• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Al omzumdan yüklerimi kaldıramaz oldum

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
herşeyimi zar zor elde ediyorum... adeta tırnaklarımı kazıyarak mutlu evliliğimi bile çok zor şartlarda gerçekleşti çok zor atandım herşey yolunda derken bebek beklerken 37. haftamda 2 haziranda bebeğim kordonu dolamış acil sezeryan oldum bebeğimi kaybettim bu dünyada 3 günlük ömrü varmış 3 gün yaşayabildi dayanamıyorum şuan hamileyim 3 aylık ve ilki gibi buda çok zor geçiyo hep kusuyorum hep çıkartıyorum... günlerdir agzıma bişey koyamadım Ardahan gibi yerdeyim dr yok hastane yok... ve artık kaldıramıyorum bazen çok agır geliyo...

Allah sabır versin .öok erken hamile kalmışsın .bende bebeğimi 2000 yılında 42 haftalkıkken kaybettim doğumda tam 2 yıl bekledim keşke bekleseydin psikolojin düzelmeden yendiden hamile kjalmışsın .neden şikayet ettiğinide anlamadım hayırlısını dile herkesin ilk aylarında bulantısı olur

ne güzel tekrar hamile kalmışsın,zorda olsa istediklerini elde etmişsin.şükret canım.hamilelik sayılı gün elbette geçecek.bebğinle inşallah güzel günler geçireceksin:34:

bak kendi ağzınla demişsin herseyi zar zor elde ediyorum diye...
bak elde ediyorsun iişin içinde zar zor kelimesinin olması senin için sadece kıymetinin artmasına neden olur eminim güzel güzel bebeginide alacaksın kucağına alllahın izniyle..
iyidir bazen havadan gelmemesi güzelliklerin... sen şükret sadece senin bu zar zor elde ettiklerin için millet ümitsizce uğraşıyo okadar büyük acı ki imkansızlıkla savaşmak üzme bence kendini ozaman içindeki yavrucakta küskün olur hayata moralini yüksek tut. allah hep hayırlısını gönlünce versin. zorda olsa sonunda versin ama...

bence sen hamilelik depresyonuna girmişsin.

Allah yar ve yardımcın olsun bak ne güzel 2.ye hamile kalmışsın ne kadar çok insan var hamile kalmak isteyipte kalamıyan allah tamamına erdirsin insanlar okadar çok uğraşıyolarki hamile kalabilmek için bu benim 4.gebeliğim hiç birini elime alamadım ama inş.bu sefer olucak allah a bol bol dua et rabbim onu sana bağışlasın bu piskolojidende çık insanı çok etiliyo emin ol insan bir şeyi 40 gün söylerse oluyo emin ol denedim ve oldu:))

canım bende 2009 da düşük yaptım ve hala hamile kalamadım,şükret ne kadar şanslısınki 2.ye hamile kalabilmişsin.seni anlıyorum yaşadığın şey kolay değil ama şuanki durumun da da birşey yok,sanırım psikolojin düzelmeden tekrar hamile kaldığın ve ilkinde yaşadığın mide bulantı vs...yaşadığın içinde bu bebeğinde de aynı şeyler olacak diye korkuyorsun.içini ferah tut,hayırlısıyla bu bebeğini kucağına sağlıkla alacaksın,stres olmaki bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun.bu arada keşke kussamda,yada kilo alsamda yeterki hamile kalayım diye dua eden binlerce kadınları düşün,onların yanında aslında çok şanslısın,birde böyle düşün.evlenirken,iş vs...konulardada işlerim hep yavaş ilerledi deme,ben anlatsam burdan köye yol olur,hem bak işin de var,eşinde,bence çok şanslısın,bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

Allah sabrını verir.2, bebek bereketiyle gelsin inşallah.Bende ilk bebeğimedüşük yaptım yaklaşık 1 sene sonra 2,ye hamile kaldım şimdi 1 yaşında olucak.

Hemde öyle bulantılarım vardır ki 20 ye yakın serum yedim kaç gün ağzıma su dahi koymadım çok çok zordu.Seni çok iyianlıyorum bu yüzden.

