Queen D'nin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar.:16: Nick değiştirmemi bahane ederek yeni bir diyet günlüğü açtım. Hemen bilmeyenler için kendimi anlatayım.:12: 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum, bazen başarılı oluyorum (da başarımı koruyamıyorum) bazen ise birkaç günde pes ediyorum. İradesizim, istikrarsızım.:26: Artık kendimden utanır hale geldim, başarısız olmaktan bıktım.
Hayatımın dönüm noktalarından birine doğru yaklaşıyorum. Bu sene kendimde ve hayatımda çok büyük değişiklikler, gelişmeler olacak. Bu süreçte aynı zamanda zayıflamak hayallerime kavuşmak istiyorum. :26:
İstediğim gibi alışveriş yapmak, istediğimi giymek, havalı havalı sokaklarda salınmak ve bana acıyan herkesi kıskançlıktan çatlatmak istiyorum.
:15:Herkese, öncelikle kendime kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunun için gerekli psikolojik desteği de burada elde edebiliyorum.
Umarım topiğimde güzel bir ortam oluşturur, bol bol konuşup birbirimizi motive ederiz. Gün gün menülerimizi yazıp, içeriklerini yorumlayacağımız, hatalarımızı görebileceğimiz, tavsiyeler alabileceğimiz, kendimizi kontrol etmememize yardımcı olacak bir topic olsun...
:12:
Sevgiler.
:16:
KİLO BİLDİRİMLERİM
1. Gün (8 Ekim Pzt.)
84.0 kg
8. Gün (15 Ekim Pzt.)
82.5 kg
15. Gün (22 Ekim Pzt.)
81.0 kg
22. Gün (29 Ekim Pzt.)
80.3 kg
:14:
37. Gün (13 Kasım Salı)
79.3 Kg
:14:

selam :3::3::3::3:

diyetinde başarılar dilerim:16::16: çok iyi gidiyorsun öncelikle onu belirteyim.84 le başlamışsın 37. günde 79 olmussun bu harika bir başarı :29: ağlayan yüz koymussun ya ondan yazmak istedim.ilk diyete başladıgında su kaybın oldugu için daha fazla verirsin.ilk hafta 1,5 kilo vermişsin :34: salı günü iyi bile çıkmıssın regl oldugunu okudum.regl önceside insan şişer tartı daha fazla gösterir :34:

Off çok geçmiş olsun :ssz:
Tişikkürler:27:
selam :3::3::3::3:

diyetinde başarılar dilerim:16::16: çok iyi gidiyorsun öncelikle onu belirteyim.84 le başlamışsın 37. günde 79 olmussun bu harika bir başarı :29: ağlayan yüz koymussun ya ondan yazmak istedim.ilk diyete başladıgında su kaybın oldugu için daha fazla verirsin.ilk hafta 1,5 kilo vermişsin :34: salı günü iyi bile çıkmıssın regl oldugunu okudum.regl önceside insan şişer tartı daha fazla gösterir :34:
Haklısın canım da işte sabretmek zor geliyor, hemencecik moralim bozuluyor. Evet regl olduğumu fark edince mutlu oldum. Diyetisyenler regl öncesi ve ilk iki gün falan 1 kilo kadar fazla çıktığını söylüyorlar tartıda. İnşallah öyla olmuştur bende de:16:

13.11.12:56:
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük nak
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon karışık salata
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
Ara:
2 bardak su
10 fındık
3 kuru kayısı
Ara:
10 leblebi
1 galeta
kahve
Akşam:
1 porsiyon lahana yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 soda
Ara:
2 kivi

çok gerilere gidemedim.bu menunden yola çıkarak birkaç şey söyleyeyim :34:

sabah kahvaltında k flex yiyince acıkmıyormusun :44:

sabahları

domates salatalıktan salata yapıp yiyebilirsin
yada benim şu 3 hafta yiyeceğim gibi kırmızı biberden salata yapıp lor peyniri ile 1 dilim kepek ekmeği ile yiyebilirsin.tok tutar :34:
yada öğle ve akşamları yemek yiyeceksen sabahları 3 ceviz 3 hurma 1 bardak süt sabah arasında galeta lıght karper peyniri yiyebilirsin (bu en sevdiğim ikili oldu :34:)

sabah arana ve öğleden sonra arana bitki çayı eklemeye çalış.kahveden uzak dur :34: selülitlerinde azalır :34:

