Queen D'nin Diyet Günlüğü

napıyosun canım nasıl gdıyor dıyet?????bende netımde sorun vardı uzunca bı sureden sonra tekrar sahalardayım:))))))

Bu aralar sürekli diyetimi bozup duruyorum canım ya ne yapacağım böyle bilmiyorum. Sen de hoşgeldin nerelerdeydin yahu

napıyım ev işleri çoçuk..hamıleleık falan fılan ugrasıyorum netımde sorun vardı ondan gıremıyodum kımsede grmemıs saten.....6 ayda sadece 6 kılo almısım 66 ıle baslamıstım 71/72 arası gdıp gelıyorum....umarım boyle dewam ederde hamılelık sonrası dıyet yapmak zorunda kalmam......emzırırken baya vreılıyo cunkuuu....

dıyetındede ıstıkrrarlı olursan verırsın cnm sana tavsıyem dıyetısyen lıstene uy......
....

napıyım ev işleri çoçuk..hamıleleık falan fılan ugrasıyorum netımde sorun vardı ondan gıremıyodum kımsede grmemıs saten.....6 ayda sadece 6 kılo almısım 66 ıle baslamıstım 71/72 arası gdıp gelıyorum....umarım boyle dewam ederde hamılelık sonrası dıyet yapmak zorunda kalmam......emzırırken baya vreılıyo cunkuuu....

dıyetındede ıstıkrrarlı olursan verırsın cnm sana tavsıyem dıyetısyen lıstene uy......
....
Çok haklısın tatlım ama iş stresi, sınav haftası, arkadaşlar arası gerginlikler derken.. Bebişine benden öpücükler, çok dikkatli beslenmelisin emziren bir anne olarak canım.

Bugün diyet listeme uymaya başladım. Vize haftası bu işi başarabilirsem artık beni hiçbir şey durduramaz. Hedefim 26'sında 77 kilo olmak.:15:

Bir kaç gün arkadaşımda kalacağım. Dün de kaldım. Çok sanşlıyım kaldığım arkadaşım da sıkı ve sağlıklı bir şekilde diyet yapıyor. Süper oldu, vize haftası boyunca diyeti bozmazsam kendime şaşıracağım. Ay sonuna kadar bozmak yok:15:

17.11.10:56:
Sabah:
2 bardak su
Bol yeşillik
Bol peynir
3 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
2 bardak su
1 bardak süt
3 kuru kayısı
Öğle:
2 bardak su
Biraz peynir
1 porsiyon pırasa yemeği
Ara:
2 bardak su
1 galeta
1 mandalina
Akşam:
1 porsiyon tavuklu salata
1 kase yoğurt
Ara:
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 bardak kahve + 1 küçük bardak şekersiz sahlep

Son düzenleme:
Kaç gündür doğru düzgün menülerimi yazmıyordum. Bugünden itibaren ay sonuna kadar aksatmadan yazacağım. 1 Aralıkta 77 kilo olmalıyııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

Böyle güzel menülerle eminim ben olacağına :)
Umarın öyle olur canım. Çok istiyorum bunu ama bir türlü dsiplinli davranamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum artık kendime çok kızıyorum.Ya da çok mu takıyorum acaba? Sonuçta kimse mükemmel olamaz. Ama yine de daha dsiplinli olmam gerektiği kesin. Çünkü hedeflediğim gibi veremiyorum kilolarımı ayda 5 ya da 6 kilo vermek istiyorum, sürekli bozunca diyeti olmuyor tabi. :( :( :(

18.10.12:56:
Öğle:
2 bardak su
Domates
Salatalık
2 dilim salam
Bol peynir
1 yemek kaşığı zeytin ezmesi
2 dilim kepekli ekmek
Ara:
2 bardak su
3 badem
1 galeta
3 kuru kayısı
Akşam:
1 porsiyon pilav
Biberli tavuk sote
Yoğurt
Ara:
2 kivi
8 badem
3 kuru kayısı
1 kupa 3ü 1 arada​

Son düzenleme:
Bugün ve yarın detoks yapıyorum günlük. Dün ve önceki gün çok bozuk beslendim, hatta dün diyeti bozdum. Bugün ve yarın bol su, sadece sebze ve protein, ara öğünler meyve şeklinde besleneceğim.:20:

21.10.12:56:
Sabah:
2 bardak su
1 kırmızı biber
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Öğle:
2 bardak su
Bol yeşillikli salata (yağsız)
1 çilekli activia