Allah yardımcın olsun.stressiz ol.En önemlisi bu bebek için..

hepinize çok çok tşk ederim... tabiki şükrediyorum her zaaman ama bazı anlar gelir biyere bi şeye yazmak anlatmak rahatlamak istersin o anlardan biriydi

canım benim allah yardımcın olsun, önce buna da bişey olur psikolojisinden çık. herşeyin iyi olacağını düşün ki öyle gelişsin. karamsar olmaktan vazgeç. seni anlıyorum benim gebeliğimde çok zor geçmişti, sabırlı ol, herşeyin iyi olması dileğiyle, bak bizler varız burda sıkıldığın zaman, kouşmaya ihtiyaç duyduğu zaman yaz bişeyler rahatlarsın.

inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım.olumsuzlukları düşünüp moralini bozma aksine elindekilerin kıymetini bilip her zaman mutlu ve huzurlu olmaya çalış canım:31:

herşeyimi zar zor elde ediyorum... adeta tırnaklarımı kazıyarak mutlu evliliğimi bile çok zor şartlarda gerçekleşti çok zor atandım herşey yolunda derken bebek beklerken 37. haftamda 2 haziranda bebeğim kordonu dolamış acil sezeryan oldum bebeğimi kaybettim bu dünyada 3 günlük ömrü varmış 3 gün yaşayabildi dayanamıyorum şuan hamileyim 3 aylık ve ilki gibi buda çok zor geçiyo hep kusuyorum hep çıkartıyorum... günlerdir agzıma bişey koyamadım Ardahan gibi yerdeyim dr yok hastane yok... ve artık kaldıramıyorum bazen çok agır geliyo...

hayatta bazı ınsanların kolay elde ettıklerını gorupde bunlar ıcınde senın de bu kadar caba vermen malesefkı üzücü ama sunuda unutmakı guzelım zor olarak alınanında hazzı başkadır allahıma senın ıcın duam ıns ve ıns bebegınıde kucagına sag salım alırsın acın buyuk tarıfıde yok kelımelerde yetmez ama sukrettı rabbım sana yenı yepyenı bı umut vermıs bu dunya gelıp gecıcı ahırette bebegın sana cennetın kapılarınıda acacak ıns bak bunuda zorlukla alıyorsun ama hak edıyorsunda sen bebegının acısına katlanmıssın yasamayı becermıssın acın buyuk ama ben ıannıyorumkı senı de cennetın kapısında beklıyor ve senıde cennete alacak ıns benım acızane bılgıme gore elbetkı kusmaların en buyuk sebebı muhtemelen hamılelikdendır ve bıraz daha zaman gecınce kusmalarda zamanla azalır dıye bılyıorum ama psıkolojıde ole bıseykı bu bebegınıde kaybetme korkusu yasıyorsan ve doktorun olmamasıda dgal olarak sende endıse yaratıyorsa kusmalarının sebebıde bu olabılır cunku ınsanlar cok endıselendıkelerı zamandada kusma olabılıyor rabbıne sıgın ona dua et ve allahtan sag salım bebegını ıste ıcın daraldıgında sureklı dua et guzel seyler dusun tmm demesı kolay acını anlıorum ama kendı psıkolojını ne kadar esnek ve sen ne kadar huzurlu olursan karınındakı canında sende huzur bulacak gelısımıde ona gore olacak endıselendıgın zamanlardada hemen kendıne bı ugras bul kafanı dagıtmaya calıs olmadı canı kalbı gonulden rabbıne dua et emın olkı rabbım senı duyar ıns dıleklerını duarınıda kabul eder benı belkı unutacaksın ama dogum haberınıde beklıyor olucam ıns guzel haberını alırım senden allahım yardımcın olsun ve don bısey senın bulundugun yerde saglık ocagı yada ebede mı yok hanı sansın varsa hıc degılse ayda bır gıtsen buyuk hastaneyede senın ıcın rahatlasa

Back
X