öğlenleri salata iyi ama sürekli olmamalı.öğlen salata yiyeceksen sabah sıkı kahvaltı yapmalı akşam sebzeni etini balıgını mutlaka yemelisin :34:

leblebi güzel ara öğün.1 avuç olabilir ama galetayla birlikte tüketme bence :34:

akşam çok güzel.akşam arasıda mutlaka meyveyle olmalı :34:

Tişikkürler:27:

Haklısın canım da işte sabretmek zor geliyor, hemencecik moralim bozuluyor. Evet regl olduğumu fark edince mutlu oldum. Diyetisyenler regl öncesi ve ilk iki gün falan 1 kilo kadar fazla çıktığını söylüyorlar tartıda. İnşallah öyla olmuştur bende de:16:

Benim neredeyse 1.5 kilo fazlam olur regl doneminde. İçin rahat olsun yani :34:

çok gerilere gidemedim.bu menunden yola çıkarak birkaç şey söyleyeyim :34:

sabah kahvaltında k flex yiyince acıkmıyormusun :44:

sabahları

domates salatalıktan salata yapıp yiyebilirsin
yada benim şu 3 hafta yiyeceğim gibi kırmızı biberden salata yapıp lor peyniri ile 1 dilim kepek ekmeği ile yiyebilirsin.tok tutar :34:
yada öğle ve akşamları yemek yiyeceksen sabahları 3 ceviz 3 hurma 1 bardak süt sabah arasında galeta lıght karper peyniri yiyebilirsin (bu en sevdiğim ikili oldu :34:)

sabah arana ve öğleden sonra arana bitki çayı eklemeye çalış.kahveden uzak dur :34: selülitlerinde azalır :34:

öğlenleri salata iyi ama sürekli olmamalı.öğlen salata yiyeceksen sabah sıkı kahvaltı yapmalı akşam sebzeni etini balıgını mutlaka yemelisin :34:

leblebi güzel ara öğün.1 avuç olabilir ama galetayla birlikte tüketme bence :34:

akşam çok güzel.akşam arasıda mutlaka meyveyle olmalı :34:
Yok canım acıkmıyorum açıkcası.:31: Bir de karper çok yağlı bir peynir diyet olsa dahi, hurma çok şekerli kalori icabı ile düşünürsek k-flex daha karlı gibi geldi bana. Ama her yiyeceğin metabolizmaya etkisi farklı elbette. Kırmızı biber ve lor kombinasyonunu deneyeceğim, çok severim kırmızı biberi.:16:
Canım varya hatırlatmasan aylarca akıl edemeyecektim kahvenin selülit arttırdığını
:53:... Bundan sonra günde 1 bardak kahve, 2 bardak bitki çayı içeceğim.
Leblebi ile galeta denk geldi bebişim. Elime tutuşturdular bende ağzıma attım hihih. Akşam arası konusunda da haklısın ya meyve, ya yoğurt.
:31:

Yok canım acıkmıyorum açıkcası.:31: Bir de karper çok yağlı bir peynir diyet olsa dahi, hurma çok şekerli kalori icabı ile düşünürsek k-flex daha karlı gibi geldi bana. Ama her yiyeceğin metabolizmaya etkisi farklı elbette. Kırmızı biber ve lor kombinasyonunu deneyeceğim, çok severim kırmızı biberi.:16:
Canım varya hatırlatmasan aylarca akıl edemeyecektim kahvenin selülit arttırdığını
:53:... Bundan sonra günde 1 bardak kahve, 2 bardak bitki çayı içeceğim.
Leblebi ile galeta denk geldi bebişim. Elime tutuşturdular bende ağzıma attım hihih. Akşam arası konusunda da haklısın ya meyve, ya yoğurt.
:31:

tatlım sana önerilerim diyetisyenimin bana verdikleri :34: burada takımlarda yarışıyordum bende yemeyi o kadar kısmısım ki kas kaybım oldu,kanım azaldı.vucudumu iflas ettirmişim.diyetisyene başladım.şimdi sağlıkla ilerliyorum.ne yaparsan yap ne yersen ye sakın çok kısma :29:

