- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- 48
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Evet canım bence de akşam toplu olarak yediklerimizi be yaptıklarımızıyazarsak daha kolay takip edilir diye düşünüyorum ben deSelam kızlar. Ben listede yokum ama size katılıyorum.
Bugün 1 kutu küçük ton balığı
1 elma yiyeceğim.
Akşam da eve geçince yazarım yediklerimi. Kalori olarak olmasa da kimin daha az yediği gün olrak toplu yazılırsa görürüz.
Aynen. Parça parça yazsak bile enson bir de toplu olarak da yazalım.Evet canım bence de akşam toplu olarak yediklerimizi be yaptıklarımızıyazarsak daha kolay takip edilir diye düşünüyorum ben de
Hahahah dış denetim diyosunAynen. Parça parça yazsak bile enson bir de toplu olarak da yazalım.
Yani açıkçası ben parçalı yazmaktan da vazgeçmek istemiyorum. Çünkü böyle de ağzıma bisey girince yazma korkusundan yemiyorum:-D :-D
İnşallah canım.Hahahah dış denetim diyosunhep öyleyiz canım benim , ama gidecek bu yağlar
Hadi inşallah güzel vermişsin tebriklerİnşallah canım.
Sen kaç kilo verdin. Ben en son 67 ile başladım şimdi 63.8 geliyorum. Hedefim 60 sonra da 55
Maşallah canım. 3.1 kilo vermişsin. İnşallah hedefimize ulaşırız.Hadi inşallah güzel vermişsin tebrikler
Ben de 63.3 ile başladım şu an 60.2 yim hedefim de 50-52 arası
İnanayruuuuummm yapacaguuuuukMaşallah canım. 3.1 kilo vermişsin. İnşallah hedefimize ulaşırız.
Başlangıç 63.3
Şimdiki kilo 60.2
Hedef 50-52 arası
Bel 67
Karın 86
Kalça 98
Sağ kol 28
Sol kol 27
Sağ bacak 55
Sol bacak 56
Hepimize bol eksiler kızlar
Günaydın
Çok güzel menü.Kuzular bugün dukan ekspres diyeti birinci güne tekrar başladım bu ikinci tur olacak.
Sabah 8 de 3 yumurta biraz süzme peynir ve bi bardak lıght süt içtim
Arada bi tane dibek kahvesi şekersiz
Öğlen 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği lıght süt ile
Yine arada şekersiz dibek kahvesi
Akşam yemeğinde 16.00 iki tane tavuk but ve bir kase yoğurt yedim.
Dukan birasında 15. Günüm bugün onu da içtim
2 litre su içildi
11 bin adım yüründü toplam( 6 bini tempolu)
Şimdi evde egzersiz yapıcam
Günaydın canım, senin menü de iyi kahvaltıya dikkat et ama kahvaltı önemliÇok güzel menü.
3 kiloyu dükan ekspress 1.tur ile mi vermiştin.
Süper vermişsin. Bende protein ağırlıklı beslenmeye gerçek istiyorum.Günaydın canım, senin menü de iyi kahvaltıya dikkat et ama kahvaltı önemli
Ben beş gün atak yaptım sadece protein, 6. Gün sebze ekleyerek dukan eksprese geçtim ve bi hafta sa onu yaptım. 11 günde verdim
Selam canım, hoşgeldin sanırım yer varKızlar yer var mı. .selam herkese
Canım ilk beş gün sadece protein yedimSüper vermişsin. Bende protein ağırlıklı beslenmeye gerçek istiyorum.
Neler yedin anlatır misin biraz. Yulaf kepeği yedin mi. Özelseyler almak ya da yapmak gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?