzum, evliliğe devam edebilecek gücün var mı? Aldatmasını, yalanlarını sineye çekebilecek misin?
Herşeyi silip yeniden başlayabilecek misin? Bana bunları yapamazmışsın gibi geliyor çünkü sen baskın karakterli kadınlardansın, özle, bağır, çağır, ağla ama evliliğe devam etmen halinde artıları, eksileri iyi analiz et, sindirebileceklerini ve tahammül edemeyeceklerini düşün.
Mantığın mı duyguların mı?

Evli olan arkadaşlarıma bile tahammül edemiyorum. Ben bosaniyorsam herkes bosansin diyesim var. Bencilligin daniskasi

Peki o ilerde beni bi başkasıyla görünce dayanabilecek mi ? Suan yaşadığım acıyı o da yaşar mi ?

Buna benzer bi olay daha ben cocukken cok sevdigim bi ablamin basina gelmisti. Emin ol cok daha fazla acitmisti canini. O kadindan cocuk peydahlayacak kadar. Ama ne oldu. Kopek oldu kul oldu. Sadece uzaktan bakabiliyor o kadina ve surunuyor.
Bu karakterde bi insan emin ol o kadina da bir kazik atar ve evli bir adamla dusup kalkan kadin ona ne kadar sadik olabilir. Bu beraberlik ne kadar temiz ki?
Sen her zaman cocugunun yuzune bakabilecek bi annesin. Unutmasin ki onun da oglu buyuyecek. Tipki onun babasina hissettiklerini hissetmeyecegi ne malum?
Yaran cok taze. En dibi gordun oyle dusun. Bundan sonra duze cikis. Seni hep merak ediyor olucam.

3 kilo verdim. Bi çok gucluyum bi de benden bi halt olmaz ezik kadın diyorum kendime. Devam etsem unutur muyum unutamam. Hadi affettim 5 ay sonra yine ayriliriz.

Hayatıma biri girse diyeceği şu olacak. Sen bir annesin nasıl sevgilin olur ile başlayacak eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…