tatlım sana önerilerim diyetisyenimin bana verdikleri :34: burada takımlarda yarışıyordum bende yemeyi o kadar kısmısım ki kas kaybım oldu,kanım azaldı.vucudumu iflas ettirmişim.diyetisyene başladım.şimdi sağlıkla ilerliyorum.ne yaparsan yap ne yersen ye sakın çok kısma :29:
Çok haklısın canım. Kaç kilo ile başladın, ne kadar verdin, ne kadar sürede verdin çok merak ettiiiiiim:52::52::52::52:

Çok iyi kilo vermişsin canım ya. Darısı başıma darısı başımaaaa

inşallahh :16::16::16:

3 haftada 900 gr yagdan gidiyor.yagım azaldıgından mı nedir.bebek adımlarıyla ilerliyorum :44:

önemli olan istikrar.diyeti bozdugun dönemler oluyor ama hemen toparlamalısın.eğer ucunu bir kaçırıp toparlayamazsan bir daha aynı noktaya gelemiyorsun.sabır ve istikrar çok önemli :29:

başarılar ve keyifli sağlıklı kayıplar dilerim :16::16:

inşallahh :16::16::16:

3 haftada 900 gr yagdan gidiyor.yagım azaldıgından mı nedir.bebek adımlarıyla ilerliyorum :44:

önemli olan istikrar.diyeti bozdugun dönemler oluyor ama hemen toparlamalısın.eğer ucunu bir kaçırıp toparlayamazsan bir daha aynı noktaya gelemiyorsun.sabır ve istikrar çok önemli :29:

başarılar ve keyifli sağlıklı kayıplar dilerim :16::16:
Çok teşekkür ederim canım. Ben eskiden diyeti bozduğumda çoook fena bozar asla eski halime dönemezdim uzun zaman. Şimdi anlık bozuyorum sonra heemen kendime geliyorum. Sabırlı olmaya çalışıyorum.
Seninde başarılarının devamını dilerim canım, inşallah arada bir uğrarsın

Çok teşekkür ederim canım. Ben eskiden diyeti bozduğumda çoook fena bozar asla eski halime dönemezdim uzun zaman. Şimdi anlık bozuyorum sonra heemen kendime geliyorum. Sabırlı olmaya çalışıyorum.
Seninde başarılarının devamını dilerim canım, inşallah arada bir uğrarsın

başarına ortak olmak için ugrayacagım canımcım :29:

Bugün karın ağrısından ölecektim neyse ki 4 tane dolorex içtikten sonra geçti. Bugün daha önceden kalma bir diyetisyen listemi güzel güzel bilgisayara geçirdim, yazıcıdan çıkartıp buzdolabıma asacağım. :12:

Bugün karın ağrısından ölecektim neyse ki 4 tane dolorex içtikten sonra geçti. Bugün daha önceden kalma bir diyetisyen listemi güzel güzel bilgisayara geçirdim, yazıcıdan çıkartıp buzdolabıma asacağım. :12:

Hayırlı olur umarım :)
Çoook çook geçmiş olsun ayrıca. Benim de çok ağır geçer. Anlıyorum yani derdinden :(

Hayırlı olur umarım :)
Çoook çook geçmiş olsun ayrıca. Benim de çok ağır geçer. Anlıyorum yani derdinden :(
Umarım canımcım umarım hayırlı olur. Ay sancım bitti ama dün gecede beri içten içten yanıyor midem neden bilmiyorum çok can yakıcı bir şey ama regl ağrısı değil bu anlıyorum. Ne olduğunu çözemedim.

Umarım canımcım umarım hayırlı olur. Ay sancım bitti ama dün gecede beri içten içten yanıyor midem neden bilmiyorum çok can yakıcı bir şey ama regl ağrısı değil bu anlıyorum. Ne olduğunu çözemedim.

Aaa çok geçmiş olsun :( Gastrit, reflü gibi bir hastalığın var mı?
Dikkat et kendine merak ettim :(

Back
X