Teşekkür ederim tatlım. Aslında öyle bir rahatsızlığım yok ve olmasından çok korkuyorum. İnşallah olmaz.Aaa çok geçmiş olsunGastrit, reflü gibi bir hastalığın var mı?
Dikkat et kendine merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım. Aslında öyle bir rahatsızlığım yok ve olmasından çok korkuyorum. İnşallah olmaz.Aaa çok geçmiş olsunGastrit, reflü gibi bir hastalığın var mı?
Dikkat et kendine merak ettim![]()
Teşekkür ederim tatlım. Aslında öyle bir rahatsızlığım yok ve olmasından çok korkuyorum. İnşallah olmaz.![]()
Saçma sapan bir ton şey yedim canım ya. İki gündür arkadaşımda kalıyordum o yüzden bugün normalim:26:Umarım canım.. bugün nasıldı peki menün? neler yedin neler içtin :)
Bu aralar sürekli diyetimi bozup duruyorum canım ya ne yapacağım böyle bilmiyorum. Sen de hoşgeldin nerelerdeydin yahunapıyosun canım nasıl gdıyor dıyet?????bende netımde sorun vardı uzunca bı sureden sonra tekrar sahalardayım:))))))
Bu aralar sürekli diyetimi bozup duruyorum canım ya ne yapacağım böyle bilmiyorum. Sen de hoşgeldin nerelerdeydin yahu
Çok haklısın tatlım ama iş stresi, sınav haftası, arkadaşlar arası gerginlikler derken.. Bebişine benden öpücükler, çok dikkatli beslenmelisin emziren bir anne olarak canım.napıyım ev işleri çoçuk..hamıleleık falan fılan ugrasıyorum netımde sorun vardı ondan gıremıyodum kımsede grmemıs saten.....6 ayda sadece 6 kılo almısım 66 ıle baslamıstım 71/72 arası gdıp gelıyorum....umarım boyle dewam ederde hamılelık sonrası dıyet yapmak zorunda kalmam......emzırırken baya vreılıyo cunkuuu....
dıyetındede ıstıkrrarlı olursan verırsın cnm sana tavsıyem dıyetısyen lıstene uy......
....
Selam tatlım. Eh iyi gibi gidiyor. Sürekli bozuyorum ama bir düzene gireceğim. Kararlıyım ve kilo vermeyi çok istiyorum. Dönem dönem oluyor işte böyle vazgeçmeyeceğim.merhaba canım,
nasıl gidiyor bakalım?
Kaç gündür doğru düzgün menülerimi yazmıyordum. Bugünden itibaren ay sonuna kadar aksatmadan yazacağım. 1 Aralıkta 77 kilo olmalıyııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
Umarın öyle olur canım. Çok istiyorum bunu ama bir türlü dsiplinli davranamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum artık kendime çok kızıyorum.Ya da çok mu takıyorum acaba? Sonuçta kimse mükemmel olamaz. Ama yine de daha dsiplinli olmam gerektiği kesin. Çünkü hedeflediğim gibi veremiyorum kilolarımı ayda 5 ya da 6 kilo vermek istiyorum, sürekli bozunca diyeti olmuyor tabi.Böyle güzel menülerle eminim ben olacağına :)
​Teşekkür ederim. Senin nasıl gidiyor? Kilo verdin mi? Yada nasıl verdin?Yasiminiz ayni baslagic kilolarimiz da ayni umarim Verirsin :)) basarillar