Queen Bee İstanbul Mağazaları

nuris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
91
0
86
35
İstanbul
Queen bee diye bir markanın ürünlerini bi sitede gördüm ama denemeden internetten almaya cesaret edemedim istanbulda nerde satıldığını bilen var mı acaba?

ben bugün quen bee internet satışı yapan siteden
bu modeli aldım dün sipariş verdim bugün geldi inanılmaz rahat ve son derece kaliteli
rahatlıkla alışveriş yapabilirsin

Son düzenleme:
ayaklarim biraz sorunlu her ayakkabiyi giyemiyorum o yuzden denemeden almak istemedim ondan sormustum

Arkadaşlar bilen varsa paylaşabilirmi bende denemeden almamak taraftarıyım netten giyim türü alışverişler yapmaktan hoşlanmıyorum yardımcı olursanız sevinirim bayanlar istanbulda mağazası varmı Queen be nin

pabbuc.com sitesinde rastlamıştım cnm ben başkada hatırlamıyorum malesef

ben de bu siteyi (pabbuc.com) araştırıyorum kurcalıyorum ayakkabıları çok güzel
Ankara'dayım, şöyle hem şık hem rahat bir ayakkabı alayım dedim geçen hafta, dolaş dolaş istediğim gibi yok, rahatlığını geçtim dıştan aa ne güzel dediğim bile çıkmadı o kadar mağazada, avmde..
nerde rüküş, kim giyiyor bunları dediğim ayakkabı varsa Ankara'da İstanbul İzmir bu konuda çok iyi, çeşit çeşit ürünler oluyor..

Son düzenleme:
Ankara izmir caddesinde gözegir adlı bir mağazada queen bee markasının ayakkabıları satılmaktadir. hatta ben geçen kendime yarım bot aldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…