- 13 Şubat 2015
- 1
- 0
merhaba arkadaşlar. ben yaklaşık 7 8 aydır adet düzensizliği yaşıyorum.normalde çok düzenli adet görürken artık polikistik over lıyım .neyse artık doktora gıttım ve başta adet olabılmem amaçlı tarlusal ilacı verdi kullandım yaklaşık 2 aydır adet görmemiştim.ilaç bitiminden 5 gun sonra adet gördüm ve bana kistlerim gerek agrılarım ve adet düzenlenmesi için bu ilacı verdi doktor.Qlairista ilacını aldım ancak adetim bitince başlıyacagımı sanıyordum bugun adetımın son gunuydu ne yazıkkı ben ilacı kullanmaya henuz başlamadım yarın başlasam bir sıkıntı olurmu ilacı kullanıp bitirdikten sonra mı bidahakı adetımı görücem?
ve de her adet oluyoruz adet bittikten sonra mı bu ilacı gene kullanıyoruz . biliyorum çok soru sordum ancak ilacı ilk defa kullanacagım için dogru bir şekil de de kullanabılmek için yardımlarınıza ihtiyacım var.
ve de her adet oluyoruz adet bittikten sonra mı bu ilacı gene kullanıyoruz . biliyorum çok soru sordum ancak ilacı ilk defa kullanacagım için dogru bir şekil de de kullanabılmek için yardımlarınıza ihtiyacım var.