• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Queen D'nin Diyet Günlüğü

ben hala devam ediyorum canım 11 kg verdim toplamda.1-2 kg kaldı sonra sabitlemeye geçicez inşallah
Ay maşallah canım benim. Darısını başıma versin ama okadar iradesiz biriyim ki istikrarla ilerleyemiyorum. Küçük şeylere takılıp düzenimi bozuyorum bırakıveriyorum:26::26::26::26:

08.10.12:56:
Sabah:
2 bardak su
1 fincan sade kahve
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kadar yağlı, tuzlu beyaz peynir
3 siyah zeytin
Bolca yeşillik (marul, roka, salatalık)

Bugün öğle yemeğimi yedikten sonra spora gideceğim. Bugün ne okul ne de iş var. Rahat rahat sporumu yapar evime gelirim.:15:

Spora gitmeye üşeniyorum. Hastayım, hava soğuk, tembelin tekiyim:26: ama yinede sporuma gideceğim.:15:

8.10.12:56:
Öğle: (13.30)
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlanmış domates soslu karnıbahar
2 yemek kaşığı yağlı yoğurt

Ara (16.00)
2 bardak su
4-5 küçük boy kepekli galeta
1 orta boy sarı elma

Akşam: (19.30)
(Öğle ile aynı)
2 bardak su
1 kase limonlu mercimek çorbası
5 yemek kaşığı domates soslu karnıbahar
2-3 yemek kaşığı yağlı yoğurt

Bugün de bitsin hayırlısıyla ilk günümün şerefine mutlu olayım azıcık. Son ilk günüm olsun bu!:47::47::47::47::45::45::45::45:

9.10.12:56:
Sabah: (09.00)
2 bardak su
1 kibrit kutusu kadar yağlı, tuzlu beyaz peynir
4 siyah zeytin
Biraz yeşillik (marul, salatalık)
Biraz kırmızı sebze (biber, domates)
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak sade kahve
1 şeker kaşığı pekmez

Bu sabah bir hata edip tartıldım ve hiç hoşuma gitmeyen bir sonuçta karşılaştım.:50: Nedenini bilmiyorum ama elbet bir nedeni vardır çünkü dün çok da olmasa da güzel bir şekilde diyet yaptım, sporuma gittim.:44: insanın metabolizması sürekli dalgalanıyor bu yüzden sürekli tartılmak moral bozucu olabilir. Bugünden itibaren 1 ay boyunca tartılmayacağım. :47:
Haftanın 4 günü spora gideceğim, düzgün bir şekilde diyet yapacağım. Hafta 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum ve bunu başarabileceğime inanıyorum. İlk etapta diyete iyice alışana kadar tartılmak yok.
:45:

Back
X